Buna, din octombrie 2015 sunt posesor de Mercedes desi am fost putin reticent eu fiind unul din acei oameni care ERAU de parere ca Mercedesul este o masina de "batrani", eu unul fiind pasionat BMW (a nu se confunda cu fanboy)...nu puteam sa gresesc mai mult...desi prima masina mai importanta a fost un BMW, am trecut si pe la VW si pe la Audi dar m-am intors la BMW, desi aveam posibilitatea sa "pun mana " pe Mercedes dar dupa cum am precizat mai sus, nu eram inca "batran" si am ramas chitit pe BMW care avea sa imi lase o puternica urma de dezamagire, prima dezamagire a venit de la BMW F01 750i 2010 (cumparat din reprezentanta BMW Gutersloch Germania) a fost si prima masina care nu am tinut-o mai mult de 6luni iar a doua dezamagire a venit de la BMW X6 50i care a stat 5-6luni prin service-uri dintre care ultimele 3 luni in service la BMW Munchen...care a pus capac la visul meu de a mai cumpara BMW vreodata...anyway, sa ne intoarcem la subiect, care este un Mercedes CL63 AMG din 2008 si m-i se pare cea pai incredibila masina pe care am avut-o vreodata (si nu ma refer la motorizare)... Modul in care este construita, calitatea materialelor la interior, senzatia de tanc care mi-o lasa ori de cate ori ma urc in ea (cand trec peste gauri de canal sau o groapa, nu se aude nimic in interior sa zdrangane desi este un coupe si are 127.000km, geamurile duble, insonorizarea perfecta...)
Ca si optionale care merita mentionate:
- scaunele ventilate dynamic (defapt fotoliile)
-nightshiftul care functioneaza perfect cand afara e "pitch black"
- sistemul care mentine masina dreapta in viraje (face toti banii)
- "butonasul magic" -care am inteles ca il au toate S Class-urile- care ridica masina sa poata trece peste unele obstacole/borduri (iar face toti banii
)
-frigiderul din spate
Pana acum am schimbat camshaft adjusterul pe evacuare (clasica problema M156) si am facut schimbul de ulei si filtre la motor si cutie...
Ca isi upgrade-uri nu stiu ce as putea sa fac (sunt deschis la sugestii) masina nelasandu-mi foarte mult spatiu de manevra...saptamana viitoare ii voi schimba culoarea, probabil alb perlat, inca nu stiu...si voi pune noile jante pe masina...
Sper ca nu v-am plictisit...sunt deschis la sugestii si accept si criticile constructie...
Ca si optionale care merita mentionate:
- scaunele ventilate dynamic (defapt fotoliile)
-nightshiftul care functioneaza perfect cand afara e "pitch black"
- sistemul care mentine masina dreapta in viraje (face toti banii)
- "butonasul magic" -care am inteles ca il au toate S Class-urile- care ridica masina sa poata trece peste unele obstacole/borduri (iar face toti banii

-frigiderul din spate
Pana acum am schimbat camshaft adjusterul pe evacuare (clasica problema M156) si am facut schimbul de ulei si filtre la motor si cutie...
Ca isi upgrade-uri nu stiu ce as putea sa fac (sunt deschis la sugestii) masina nelasandu-mi foarte mult spatiu de manevra...saptamana viitoare ii voi schimba culoarea, probabil alb perlat, inca nu stiu...si voi pune noile jante pe masina...
Sper ca nu v-am plictisit...sunt deschis la sugestii si accept si criticile constructie...

Comment