Salutare,
aceasta este masina care mi-a furat inima
. Asa cum spuneam si in alte post-uri, am mers cu multe masini (unele cu mult mai puternice ca ea) insa nici una nu m-a atras asa de mult.
Felum cum se aseaza pe sosea la 120-140, felul in care se aude motorul, cum simti masina asezat pe scaunele din fata, pozitia pe care o ai in ea (oriunde ai sta), siguranta pe care o simt cand franez sau evit ceva...
Cine este ea?
W 203, an fabricatie 2005, inmatriculata 2006
C200CDI
120 CP
2200 cm3
145.000 km (toti in Romania)
Echipare AMG (frane, suspensie, jante,)
Volan sport,
Pedale sport
Oricum, pozele vorbesc cel mai bine despre ea.
Sper sa va placa si voua.
Numai bine,
Cosmin
PS: singurul lucru care ma "indispune" este ca nu-i place in zapada (sau in noroi...
). Ieri am fost la casa de la tara, de langa Valeni, si era sa nu mai ies cu ea din curte dupa o ploaie mica. Toate masinile care erau acolo au iesit fara sa patineze un pic, dar ea a patinat chiar si pe drum drept....
. Un 4Matic nu ar fi stricat...sau niste jante mai subtiri
.
Insa stiam de aceasta chestie de inainte sa o iau. Asa ca nu-i pot reprosa nimic
aceasta este masina care mi-a furat inima
. Asa cum spuneam si in alte post-uri, am mers cu multe masini (unele cu mult mai puternice ca ea) insa nici una nu m-a atras asa de mult.Felum cum se aseaza pe sosea la 120-140, felul in care se aude motorul, cum simti masina asezat pe scaunele din fata, pozitia pe care o ai in ea (oriunde ai sta), siguranta pe care o simt cand franez sau evit ceva...
Cine este ea?
W 203, an fabricatie 2005, inmatriculata 2006
C200CDI
120 CP
2200 cm3
145.000 km (toti in Romania)
Echipare AMG (frane, suspensie, jante,)
Volan sport,
Pedale sport
Oricum, pozele vorbesc cel mai bine despre ea.
Sper sa va placa si voua.
Numai bine,
Cosmin
PS: singurul lucru care ma "indispune" este ca nu-i place in zapada (sau in noroi...
). Ieri am fost la casa de la tara, de langa Valeni, si era sa nu mai ies cu ea din curte dupa o ploaie mica. Toate masinile care erau acolo au iesit fara sa patineze un pic, dar ea a patinat chiar si pe drum drept....
. Un 4Matic nu ar fi stricat...sau niste jante mai subtiri
.Insa stiam de aceasta chestie de inainte sa o iau. Asa ca nu-i pot reprosa nimic

Comment