Originally posted by marele_alb
View Post
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
My W202, C200, benzinar
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Originally posted by Diesel View PostEvident, jantele aftermarket mai mari ca originalul au un set de accesorii, asa numitele inele de centrare...fara de care nu le-ai putea folosi.W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551
Comment
-
Upgrade !!!
A venit timpul sa postez si pentru dumneavoastra ce am facut in ultima luna la fierul meu drag
Prima data Demontat/Curatat tapiserie scaune si bancheta,
-deoarece imi era foarte murdara tapiseria pe scaune si bencheta, iar scaunul soferului avea in partea dinspre usa o gaura urata, am decis sa iau toata tapiseria jos si sa o duc la curatatorie
-treaba nu este asa grea precum pare,
-timp de lucru aprox 2,5 ore pentru demontat si 2 ore pentru montat
Cu ocazia asta am reparat si partea laterala a scaunului, si am inlocuit pielea de pe schimbator, care era uzata in partea de sus si arata urat,
Pret pentru acestea:
-50 lei reparat scaun sofer, inclus demontare tapiserie, am ajutat si eu
-50 lei inlocuit piele schimbator,
-25 lei curatat ca la carte tapiserie
Total 125 lei
Las pozele sa vorbeasca...Attached Files- DSCF0016.jpg (186.0 KB, 291 views)
- DSCF0018.jpg (183.0 KB, 122 views)
- DSCF0020.jpg (182.5 KB, 99 views)
- DSCF0024.jpg (181.0 KB, 193 views)
- DSCF0025.jpg (193.9 KB, 164 views)
- DSCF0028.jpg (261.9 KB, 142 views)
- DSCF0031.jpg (197.9 KB, 107 views)
- DSCF0040.jpg (178.7 KB, 105 views)
- DSCF0049.jpg (201.0 KB, 117 views)
- DSCF0052.jpg (196.1 KB, 111 views)
W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
Comment
-
Poze, poze, pozeAttached Files- DSCF0110.jpg (194.9 KB, 175 views)
- DSCF0112.jpg (183.0 KB, 169 views)
- DSCF0075.jpg (171.6 KB, 144 views)
- DSCF0069.jpg (175.0 KB, 138 views)
- DSCF0071.jpg (183.8 KB, 93 views)
- DSCF0073.jpg (189.0 KB, 87 views)
- DSCF0076.jpg (178.1 KB, 58 views)
- DSCF0077.jpg (180.6 KB, 64 views)
- DSCF0084.jpg (210.2 KB, 74 views)
- DSCF0081.jpg (169.0 KB, 64 views)
Comment
-
Scimbare telescoape , bucsii, bilelete
Am mai schimbat toate cele 4 telescoape
-am pus Boge Automatic,made in Germany, gaz+ulei
Cost 1200 lei, cu montare inclusa, din care 150 lei montajul
-garantie 2 ani
Am mai schimbat
-bielete directie, ambele
-4 bucsi bara stabilizatoare fata
-kit rulment dreapta fata
-bucsa caseta mica directie
-bucsa brat stanga fata
-cap bara dreapta fata
-bielete antiruliu spate
Cost total 700 lei, montaj si piese, unele piese au fost reconditionate,la un atelier specializat
Cost total 1900 lei + 125 tapiserie = 2015 lei,
-mai ramane sa reglez geometria..
Poze...Attached Files- DSCF0162.jpg (189.6 KB, 109 views)
- DSCF0165.jpg (170.0 KB, 90 views)
- DSCF0166.jpg (181.9 KB, 58 views)
- DSCF0167.jpg (165.6 KB, 51 views)
- DSCF0168.jpg (172.0 KB, 56 views)
- DSCF0174.jpg (175.2 KB, 62 views)
- DSCF0169.jpg (172.5 KB, 61 views)
- DSCF0172.jpg (160.1 KB, 75 views)
- DSCF0173.jpg (169.3 KB, 79 views)
Comment
-
Cateva poze cu "frumoasa"Attached Files- DSCF0088.jpg (168.2 KB, 114 views)
- DSCF0089.jpg (172.5 KB, 84 views)
- DSCF0090.jpg (174.8 KB, 164 views)
- DSCF0091.jpg (180.1 KB, 82 views)
- DSCF0095.jpg (180.0 KB, 68 views)
- DSCF0100.jpg (210.5 KB, 87 views)
- DSCF0101.jpg (181.6 KB, 101 views)
- DSCF0107.jpg (183.9 KB, 108 views)
- DSCF0085.jpg (165.8 KB, 130 views)
- DSCF0067.jpg (186.7 KB, 131 views)
Comment
-
Va multumesc,
Ma straduiesc sa o tin cat mai curata si in stare buna
-mai am de facut cutia de viteze, schimbata sau reparata
-un polish professional, mai la primavara
-schimbat plasticul din portbagaj, cel de pe partea inspre afara, sub capota
-pus ornamentul sub aripa dreapta fata
Incet incet le rezolvam,
Toate cele bune,W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
Comment
-
Ce ia-as face eu masini tale:
-subtripla spate are o chestie urata
-proectoare
-folie pe geamuri
-as acoperi plasticul negru (cel cu clima pana la maneta de viteze)cu un colant frumos si lipit la cald ca sa se vada bine
-jante frumoase
Dar acuma fiecare cu gusturile lui,oricum imi place ca ai grija de masina.
Cu respect dany
Comment
-
Originally posted by optimus View PostCe ia-as face eu masini tale:
-subtripla spate are o chestie urata
-proectoare
-folie pe geamuri
-as acoperi plasticul negru (cel cu clima pana la maneta de viteze)cu un colant frumos si lipit la cald ca sa se vada bine
-jante frumoase
Dar acuma fiecare cu gusturile lui,oricum imi place ca ai grija de masina.
-proectoare am in faruri, nu cred ca este prevazut din fabrica cu proectoare in bara
-de folii voi aduna bani si voi pune ceva de calitate, la timpul lor...
-plasticul inca nu ma deranjeaza, am vazut un tutorial cu efectuarea operatiunii de lipire cu autocolant...ramane pe viitor
-jante i-am luat ceva, varianta Elegance de pe W211, pe 16, voi vedea daca raman alea sau reusesc sa le schimb,
Toate cele bune,W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
Comment
-
-
Odata cu venirea iernii, a primit si un scut de metal, sub motor si baia de ulei
-este original Mercedes-Benz
-am avut putin de furca cu prinderea, pentru ca masina mea era echipata cu scut de plastic, si avea punctele de prindere pentru acest acel gen de blindaj,si erau cu holsuruburi subtiri care nu tineu ditamai fierul de vreo 15 kg
-pana la urma l-am prins in 4 suruburi de 8, urmeaza sa sudez niste pilute si sa il prind cum trebuie,
Poze..Attached Files- DSCF0184.jpg (205.7 KB, 1819 views)
- DSCF0187.jpg (206.5 KB, 264 views)
- DSCF0189.jpg (206.3 KB, 228 views)
- DSCF0190.jpg (208.2 KB, 84 views)
- DSCF0191.jpg (202.6 KB, 60 views)
- DSCF0192.jpg (212.0 KB, 59 views)
- DSCF0194.jpg (186.4 KB, 66 views)
- DSCF0195.jpg (185.4 KB, 74 views)
- DSCF0196.jpg (172.3 KB, 70 views)
- DSCF0197.jpg (182.3 KB, 91 views)
Comment