Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

C220 cdi w204

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• C220 cdi w204

Salutare tuturor!
    De curand am devenit si eu mandru posesor de Mercedes si m-am gandit ca e timpul sa postez si eu cateva imagini cu masina mea si sa impartasesc prima mea impresie despre masina.

Din pacate n-am prea multe poze cu masina, insa o sa incerc sa-i mai fac cateva poze si sa revin cu un album complet.
    Masina este un W204 C220 CDI, cutie automata in 5 trepte, pachet AMG din fabrica cu 96 000km. Masina am luat-o de la Autoklass Constanta si se prezinta foarte bine. Caroseria arata aproape impecabil, facand abstractie de janate, acestea sunt destul de rau zgariate, insa ma gandeam sa le reconditionez.
    Initial ma uitam dupa un C320, dar negasind niciunul care sa-mi placa sau care sa fie de incredere, intamplarea a facut sa vad in curtea celor de la Autoklass Constanta masina asta. A fost dragoste la prima vedere.
    Imi place mult masina, insa ce pot sa-i reprosez este spatiul destul de mic pentru pasagerii din spate.
    Ca si probleme, pana acum, desi o am de doar o luna de zile, i-am schimbat deja termostatul (de curand am vazut ca temperatura motorului nu urca peste 60 de grade indiferent de distanta parcursa) si o saiba de foc la unul dintre injectoare(pierdea aer). Reparatia nu m-a costat mult, insa sper sa nu mai am probleme in viitorul apropiat, n-as vrea sa fiu dezamagit inca de la inceput. Dar acum ramane de vazut, doar timpul o sa decida.

Comment

Frumoasa , sa o stapanesti sanatos .
      Legat de jante , le poti sabla si o sa arate ca noi .
      Care erau simptomele de la injector ?

Comment

Originally posted by b97dmt View Post
        Frumoasa , sa o stapanesti sanatos .
        Legat de jante , le poti sabla si o sa arate ca noi .
        Care erau simptomele de la injector ?
        Scuze ca raspund asa tarziu, dar abia acum am vazut postarea ta.
        Da, la asta ma gandeam si eu, sa le sablez si apoi sa le vopsesc, sigur vor arata mult mai bine dupa.
        Intre timp i-am facut un detailing la o firma specializata si sunt multumit de rezultat. Ramane sa ma mai ocup si de jante. O sa pun cateva poze recente
        In ceea ce priveste injectoarele nu-mi dadeam seama daca nu dadeam capacul motorului si capacul injectoarelor jos, fiindca nu se aude cu capacul pus. In schimb dupa ce am dat jos capacele se auzea un suierat discontinuu, destul de puternic ca n-ai cum sa nu-l auzi. Dar s-a rezolvat destul de usor si de ieftin. M-a costat in jur de 150 de lei, daca imi aduc bine aminte.

Comment

Cam in asta a constat detailingul si a costat fix 300 de lei:
          Spalare
          Decontaminare chimica a lacului
          Indepartarea bitumului de pe masina
          Curatarea jantelor cu argila pentru curatarea lacului
          Minim 3-5 pasi de corectie a defectelor de pe vopseaua masinii
          Ceara pentru protejarea vopselei
          Dressing pentru plastice si cauciucuri
          Sper sa am grija de ea si pe viitor. Peste cel mult 6 luni ar trebui sa-i mai fac o ceruire. Eu zic ca merita!

Comment

E tarziu in 6 luni sa-i dai cu ceara , daca o speli cu spuma activa ( in spalatorii se foloseste soda caustica , dar nimeni nu recunoaste). La doua spalari , o poti da tu cu ceara solida ,mai ales ca ai deja protectie la ea.

E buna orice ceara , chiar si cele de buget "Formula 1 " etc.

Daca nu sunt indiscret , unde ai facut operatiunile ?

Drumuri bune.

Comment

Originally posted by b97dmt View Post
              E tarziu in 6 luni sa-i dai cu ceara , daca o speli cu spuma activa ( in spalatorii se foloseste soda caustica , dar nimeni nu recunoaste). La doua spalari , o poti da tu cu ceara solida ,mai ales ca ai deja protectie la ea.

E buna orice ceara , chiar si cele de buget "Formula 1 " etc.

Daca nu sunt indiscret , unde ai facut operatiunile ?

Drumuri bune.
              Nu-i niciun secret, am facut-o la Don Frantz detailing (cosmetizareauto.ro). L-am gasit pe internet, am mers acolo ca e mai aproape de mine si mi sa parut ok. Asta a fost prima experienta cu ei. Mi-au recomandat sa merg s-o spal la ei pe viitor pentru aceleasi motive enumerate de tine mai devreme. Ei mi-au spus de maxim 6 luni de zile daca o spal corespunzator.
              Mi-ar face placere sa ma ocup personal de ea si s-o ceruiesc, insa n-am mai facut-o niciodata si mi-e cam teama sa nu fac mai mult rau decat bine.
              Daca poti sa-mi recomanzi un video in care sa-ti explice detaliat ce si cum se face , poate imi fac curaj si o sa incerc si eu.
              Poate poti sa-mi spui din propria experienta ce produse sa folosesc si cum sa le folosesc pentru rezultate optime.

Comment

Cred ca in realitate se vede rezultatul mult mai bine,frumoasa masina!!!

Comment

Originally posted by andrei.tba View Post
                  Cred ca in realitate se vede rezultatul mult mai bine,frumoasa masina!!!
                  Multumesc Andrei. Asa este, in realitate se vede mult mai bine rezultatul. La inceput nu ma mai saturam sa o privesc. Ii da plusul de stralucire care ii lipsea. Pot spune ca merita din plin investitia in bani si timp. Mai mult timp decat bani, ca am tinut-o o zi intreaga la ei, insa pentru urmatorul an o sa dureze mult mai putin daca doar ii fac o ceruire din cand in cand.
                  Mi se pare interesant sa incerc personal s-o ceruiesc, desigur, dupa ce ma documentez bine, sa fiu sigur ca stiu ce fac.
                  Arata f bine si masina ta, se vede ca e masina intretinuta. Tu cat de des o ceruiesti?

Comment

C220 cdi w204

Multumesc,am un prieten in Brasov ce face detailing auto,odata pe an ii fac un polish complet cu decontaminare si tratament cu protectie ceramica(Gyeon se numeste)care are durabilitate si mai mare de 12 luni,chiar si acum dupa 7 luni cand o spal imi aluneca samponul dupa ea,ploaia la fel,e un produs american foarte bun cu un efect incredibil,iti dau un link sa vezi despre ce vorbesc!

Comment

Originally posted by andrei.tba View Post
                      Multumesc,am un prieten in Brasov ce face detailing auto,odata pe an ii fac un polish complet cu decontaminare si tratament cu protectie ceramica(Gyeon se numeste)care are durabilitate si mai mare de 12 luni,chiar si acum dupa 7 luni cand o spal imi aluneca samponul dupa ea,ploaia la fel,e un produs american foarte bun cu un efect incredibil,iti dau un link sa vezi despre ce vorbesc!
                      http://youtu.be/E2geaY0lP4k
                      Foarte interesant produsul, daca dupa 7 luni de zile e inca eficient, asta inseamna ca inlocuieste ceara cu succes. Produsul asta face ce face si ceara dar mai bine si pe o durata mult mai mare. Probabil firmele de detailing auto n-o folosesc ca sa nu ramana fara clienti, ca urmezi tratamentul asta si nu le mai treci pragul decat peste un an de zile.

Comment

Este foarte eficient si aduce un plus de intensitate culorii,pe negru are efect de ud",o sa fac un video cand merg la spalatorie!

Comment

Se da si cu ceara inainte , dupa care se aplica solutia...

Comment

Working...
                          X
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF