In urma unei documentari serioase pe parte de intretinere auto Mercedes cu motor 111, am facut recent niste schimbari de uleiuri, pe care le recomand oricui tine la masina. Uleiul lor e ca sangele la noi, daca nu-i ce trebuie, vai de steaua ei din frunte. A nu se intelege ca pana acum n-am schimbat uleiuri 

- ulei motor: am trecut de la Castrol Magnatec 10W-40 la Liqui Moly 5W-40 (iarna), si voi pune tot Liqui Moly 10W-40 sau 15W-40 vara. De ce? Pentru ca n-am incredere in provenienta Castrol-ului, si nici a Mobil-ului - chiar daca schimbam uleiurile la 8-10.000 km. Plus ca pe Magnatec manca oleaca, ceea ce pe GTX-ul anterior nu facea. Uleiul asta e Made in Germany fara dubiu, are aprobarile MB (ceea ce Castrol nu parea sa aiba, apropo, in cazul meu zic), iar brandul asta este chiar calitativ, desi nu e popular intre romani. Am zis, m-am documentat in draci. Sa vedem efectele in timp, va anunt.
- ulei cutie viteze: am schimbat uleiul (o amestecatura intre ce era in ea cand am achizitionat-o, si Castrol TQ-D, TQ-DIII, si MB), cu ulei MB conform specificatiilor oficiale. O schimbare surprinzator de benefica masinii, desi schimba vitezele superb si inainte.
- lichid de frana: am ignorat sugestiile MB de a-l schimba la fiecare 2 ani (iar de completat n-a fost cazul vreodata), din cauza mecanicilor care tot timpul sugerau ca "nu trebuie schimbat niciodata", sau doar cand se strica ("nu repara ce functioneaza"). Daca germanul a decis schimb la 2 ani, eu o sa fac cum zice el. Nu-mi pare rau, am pus ulei original MB, e mai alb decat cel uzat, iar franele se conformeaza mai bine, parca.
Comment