Mi-a placut masina...Si merge bine.Suna bine.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
1994 w124 2.5 td
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Originally posted by konijiro View PostMultumesc pentru aprecieri. Xenon-ul e pe lista, dar sunt altele de rezolvat inainte, pe partea de mecanica, Dok stie mai bine ce si cum.
Despre faza cu xenonul cred intr-adevar ca arata mai bine, dar nu stiu daca arata bine pe faruri fara lupa...si apropo, daca ii pui semnalizarile fata model USA nu arata mai bine? Numa' bine sa ai noroc de ea!!!- 2543 Actros 2001-
-1843 Actros 2000-
-1223 Atego 2003-
-818 Atego 2007-
-111CDI Vito 2005-
BMW 320i 05/1995
si visez la un Mercedes CE.
Comment
-
Masina a fost 4900 euro.
Dupa ce iese de pe mana lui Dok, care acum o are pe cap pentru urmatoarele zile, o sa ma gandesc ce modificari estetice ii aduc. Nimic major oricum, imi place asa cum arata prea mult ca sa o dau in tiganii :d
Comment
-
Originally posted by konijiro View Postun polish facut undeva unde chiar stiu aia cu ce se mananca, sa ii scot zgarieturile gen "plasa de paianjen" de pe vopsea
Comment
-
.
Superba masina ta sa o stapanesti sanatos si fara incidente rutiere.E super intretinuta,apropo intreaba un necunoscator ce an de fabricatie e si sigur va crede ca e fabricata in 2000.Cat despre xenoane iti recomand BLUXENON, eu am avut pe un Cielo 2 ani si am fost foarte multumit,plus garantie si oameni competenti .Unul din becuri sa ars cu 3 zile inainte sa expire garantia ,am sunat la firma (desi credeam ca ma vor amana,ca se var scuza)mi-au schimbat ambele becuri cu balasturii, cu tot plus ca mi-au mai dat post garantie sau cam asa ceva.Cred ca masini tale iar sta bine cu un set de jante pe 17 cu buza foarte lata ca in poza de mai jos dar fara nichel.
Attached FilesLast edited by optimus; 10-03-2009, 23:51 PM.
Comment
-
Multumesc pentru aprecieri.
Nu pot vedea jantele, nu stiu de ce. Masina "sade" acum pe niste AMG-uri de 15", dupa ce alea din pozele de mai sus s-au facut praf pe drumurile din Bulgaria. Am optat pentru 15" ca sa am mai mult cauciuc intre janta si asfalt :d
Urmeaza xenon, si ceva retusuri caroserie.
Comment
-
O masina foarte placuta. Am apucat sa merg cu ea si pot spune ca singurele probleme pe care le-am ochit au fost jantele extrem de strambe (s-ar fi facut) si regimul termic. BTW, ai rezolvat ceva cu regimul termic? Pune si tu poze noi.
Comment
-
-
Originally posted by optimus View Postsuperba masina ta sa o stapanesti sanatos si fara incidente rutiere.e super intretinuta,apropo intreaba un necunoscator ce an de fabricatie e si sigur va crede ca e fabricata in 2000:d.cat despre xenoane iti recomand bluxenon, eu am avut pe un cielo 2 ani si am fost foarte multumit,plus garantie si oameni competenti .unul din becuri sa ars cu 3 zile inainte sa expire garantia ,am sunat la firma (desi credeam ca ma vor amana,ca se var scuza)mi-au schimbat ambele becuri cu balasturii, cu tot plus ca mi-au mai dat post garantie sau cam asa ceva.cred ca masini tale iar sta bine cu un set de jante pe 17 cu buza foarte lata ca in poza de mai jos dar fara nichel.Attached Files
Comment
-
BTW, ai rezolvat ceva cu regimul termic?
Nu am ajuns inca la xenoane, dar am dat comanda de o grila radiator "Avantgarde", full chrome, care trebuie sa imi ajunga zilele astea.
Pentru vopsitor, e vorba de niste chestii minore, si o sa le rezolv aici, in Varna, am un om care lucreaza OK (cel putin pentru chestii din astea, mici).
Comment
-
Comment