Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Polar White w212 E220

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #61
  L.E. Pentru cei care au aceeasi motorizare, am ajuns zilele trecute la reprezentanta si mi-au spus ca e o campanie Mercedes pentru update de soft la motorul meu. Nu stiu exact in ce consta dar mi-au zis ca au facut update-ul.

  Comment


  • #62
   O fi vorba de cel cu noxele , diesel gate ?
   https://www.youtube.com/channel/UCxJ...I7eTnRtbLLDsrQ

   Comment


   • #63
    Nu mi-au spus dar data viitoare cand ma duc chiar o sa ii intreb

    Comment


    • #64
     N-am mai postat destul de demult aici
     Masina e un tanc. Am vreo 112k facuti cu ea si in afara de ce probleme au fost prezentate aici (care le consider din lipsa de atentie la intretinere a proprietarilor anteriori) n-am nimic de reprosat.
     Problema aia cu schimbatul vitezelor e tot acolo dar cum nu am alte masini din categorie sa compar nu imi e clar daca asa fac toate
     Cert e ca la revizia de anul trecut nu au gasit nimic in neregula, am mers cat s-a putut in conditiile curente, sper sa pot sa-mi fac si anul asta toate drumurile de care am nevoie. As vrea sa trec la ceva mai nou, acus face 10 ani, ceva sfaturi anyone?

     Comment


     • #65
      Salut

      Problema cu ISM-ul am avut-o si eu, mai face uneori figuri la frig, eu i-am facut doar revizie la CVA si am rezolvat-o.

      Nu vreau sa vorbesc prostii, nu am condus 5G sau 9G, dar 7GTronicul asta e un mare fail daca nu e intretinut corespunzator Eu am acum 2 masini cu 7G Tronic si se simte cutia de viteze, smuceste, uneori are lag, depinde de temperatura, de turatie...cred ca sunt multi factori pe care-i ia in considerare.

      In schimb la BMW Seria 5 care e aceeasi clasa nu am vazut problemele astea la cutia automata, din intamplare am o cunostinta cu un E60 si chiar nu e ingrijit, are 300.000km si a facut revizia la CVA doar odata in km astia, pana se incalzeste uleiul ( primele 2,3 schimbari de trepte zici ca se rupe in 2 cutia) dar dupa ce se incalzeste uleiul si circula prin cutie nu mai are masina nici-o treaba si treptele se schimba impecabil.

      In schimb la 7G Tronic e alta poveste, asta nici cand are uleiul cald nu scapa de lagurile cutiei )

      Nu stiu ce sa-ti recomand , mai repede as recomanda un w212 FL din 2015,2016 decat un w213 din 2016-2017, fiind inghesuit, plin de plastice..

      Să știi să lupți când vrei să ai.
      Să nu regreți când pierzi sau dai

      Comment


      • #66
       Hmmm, e mai putin loc in w213? N-am condus e drept dar parea sa fie cam la fel. Eu ma uitasem spre 2018-2019 insa motorizarile par mai "ciudate"

       Comment


       • #67
        Comparativ cu w212 e mult mai putin loc, iti dau exemplu, eu avand 2m aproape stau ok in w212 si mai sta cineva de 1.60-1.70 in spatele meu. In w213 ca sa stau eu ok, nu mai sta nimeni in spatele meu
        Nu stiu acum cat de fiabile sunt motorizarile, e un plus comparativ cu 2.143cmc ca impozit, dar asta e putin irelevanta.

        Momentan sunt prea " noi " ca sa apara bube ... Vedem in 1-2 ani.
        Să știi să lupți când vrei să ai.
        Să nu regreți când pierzi sau dai

        Comment


        • #68
         Inca o intrebare, daca nu e cu suparare. Cam care ar fi un pret corect pentru jucaria mea de acum?

         Comment


         • #69
          Sa fim sinceri o masina ca a ta nu prea are pret.
          Adica are, dar e mare, si nu gasesti sa o vinzi, adica nu o sa vina nimeni la ea.

          Daca vrei sa o vinzi si nu depinzi de 2,3 mii de euro o poti pune in 12.500-13.000
          Daca vrei pretul real - eu zic 15.000 euro acum.
          Să știi să lupți când vrei să ai.
          Să nu regreți când pierzi sau dai

          Comment


          • #70
           Salutare tuturor. Cu toate nebuniile din ultimii ani nici sa urmaresc forumul nu prea am mai aut timp... Nu prea au fost vremuri de jucat cu banii asa ca nu am mai urmarit sa o dau si sa iau alta. Drept urmare intre timp am ajuns la 135kkm; am mai facut cateva concedii prin romania, 2 ture de Grecia, mi s-a stricat un senzor de la DPF (noroc cu MB assistance) si cam atat.

           Asa ca va urez si voua la fel, sanatate si multi km fara probleme.

           Comment

           Working...
           X
           Logan | Dacia Logan |Anulare DPF