Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

C 320cdi 4Matic

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• C 320cdi 4Matic

Salut...sunt fericitul posesor al unui merc. Il am de sase luni dar abia acum mi-am vacut timp sa pun niste poze, iar daca merge voi mai posta cateva.
    Masina este noua, merge excelent, si este o bucurie de fiecare data cand o conduc.
    Va stau la dispozitie pt orice alte detalii.
    Salutari.
    Last edited by merc'fan; 02-12-2009, 18:11 PM.

Felicitari pentru alegere. Iti doresc sa nu calci in service decat sa schimbi uleiul.
    Intrebari as avea cateva:

1.Cat a fost pretul in configuratia asta ?
    2.Iti place cum functioneaza sistemul 4matic ?
    3.Ce sistem de navigatie ai ?
    4.Poze cu interiorul nu ai ?

Comment

Faina masina.....Cat consuma dansa ?????
      God, If you give us Tupac back, we will give you Justin Beiber

Comment

Arata intr-un mare fel masina...felicitari pentru achizitie.Am si eu un E320CDI 4M din 2006 dar per total sunt oarecum dezamagit de masina.Nota 20 pentru motor dar la 155000 km deja am mari probleme cu transmisia(cutia de viteze)....pe parcurs mici probleme legate de multitudinea de senzori de pe masina...dar dupa cum spuneam ...motorul este unul de exceptie.

De precizat ca pe modelul pe care il am eu la un moment dat a fost o rechemare in service pentru a se schimba cutia de transfer si toba stanga spate....iar consumul ola un mers destul de agresiv este undeva in jur de 11%.
        Last edited by Edy_AMG; 01-03-2009, 21:00 PM.

Comment

Originally posted by vladruse View Post
          Felicitari pentru alegere. Iti doresc sa nu calci in service decat sa schimbi uleiul.

Mersi pt felicitari. Din pacate deja am facut o vizita la o reprezentanta mercedes din Bucuresti. Spun din pacate pt ca si-au facut treaba de parca lucrau la Wartburg nu la mercedes. Asa-i la noi, ce poti sa spui.
          CAt despre pret, masina a fost 60.000 Euro( o sa-ti ofer cand voi pune pozele de interior si date ref la dotarile masinii), luata prin intermediul Carlex(pe care nu-i recomand) care a dat comanda la un dealer din Germania pt masina, care la randul sau a comandat-o la fabrica ca si cum ar fi facuta pt Germania.
          4Matic-ul nu prea a avut unde sa-si faca treaba. Nu conduc la limita, de zapada nu mai avem parte,etc. Totusi masina este extrem de stabila, cred ca au fost cateva situatii in care o masina doar cu tractiune spate si cu o motorizare de puterea asta ar fi pierdut aderenta. Apropo de aderenta, fiind "integrala", accelereaza intr-un mare fel. Oricum,in rarele momente cand am dat de zapada(numai in Austria la munte), s-a comportat f bine, dar repet, as vrea sa-i vad limitele fata de o masina cu tractiune doar fata sau spate.
          Navigatia este originala mercedes, Command APS(a sa pun poze)
          CAt despre interior voi face niste poze si le voi posta in curand.

Salutari.

Originally posted by sebastian04 View Post
          Faina masina.....Cat consuma dansa ?????
          Multumesc...intr-adevar este f frumoasa, singurul lucru care ma "deranjeaza" sau m-a deranjat a fost ca am cumparat-o pe curentul asta cu masini albe peste tot, dar mi-a trecut.
          Cat despre consum, ce poti sa-i ceri unui motor de 3000, tractiune integrala si masina de 1760kg, mai ales in oras. In Bucuresti sa tot fie o medie de 11-12% usor. In afara coboara lejer pe la 7,5-7,8. Imediat dupa ce am luat masina am plecat cu ea in luna de miere (pozele sunt din acea perioada, la muzeul mercedes din Stuttgart). Am facut in 3 sapt cam 7.500 Km, mers in oras, pe autostrazi, cu viteze intre 10-220km/ora. M-am intors cu un consum mediu de 8%, ceea ce spun ca este f bine.
          Multe salutari.

Originally posted by Edy_AMG View Post
          Arata intr-un mare fel masina...felicitari pentru achizitie.Am si eu un E320CDI 4M din 2006 dar per total sunt oarecum dezamagit de masina.Nota 20 pentru motor dar la 155000 km deja am mari probleme cu transmisia(cutia de viteze)....pe parcurs mici probleme legate de multitudinea de senzori de pe masina...dar dupa cum spuneam ...motorul este unul de exceptie.

De precizat ca pe modelul pe care il am eu la un moment dat a fost o rechemare in service pentru a se schimba cutia de transfer si toba stanga spate....iar consumul ola un mers destul de agresiv este undeva in jur de 11%.
          Mersi...masina este chiar deosebita..mai ales ca mi-am dorit un mercedes de cand eram un copil, si e mare lucru ca am ajuns sa am unul. Inainte de aparitia C-ului, optiunea mea era E-class sau CLS. Dupa cum spui si tu, motorul este excelent, mai ales in combinatie cu 4Matic. Imi pare rau sa aud ca esti dezamagit de masina. Poate cateodata avem asteptari prea mari de la masina, fie ea si mercedes. Ai totusi peste 150.000 km cu masina, acum nu stiu daca ai luat-o noua sau nu si depinde si cum a fost exploatata masinuta.
          Cat despre ce spui tu despre gramezile de senzori de pe masina, am auzit ca mai pot da erori, chiar si despre C am auzit zvonuri, extrem de putine si de neluat in seama. Eu pana acum, zero probleme si sper asa sa fie cat mai mult timp de acum incolo. Consumul pe care il dai tu este asemanator cu al meu, mai putin nu prea ai cum in oras, mai mult cu siguranta.
          In rest ce pot sa-ti mai spun, nici o masina nu este perfecta si nu cred ca voi schimba marca prea curand. Am ajuns unde mi-am dorit
          Bafta si bucura-te de sentimentul Mercedes.
          Last edited by doktor4carz; 01-04-2009, 13:59 PM.

Comment

Originally posted by vladruse View Post

Incerc de ceva timp sa pun pozele cu interiorul dar nu merge sa le atasez. Mai incerc, poate reusesc

Comment

Tot incerc sa atasez poze dar nu le incarca. Daca ma poate ajuta cineva ar fi bine.

Comment

E frumoasa masina ca aspect dar e cam mica , parerea mea , dar imi place foarte mult cum merge 4Matic. Noroc sa ai de ea si Fara zgarieturi...
                Last edited by Fabyan S; 02-12-2009, 22:00 PM. Reason: Fara zgarieturi...
                BOMBING FOR PEACE IS LIKE FUCKING FOR VIRGINITY

Comment

Originally posted by Fabyan S View Post
                  E frumoasa masina ca aspect dar e cam mica , parerea mea , dar imi place foarte mult cum merge 4Matic. Noroc sa ai de ea si Fara zgarieturi...
                  Daca o raportam la "vaporul" tau normal ca este mica masina. Pentru primul Mercedes eu zic ca m-am descurcat binisor. Plus ca in Bucurestiul asta cateodata te intrebi de ce naiba mai ai masina. In rest, daca tu reusesti sa n-ai zgarieturi in orasul asta imputit, sa-mi spui si mie cum faci.
                  Bafta.

Comment

Eu am condus prin Bucuresti de cateva ori , nu e prea placut orice masina ai avea , este reea lumea pe acolo , dar te face sa fii rau si nesimtit toate legile astea si toate porcariile astea care se intampla la noi in tara.
                    Sincer eu nu am avut nici`o zgarietura pe masina din vina mea , daca te uiti la pozele de la My Car vezi ca am avut bara zgariata putin , mi`a sters`o un destept cu o masina de firma intr`o parcare.
                    BOMBING FOR PEACE IS LIKE FUCKING FOR VIRGINITY

Comment

Ca mare dreptate ai cu zgarieturile alea.....in fiecare zi gasesc cate una.....de la diversi tampiti !!!!!

Originally posted by merc'fan View Post
                      Daca o raportam la "vaporul" tau normal ca este mica masina. Pentru primul Mercedes eu zic ca m-am descurcat binisor. Plus ca in Bucurestiul asta cateodata te intrebi de ce naiba mai ai masina. In rest, daca tu reusesti sa n-ai zgarieturi in orasul asta imputit, sa-mi spui si mie cum faci.
                      Bafta.
                      Pedro

Comment

Frumoasa masina. Sunt curios de poze asa ca: http://www.shrinkpictures.com/, asta in ideea ca poate sunt prea mari si de aceea nu le poti incarca. Spor la treaba.
                        Legat de zgarieturi, sper ca ai o curte proprie, sau garaj. Eu am ajuns cu masina din Germania dimineata si am dormit pana pe dupa masa. Cand am coborat la masina era zgariata
                        Last edited by adidc; 03-06-2009, 16:46 PM.
                        E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                        C180 W202, 1994
                        W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF