Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

W126 300se

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by doktor4carz
    La a ta nu ai ce, ca e diesel... Sa ii scotzi mufa cu doi pini a actuatorului de minim si sa-mi zici si mie ce diferentza de turatzie ai cu mufa sau fara la ralanti... Motor cald, peste 80.
    Ceau Dok,
    Scuze, dar am omis raspunsul tau la acest topic ! Doar acum l-am vazut.

Tot aud de acest acutator de minim, dar nu stiu ce este. Sa fie oare vorba de "Leerlaufregler" (Regulator relanti) ? Daca da si daca este cel din poza de mai jos, atunci, daca-mi amintesc bine, cand motorul e rece turatia cade cand scot mufa iar cand motorul e cald turatia urca putin cand scot mufa.

L-am si lasat la muiat o noapte in solutie de curatatat carburatoarele si am scos ceva mizerie din el. Dar de lucrat lucreaza ... Se poate testa si dandu-i masa la unul dintre pini, si atunci face "click" (cand iei masa de pe el).

Toate cele bune !

Comment

Dupa ce ca e superba eu am gasit un singur defect, altii cu siguranta nu`l considera defect dar eu mereu am insistat sa fie SEL nu SE dar in rest absolut superb, felicitari inca odata
      PS: Esti un fotograf foarte bun

Comment

Originally posted by Catalin_anemary View Post
        Dupa ce ca e superba eu am gasit un singur defect, altii cu siguranta nu`l considera defect dar eu mereu am insistat sa fie SEL nu SE dar in rest absolut superb, felicitari inca odata
        PS: Esti un fotograf foarte bun
        SE sau SEL masina lui Orvo e Spectacol....am vazut-o live si va pot spun ca nu e in Timisoara asa masina....cu respect ptr Orvo

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Cand mai pui ceva poze noi cu masina?
          W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
          W126 280SE Black Blue Metallic
          W126 300SE Anthracite Grey Metallic
          W126 500SE Nautical Blue Metallic
          W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
          W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic