Va salut !
*Din 2007 masina se afla in familie, este vorba de un a140 semiautomat din 1999 vanduta in 2000, pana la finalul anului 2013 a fost condusa de maicamea care a avut o grija nemaivazuta pe partea de sevice(fiind facut doar la reprezentanta Restaco SV),dupa cum bine stiti acest model este cunoscut dupa numeroasele probleme si accesul foarte greu in anumite zone ale masinii cand vine vorba de service! Din 2007 pana in 2013 s-a schimbat aproape tot ce tine de partea mecanica mai putin cutia si motorul!
*Masina a fost achizitionata din Italia la un pret decent pe vremea aia de la o persoana cunoscuta avand 93.000km reali, in prezent se prezinta cu cifra frumoasa de 217.000km pe care i-a facut cum a putut ea mai bine! Ca si dotari nu este cine stie ce pentru ca este un Classic, daca este vreun coleg bine-voitor voi atasa un VIN: poate il poate decoda!
De cand am preluat masina de la maicamea am facut diverse upgrade-uri ca sa ma simt eu ok in masina si sa imi placa sa stau in ea!
*Ceea ce s-a schimbat pana acum :
-Ulei motor - Castrol Edge 5W-30
-Filtre combustibil, ulei, aer, habitaclu - MANN FILTRER
-Amortizoare spate - MONROE
-Bielete antiruliu fata+spate, bielete de directie fata, bucsi bara torsiune spate, bucsi oscilante gaz spate - LEMFÖRDER
*Upgrade-uri pe care le-a primit pana acum :
-Pozitii US-style
-Parasolar(cat sa nu bata la ochi)
-Folie geamuri spate mai putin luneta urmeaza sa ii pun cat de curand!
-Jante aliaj 15" (am pus ochii pe niste alshain-uri la un pret decent, urmeaza sa ma inteleg cu vanzatorul)
-Triple foliate in negru (sunt in cautarea unor triple facelift dar pana una alta merg si astea)
-Un interior facut ca la carte cu mana mea!
-Cd-player sony+statie+sub decent, nimic prea exagerat!
-Kit arcuri sport lowering 40-40mm
-Schimbat partial lumina in interior in alb (urmeaza si butoanele terminate)
-Lumini albe nr inmatriculare
Upgrade-uri viitoare:
-Faruri FL cu sticla clean+montat lupe!
-Alte jante, sper sa reusesc sa iau Alshain-urile ce vin montate pe a210 AMG
-Revopsire totala, negru lucios+lac separat (in primavara anului 2016,sper!)
-Gandita o evacuare inox sa sune ceva mai frumos!
-Grila evo si cam atat!
*Cam asta a fost toata prezentarea masinii, pentru intrebari sau pareri si sfaturi astept cu nerabdarea afirmatia colegilor!
#Imi cer scuze pentru claritatea pozelor si folia de pe bara fata respectiv cea de pe bara spate vin date jos odata cu vopsirea masinii..Astept pareri!
Va multumesc!
*Din 2007 masina se afla in familie, este vorba de un a140 semiautomat din 1999 vanduta in 2000, pana la finalul anului 2013 a fost condusa de maicamea care a avut o grija nemaivazuta pe partea de sevice(fiind facut doar la reprezentanta Restaco SV),dupa cum bine stiti acest model este cunoscut dupa numeroasele probleme si accesul foarte greu in anumite zone ale masinii cand vine vorba de service! Din 2007 pana in 2013 s-a schimbat aproape tot ce tine de partea mecanica mai putin cutia si motorul!
*Masina a fost achizitionata din Italia la un pret decent pe vremea aia de la o persoana cunoscuta avand 93.000km reali, in prezent se prezinta cu cifra frumoasa de 217.000km pe care i-a facut cum a putut ea mai bine! Ca si dotari nu este cine stie ce pentru ca este un Classic, daca este vreun coleg bine-voitor voi atasa un VIN: poate il poate decoda!
De cand am preluat masina de la maicamea am facut diverse upgrade-uri ca sa ma simt eu ok in masina si sa imi placa sa stau in ea!
*Ceea ce s-a schimbat pana acum :
-Ulei motor - Castrol Edge 5W-30
-Filtre combustibil, ulei, aer, habitaclu - MANN FILTRER
-Amortizoare spate - MONROE
-Bielete antiruliu fata+spate, bielete de directie fata, bucsi bara torsiune spate, bucsi oscilante gaz spate - LEMFÖRDER
*Upgrade-uri pe care le-a primit pana acum :
-Pozitii US-style
-Parasolar(cat sa nu bata la ochi)
-Folie geamuri spate mai putin luneta urmeaza sa ii pun cat de curand!
-Jante aliaj 15" (am pus ochii pe niste alshain-uri la un pret decent, urmeaza sa ma inteleg cu vanzatorul)
-Triple foliate in negru (sunt in cautarea unor triple facelift dar pana una alta merg si astea)
-Un interior facut ca la carte cu mana mea!
-Cd-player sony+statie+sub decent, nimic prea exagerat!
-Kit arcuri sport lowering 40-40mm
-Schimbat partial lumina in interior in alb (urmeaza si butoanele terminate)
-Lumini albe nr inmatriculare
Upgrade-uri viitoare:
-Faruri FL cu sticla clean+montat lupe!
-Alte jante, sper sa reusesc sa iau Alshain-urile ce vin montate pe a210 AMG
-Revopsire totala, negru lucios+lac separat (in primavara anului 2016,sper!)
-Gandita o evacuare inox sa sune ceva mai frumos!
-Grila evo si cam atat!
*Cam asta a fost toata prezentarea masinii, pentru intrebari sau pareri si sfaturi astept cu nerabdarea afirmatia colegilor!
#Imi cer scuze pentru claritatea pozelor si folia de pe bara fata respectiv cea de pe bara spate vin date jos odata cu vopsirea masinii..Astept pareri!
Va multumesc!
Comment