Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Am reusit sa imi iau un W124 CE

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

De asta am luat-o si eu cu motorul asta. referitor la consum, km facuti au fost 2500 km in germania.....si restul de 2000 km drumul spre Ro. Acolo la occdent nu a sarit de 10,5. Oras si autostrada. Mai mult autostrada dar alergata. Consumul pe drumul Nadlac-Bucuresti ...drum facut noaptea, alergata rau rau a fost de 10,5. Nu e putin dar in comparatie cu Focusul pe care il mai am care imi lua 8,5......... nu conteaza....e alta masina.....alt caracter. Referitor la GPL.....momentan nu am in gand.....Ma gandisem la un moment dat....sa vedem.......
    Un consum in oras nu am apucat. Daca poate cineva sa imi spuna pe unde sa ma astept in Bucuresti ar fi super ??? Stiti cumva vre-un indicativ de motor care imi spune daca e EURO 2 sau Euro 1?

Originally posted by Diesel View Post
    Ramane sa-ti confirme RAR-ul norma Euro2. Si pe mine ma intereseaza norma de incadrare a acestui (C)E220 pentru ca e limita maxima a cilindreei pe care as da banii.

Daca ai deja 4500km cu ea, inseamna ca ne poti da niste date de consum.

Ai de gand sa o lasi nemodificata sau o sa-i pui o instalatie GPL?
    Nu te tb sa te gandesti ca nu o sa poti avea asa ceva sau alt fel de Mercedes. Am avut si Cobra si vroiam si eu altceva.......Usor usor .......se rezolva toate. In rest multumesc de urare

Originally posted by kp.4k View Post
    s-o stapanesti sanatos !!!
    Destul de mult...chiat puteam sa iau un ochios la banii dati pe ea dar nu am vrut. W124 coupe am vrut si gata. Pe ea propriu zis am dat 6200 e dupa negociere de o luna cu neamtu.....ca pretu era la tavan sus rau. Si drum si toate adunate duc mult ( basca ca am mai fost odata acum o luna si nu am luat nimic...... nu imi placuse nimic.....m-am intors cu o corsa sa nu vin cu mana goala). Pretul e mare pt o astfel de masina sunt perfect constient......dar sunt impacat cu ce am cumparat....si multumit. Plus ca mai am taxa de inmatriculare.

Originally posted by cipa View Post
    Frumos... cati bani a costat?
    Last edited by florineasca; 10-28-2008, 22:15 PM.

Comment

Originally posted by hagi_nicovici View Post
      . Daca poate cineva sa imi spuna pe unde sa ma astept in Bucuresti ar fi super ??? Stiti cumva vre-un indicativ de motor care imi spune daca e EURO 2 sau Euro 1?
      Dupa spusele tale legate de cat a consumat pana acum, probabil un 15% e o cifra realista de consum in Bucuresti.

Indicativ de motor 2.2 (150CP) este M111. Neaparat sa revii cu deznodamantul normei de poluare la RAR.

Nu ne-ai spus cat a costat masina...

Comment

Motor apare 111. Am verificat si eu. referitor la pret am scris mai sus inr-un alt topic. 15% ar fi si cifra la care ma gandisem si eu. Mai demult am avut o sierra cu motor 2.0 Dohc 136 CP si manca 14%. Ar fi limita maxima de consum la care m-am gandit. fie si 16......

Originally posted by Diesel View Post
        Dupa spusele tale legate de cat a consumat pana acum, probabil un 15% e o cifra realista de consum in Bucuresti.

Indicativ de motor 2.2 (150CP) este M111. Neaparat sa revii cu deznodamantul normei de poluare la RAR.

Nu ne-ai spus cat a costat masina...

Comment

Pana in 15% in oras nu merita sa-i pui GPL.

Comment

Originally posted by hagi_nicovici
            destul de mult...chiat puteam sa iau un ochios la banii dati pe ea dar nu am vrut. W124 coupe am vrut si gata. Pe ea propriu zis am dat 6200 e dupa negociere de o luna cu neamtu.....ca pretu era la tavan sus rau. Si drum si toate adunate duc mult ( basca ca am mai fost odata acum o luna si nu am luat nimic...... nu imi placuse nimic.....m-am intors cu o corsa sa nu vin cu mana goala). Pretul e mare pt o astfel de masina sunt perfect constient......dar sunt impacat cu ce am cumparat....si multumit. Plus ca mai am taxa de inmatriculare.
            S`o stapanesti sanatos si fara incidente!! Cat despre pret sunt sigur ca ameritat... cel putin din pozele puse se vede o masina in stare perfecta... plus ca eu sunt adeptu` "frate iti place ceva ia`l" si sunt sigur ca tu asta ti`ai dorit chiar daca a fost vb. sa scoti ceva banuti din buzunar ! Felicitari !!

Comment

Am vazut pretzul in final si parerea mea este ca ai dat mult pe ea pt anul de fabricatie. O sa ajungi si tu la aceeasi concluzie dupa ce termini socotelile cu taxe si tot.

Nu are airbag pasager???

Starea pare sa fie buna insa pretzul maricel. Important e ca tu te-ai impacat cu costurile de achizitie si cu starea masinii.

Comment

Salut
                s-o stapanesti sanatos, si felicitari pentru achizitie!
                Ma uit lung si ma gandesc ca asa arata si a mea inainte sa fie adusa in tara! Sper sa vi cu ea la o urmatoare intalnire!
                Toate cele bune!

Comment

Norma de poluare pot sa pariez cu oricine ca ia Euro 2 lejer. Motorul e 111 cu siguranta, iar anul de fabricatie o face Euro 2. Ca pret mi se pare ca a fost scumpa, fiindca stau cu ochii pe preturile coupe-urilor, insa asta e o treaba relativa. Stiu oameni in Romania care ar da 6-7000 EUR pe un coupe W124 in stare impecabila.

Astept sa ne intalnim mai multi coupe-isti, ca deocamdata ii cunosc doar pe radu_cartianu, tomaziano, tomac si hagi, dar acestora din urma nu le-am vazut masinile.
                  1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
                  1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
                  dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

Comment

Astept si eu sa ne intalnim cu cea mai mare placere........ Daca ma anuntati vin cu drag.
                    Last edited by 200ce_marius; 11-02-2008, 10:13 AM.

Comment

Pana una alta, m-am intalnit eu cu masina ta ieri. Eram in Drumul Taberei si am zis sa scormonesc dupa ea. Am gasit-o in mai putin de 2 minute. E frumoasa, insa in cartierul ala nu ii vad un viitor stralucit.

Comment

esti tare!! In ceea ce priveste viitorul ei in cartier .....de aici in colo nu mai stiu ce sa zic....... cu casa nu ma mut de dragul masinii.......pt moment.....e cam greu.... oricum viitorul masinilor in bucuresti e trist...nu rezista sa arate frumoase prea mult....

Comment

Am Facut Cartea La Rar Si Identificarea. Mi-a Iesit Euro 2. Sa Vedem Ce Se Intampla Cu Taxa......aud Vorbe Ca O Sa Pice Din Ianuarie.

Comment

Originally posted by hagi_nicovici View Post
                            Am Facut Cartea La Rar Si Identificarea. Mi-a Iesit Euro 2. Sa Vedem Ce Se Intampla Cu Taxa......aud Vorbe Ca O Sa Pice Din Ianuarie.
                            Actual, taxa de poluare ar fi aproximativ 550 euro.
                            Eu unul nu ash risca sa nu o platesc acum, si sa astept sa vad ce vine, poate vine mai rau.
                            Last edited by orca; 11-12-2008, 00:01 AM.
                            .. ________ ..
                            o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                            (Oo\==/oO)
                            ..U...............U.
                            Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                            http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Deci, ai platit taxa la nivelul scazut sau te-a prins triplarea? Sper ca ai scapat nevatamat. Da de veste!

Comment

Salut!

Este exact ce vreau eu sa imi cumpar de mult timp. E super! Sa o stapanesti sanatos! Trimite-mi si mie daca vrei seria de la motor si vin# sa le am pentru comparatie sa le am cand ma duc sa o cumpar pentru ca vreau sa fie la fel ca a ta, adica euro2.
                                Cati km ai mai facut cu ea? ceva probleme?

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF