Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Primul meu MERCEDES

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Cosminyry View Post
    Mâine o să îi fac câteva poze,jantele sunt pe 19, proprietarul mi-a mai dat în set de iarnă pe 17 care le am acum...as vre sa le vand pe cele de 19,sunt prea mari si prea sportive pentru mine....una peste alta masina își merită banii(a sărit de 20 €)merge ca un vis dar la nevoie poate fi si puțintel sportiva(saptamana trecuta mi-am batut joc de 2 bmw seria5 pe autostrada)
    Parerea mea este ca ar fi bine sa pastrezi jantele , o sa fie un E obisnuit fara ele.

Comment

525 e departe doar cu 520 te bați și depinde doar de sofer!

Comment

Frumoasa masina! E masina perfecta pentru o familie/familist convins.Pentru confort probabil se sta cel mai bine pe 17 iarna si 18 vara dar e doar parerea mea.
        Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Comment

Originally posted by Cosminyry View Post
          ....una peste alta masina își merită banii(a sărit de 20 €)merge ca un vis dar la nevoie poate fi si puțintel sportiva(saptamana trecuta mi-am batut joc de 2 bmw seria5 pe autostrada)
          Adica tu ti-ai luat E220 ca sa iti bati joc de BMW 5er ?
          Trist ...
          Probabil ca ai ramas cu un complex de inferioritate din perioada a4, a6.
          Ar cam fi timpul sa te maturizezi

Comment

Ce postare plina de "miez". Omul și-a luat E fiindcă l-a găsit a și a avut banii. Și întâmplător nu a vrut să-i dea pe un F10. Faptul ca mașina are, sau poate avea și un iz sportiv este exemplificat prin depășirea unor mașini despre care exista ideea comuna de sportivitate.
            Facem exegeza pe postări pe forum...
            E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
            C180 W202, 1994
            W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Hai sa nu degeneram in alte discuții fara rost,pur si simplu m-au agasat pe autostrada 2 imbecili agitati care nu stiu sa dea decat flashuri si cu ocazia asta (si din curiozitate)am vazut si cam ce poate masina.....nu vreau sa fac comparatii cu alte marci ,am luat masina asta pentru plimbări cu familia si atât nu sunt adeptul întrecerilor,liniute,cerculete sau plecări în tromba

Comment

Originally posted by Marius001 View Post
                Adica tu ti-ai luat E220 ca sa iti bati joc de BMW 5er ?
                Trist ...
                Probabil ca ai ramas cu un complex de inferioritate din perioada a4, a6.
                Ar cam fi timpul sa te maturizezi
                Cred ca toata lumea stie ca in general "pilotii" de bmw sunt cei mai tupeisti si imaturi in trafic sunt santurile si stilpii plini de asa zisi "piloti" , asa ca nu imi vorbi tu mie de imaturitate (nu ma cumosti)

Comment

Felicitări pentru achiziție, e o mașină la care mulți visăm. Sunt sigur că te bucuri de ea și fără posturile de pe forum. Sa o stăpânești sănătos.
                  Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc mai mult cainele.

Comment

MulȚam fain

Comment

Working...
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF