Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

My W210 270 cdi 2002

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

xMertzanu-ca tot zici ca sunt circotash-W210 e de serie tiptronic din 99,cd-ul unde e,atirnat la oglinda?....xenon fara spalator nu exista,ce senzor are la oglinda,de ploaie?....nu este masaj scaune la w210,este doar scaun ortopedic si/sau ventilat...cum e treaba cu pielea perforata?

Comment

Originally posted by Mertzanu View Post
      4 geamuri electrice, juma de padure (tare asta ), comenzi volan, tetiere electrice spate, praguri inscriptionate si esp sunt DOTARI STANDARD la w210.

Ca OPTIUNE in plus vad ca mai ai trapa si senzor oglinda.
      Nu zic ca ai facut o afacere foarte rea, dar comparam cu ce si-a luat un prieten acum vreo 2 luni:

E270 cdi 2001 Elegance
      - automata tiptronic
      - climatronic
      - cd
      - xenon + spalator far
      - senzor oglinda
      - scaune electrice
      - scaune incalzite
      - masaj scaune
      - piele perforata in stare impecabila
      - alarma la tractare (butonul din dreapta avariilor din mijloc - ca idee are toate cele 6 butoane - 3 in stanga, 3 in dreapta butonului de avarii)
      - telefon

La w210 cand vezi toate 6 butoanele alea cu butonu de avarii in mijloc (fara pare incompleta, asimetrica) si interior de piele parca e alta masina *(parerea mea).

[ATTACH]21905[/ATTACH]

Cunosc masina si e impecabila, doar consumabilele le-a schimbat.
      A costat 7500 euro.
      Si cati km avea rulati?
      avantgard-ul are geamuri cu tenta albastra+ca e mai lasat{suspensii sport}
      Last edited by mircea600sel; 08-30-2009, 17:31 PM.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Originally posted by DMIHNEA View Post
        xMertzanu-ca tot zici ca sunt circotash-W210 e de serie tiptronic din 99,cd-ul unde e,atirnat la oglinda?....xenon fara spalator nu exista,ce senzor are la oglinda,de ploaie?....nu este masaj scaune la w210,este doar scaun ortopedic si/sau ventilat...cum e treaba cu pielea perforata?

-Tiptronic, adevarat e de serie (dar subliniam faptul ca are automata si nu manuala)
        - cd-ul... exact! ai ghicit, acolo e.
        - treaba cu xenonul si spalatorul s-a mai discutat chiar pe topicul asta.
        - senzor de lumina, nu de ploaie ca nu ploua inauntru - cand merge vreun bou cu faza lunga in spatele tau se inchide la culoare oglinda (heliomata).
        - pe ce esti dispus sa pariezi ca exista masaj in scaune la w210? (si colegul arhitect avea masaj la E300TD al lui).
        - pielea perforata e aia cu gaurele - poate e standard tipul asta de piele la w210 (nu stiu), dar idea e ca ARE PIELE.

Originally posted by mircea600sel View Post
        Si cati km avea rulati?
        avantgard-ul are geamuri cu tenta albastra+ca e mai lasat{suspensii sport}
        190 000 km dar reali cu carte service - si UNIC proprietar.
        Geamuri cu tenta albastruie are si asta elegance. Suspensia nu stiu cum e.

Comment

-Tiptronic, adevarat e de serie (dar subliniam faptul ca are automata si nu manuala)
          - senzor de lumina, nu de ploaie ca nu ploua inauntru - cand merge vreun bou cu faza lunga in spatele tau se inchide la culoare oglinda (heliomata).
          - pe ce esti dispus sa pariezi ca exista masaj in scaune la w210? (si colegul arhitect avea masaj la E300TD al lui).
          - pielea perforata e aia cu gaurele - poate e standard tipul asta de piele la w210 (nu stiu), dar idea e ca ARE PIELE.

Am fost la vreo 3 firme de parbrize din Timisoara si toate mi-au spus ca numai avantgard-ul are parbriz cu tenta albastra{classic,elegance au verde}sau poate are albastru ca a fost spart si a pus cu tenta de avantgarde
          Si + de asta e un pic de diferenta intre km al meu cand l-am luat avea 109.200km reali cu carte service si unic proprietar.Iar ca are cutie automata pot fi argumente si pro si contra{e muult mai lejer prin oras-dar consum mai mare,daca nu ii schimbi consumabilele la timp poti avea surpriza neplacuta sa se strice si e de RAU}

sigpic

Comment

Am fost la vreo 3 firme de parbrize din Timisoara si toate mi-au spus ca numai avantgard-ul are parbriz cu tenta albastra{classic,elegance au verde}sau poate are albastru ca a fost spart si a pus cu tenta de avantgarde
            Si + de asta e un pic de diferenta intre km al meu cand l-am luat avea 109.200km reali cu carte service si unic proprietar.Iar ca are cutie automata pot fi argumente si pro si contra{e muult mai lejer prin oras-dar consum mai mare,daca nu ii schimbi consumabilele la timp poti avea surpriza neplacuta sa se strice si e de RAU}
            Verde, albastru... idea e ca si astea au o nuanta. Geamurile laterale si luneta. Eu despre alea ziceam. Nu am fost atent daca si parbrizu are vreo nuanta.
            Iar cartea service nu e o garantie, stim cu totii asta. Important e ca merge bine si esti multumit de ea. In oras asta cu automata consuma 9-10 iar afara 6-7. Asta la acelasi stil de mers la care balena mea S300TD consuma in oras 17-20.

Comment

Eu am elegance si mi se pare ca am tenta alba .... adica nu cred ca am vreo tenta..... geamurile colorate vin in standard? Multumesc!
              Oo==oO

Comment

4 geamuri electrice, juma de padure (tare asta ), comenzi volan, tetiere electrice spate, praguri inscriptionate si esp sunt DOTARI STANDARD la w210.

Ca OPTIUNE in plus vad ca mai ai trapa si senzor oglinda.
                Nu zic ca ai facut o afacere foarte rea, dar comparam cu ce si-a luat un prieten acum vreo 2 luni:

E270 cdi 2001 Elegance
                - automata tiptronic
                - climatronic
                - cd
                - xenon + spalator far
                - senzor oglinda
                - scaune electrice
                - scaune incalzite
                - masaj scaune
                - piele perforata in stare impecabila
                - alarma la tractare (butonul din dreapta avariilor din mijloc - ca idee are toate cele 6 butoane - 3 in stanga, 3 in dreapta butonului de avarii)
                - telefon

La w210 cand vezi toate 6 butoanele alea cu butonu de avarii in mijloc (fara pare incompleta, asimetrica) si interior de piele parca e alta masina *(parerea mea).

[ATTACH]21905[/ATTACH]

Cunosc masina si e impecabila, doar consumabilele le-a schimbat.
                A costat 7500 euro.
                Masina mai are si webasto, acum mi-am amintit.

Comment

putin off: cum arata webasto-ul de la w210? De unde se activeaza?
                  Oo==oO

Comment

Originally posted by vladi_ivans View Post
                    putin off: cum arata webasto-ul de la w210? De unde se activeaza?
                    E butonul ala din dreapta scrumierei. Cauta ca e un thread deschis exact pe tema asta.

Comment

Azi E-ul a primit un schimb de garnituri la pompa de inalta presiune{vreo 30 de garnituri} si am schimbat si cureaua de agregate + o diagnoza Star.{am km reali 125.000}
                      Garniturile+cureaua+manopera=440 de lei.

Le-am schimbat la un service langa Timisoara{Giarmata} unde va recomand cu cea mai mare incredere sa mergeti.
                      Se ocupa cu orice tine de Mercedes-Benz{diagnoza Star,revizii...absolut tot}

P.S. Urmeaza sa schimb o ''plasa'' de bucse,bielete etc.

sigpic

Comment

Stiam... asta la orice masina. Nu exista masina cu xenon din fabrica fara spalator de faruri.
                        VW Golf din 2001 are spalator din fabrica dar nu are xenon.

Comment

Clasic=geamuri normale.
                          Elegance=geamuri cu tenta verzuie.
                          Avantgarde=geamuri cu tenta albastra.
                          Suspensia la Classic si la Elegance e normala,doar la Avantgarde e sport.
                          Last edited by paul1983; 06-22-2010, 20:11 PM.

Comment

Originally posted by paul1983 View Post
                            VW Golf din 2001 are spalator din fabrica dar nu are xenon.
                            Mertzanu se referea la faptul ca orice masina ce are xenon din fabrica are si spaltor de faruri, insa se poate sa aiba spalator fara xenon.
                            Xenon fara spalator nu se poate, spalator fara xenon se poate.

Comment

Azi E-ul a primit un schimb de garnituri la pompa de inalta presiune{vreo 30 de garnituri} si am schimbat si cureaua de agregate + o diagnoza Star.{am km reali 125.000}
                              Garniturile+cureaua+manopera=440 de lei.

Le-am schimbat la un service langa Timisoara{Giarmata} unde va recomand cu cea mai mare incredere sa mergeti.
                              Se ocupa cu orice tine de Mercedes-Benz{diagnoza Star,revizii...absolut tot}

P.S. Urmeaza sa schimb o ''plasa'' de bucse,bielete etc.
                              A fost cam scumputz acest schimb al tau....nu ai exagerat cu vreo 100 de lei mai mult??

Comment

Este frumos cu certitudine, sa-l stapanesti sanatos, eu cred ca w210 este ultimul E cu adevarat demn de Mercedes. W211 este o rusine pentru Mercedes.
                                Last edited by Luxian; 06-24-2010, 12:16 PM.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF