Salutare,
Dupa lungi asteptari, cautari si admirat din spatele monitorului masinile altora, a venit momentul sa imi prezint propria masina.
Mercedes-Benz W124 230CE:
Cod VIN:
WDB1240431B575958
Nascut in 1991, cu urmatoarele dotari:
061A CLOTH BLACK
122 No code designation available
240 OUTSIDE TEMPERATURE INDICATOR
412 ELECTRIC SLIDING ROOF
412 *1 _______ 19951002 ELECTRIC SLIDING ROOF
412 *2 _______ 19980716 ELECTRIC SLIDING ROOF WITH TILTING DEVICE
420 AUTOMATIC TRANSMISSION 4-GEAR
430 HEADREST IN THE REAR, LEFT AND RIGHT
440 TEMPOMAT (CRUISE CONTROL)
531 AUTOMATIC ANTENNA
570 FOLDING ARMREST, FRONT
585 No code designation available
600 HEADLAMPS - CLEANING EQUIPMENT
611 EXIT LIGHTS FOR DRIVER DOORS
620 AIR POLLUTION CONTROL
751 BECKER RADIO GRAND PRIX 2000 VK RDS
915 FUEL TANK WITH LARGER CAPACITY
Am cumparat masina in februarie anul acesta si de atunci ma lupt sa o aduc pe linia de plutire. Pe scurt, este plina de... "caracter" sa spun, acumulat de-a lungul timpului si prin neglijenta fostilor proprietari.
Primul lucru a fost un schimb de filtre si uleiuri - neavand un istoric de service am preferat sa evit eventuale probleme. In continuare am schimbat: bujii, fise, furtune de recirculare aer din chiuloasa, sonda de temperatura lichid de racire (cea care cupleaza ventilatorul), radiator, pompa de apa, pompa de benzina, evacuare intermediara si finala, garnituri si mici nimicuri.
Schimbat volanul (a venit la pachet cu unul din lemn, cel putin odios) cu unul original, grila centrala de ventilatie din bord, refacut finisajul lemnului de pe consola centrala (nu a iesit grozav, mai bine insa decat cum era), oglinzi exterioare (sticlele erau lipite, intr-un stil pur romanesc, cu silicon) + ca erau cele de sedan... si oglinda interioara.
Probleme... multe, poate prea multe
) pe care le rezolv cum pot si cand am timp. Am schimbat butucii de la usi, dezasamblat trapa curat si gresat sistem de glisare (am avut surpriza sa observ ca sistemul este complet si acum functioneaza muult mai bine, inainte nu pivota).
Problema majora insa ramane rugina (aripa stanga spate) pentru care inca imi fac curaj.
Poze... putine spre deloc, inca nu sunt pasionat de fotografii astfel incat am o singura poza, de cand am cumparat-o. Promit solemn sa revin cu mai multe.
Dupa lungi asteptari, cautari si admirat din spatele monitorului masinile altora, a venit momentul sa imi prezint propria masina.
Mercedes-Benz W124 230CE:
Cod VIN:
WDB1240431B575958
Nascut in 1991, cu urmatoarele dotari:
061A CLOTH BLACK
122 No code designation available
240 OUTSIDE TEMPERATURE INDICATOR
412 ELECTRIC SLIDING ROOF
412 *1 _______ 19951002 ELECTRIC SLIDING ROOF
412 *2 _______ 19980716 ELECTRIC SLIDING ROOF WITH TILTING DEVICE
420 AUTOMATIC TRANSMISSION 4-GEAR
430 HEADREST IN THE REAR, LEFT AND RIGHT
440 TEMPOMAT (CRUISE CONTROL)
531 AUTOMATIC ANTENNA
570 FOLDING ARMREST, FRONT
585 No code designation available
600 HEADLAMPS - CLEANING EQUIPMENT
611 EXIT LIGHTS FOR DRIVER DOORS
620 AIR POLLUTION CONTROL
751 BECKER RADIO GRAND PRIX 2000 VK RDS
915 FUEL TANK WITH LARGER CAPACITY
Am cumparat masina in februarie anul acesta si de atunci ma lupt sa o aduc pe linia de plutire. Pe scurt, este plina de... "caracter" sa spun, acumulat de-a lungul timpului si prin neglijenta fostilor proprietari.
Primul lucru a fost un schimb de filtre si uleiuri - neavand un istoric de service am preferat sa evit eventuale probleme. In continuare am schimbat: bujii, fise, furtune de recirculare aer din chiuloasa, sonda de temperatura lichid de racire (cea care cupleaza ventilatorul), radiator, pompa de apa, pompa de benzina, evacuare intermediara si finala, garnituri si mici nimicuri.
Schimbat volanul (a venit la pachet cu unul din lemn, cel putin odios) cu unul original, grila centrala de ventilatie din bord, refacut finisajul lemnului de pe consola centrala (nu a iesit grozav, mai bine insa decat cum era), oglinzi exterioare (sticlele erau lipite, intr-un stil pur romanesc, cu silicon) + ca erau cele de sedan... si oglinda interioara.
Probleme... multe, poate prea multe

Problema majora insa ramane rugina (aripa stanga spate) pentru care inca imi fac curaj.
Poze... putine spre deloc, inca nu sunt pasionat de fotografii astfel incat am o singura poza, de cand am cumparat-o. Promit solemn sa revin cu mai multe.
Comment