De asta am luat-o si eu cu motorul asta. referitor la consum, km facuti au fost 2500 km in germania.....si restul de 2000 km drumul spre Ro. Acolo la occdent nu a sarit de 10,5. Oras si autostrada. Mai mult autostrada dar alergata. Consumul pe drumul Nadlac-Bucuresti ...drum facut noaptea, alergata rau rau a fost de 10,5. Nu e putin dar in comparatie cu Focusul pe care il mai am care imi lua 8,5......... nu conteaza....e alta masina.....alt caracter. Referitor la GPL.....momentan nu am in gand.....Ma gandisem la un moment dat....sa vedem.......
Un consum in oras nu am apucat. Daca poate cineva sa imi spuna pe unde sa ma astept in Bucuresti ar fi super ??? Stiti cumva vre-un indicativ de motor care imi spune daca e EURO 2 sau Euro 1?
Nu te tb sa te gandesti ca nu o sa poti avea asa ceva sau alt fel de Mercedes. Am avut si Cobra si vroiam si eu altceva.......Usor usor .......se rezolva toate. In rest multumesc de urare
Destul de mult...chiat puteam sa iau un ochios la banii dati pe ea dar nu am vrut. W124 coupe am vrut si gata. Pe ea propriu zis am dat 6200 e dupa negociere de o luna cu neamtu.....ca pretu era la tavan sus rau. Si drum si toate adunate duc mult ( basca ca am mai fost odata acum o luna si nu am luat nimic...... nu imi placuse nimic.....m-am intors cu o corsa sa nu vin cu mana goala). Pretul e mare pt o astfel de masina sunt perfect constient......dar sunt impacat cu ce am cumparat....si multumit. Plus ca mai am taxa de inmatriculare.
Un consum in oras nu am apucat. Daca poate cineva sa imi spuna pe unde sa ma astept in Bucuresti ar fi super ??? Stiti cumva vre-un indicativ de motor care imi spune daca e EURO 2 sau Euro 1?
Originally posted by Diesel
View Post
Originally posted by kp.4k
View Post
Originally posted by cipa
View Post
Comment