Salutam! Explicatiile sunt pentru W201, dar sitemul este asemanator exceptand actionarea sabotilor. La W201 este cu maneta. in rest... rabdare sa ai. Spor in toate!
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
W123 280CE, o noua aventura!!
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!
-
Explicatii ''ca la carte'', multumesc. Am reusit si am demontat insa tre sa merg mai departe. Vreau sa demontez tot ansamblul, inclusiv acea aparatoare din tabla mare, si pentru asta cred ca tre sa scot rulmentul, asa e? Nu inteleg de unde atata mizerie adunata si atat de mult ulei/vaselina. In spate am vazut o piulita mare de interior pe care cred ca o sa trebuiasca sa o demontez pentru a scoate rulmentul afara. Imi poate confirma cineva?, si in plus, rulmentul iese pe bucati, o sa trebuiasca sa inlocuiesc si rulmentul?
In kitul franei de stationare am vazut si doua tablite pe care la mine nu le-am intalnit la demontare.Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc mai mult cainele.
Comment
-
Salutam!
Arunca un ochi pe aici: http://www.peachparts.com/Wikka/W123RearWheelBearingsFiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!
Comment
-
Multumesc Marius, e tot ce trebuie acolo. Eu cu rulmentii nu am nimic, si nici ei cu mine, adica nu imi fac probleme. Din ce am vazut nu sunt foarte scumpi insa inlocuirea lor imi pare destul de dificila (trebuie ceva chei speciale). De fapt, eu vreau doar sa curat bine si sa pregatesc suprafetele de vopsit. Ma gandesc sa nu afecteze in vreun fel apa cu solutia folosita rulmentul pentru ca vreau sa ma duc la o spalatorie, sa le pulverizez cu ceva solutie si apoi cu jetul sa le curat f bine, dupa care sa urmeze tratamentul de dinaintea vopsirii. Vreo idee cum e mai bine sa procedez?Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc mai mult cainele.
Comment
-
Daca speli pe partea unde intra planetara, apa nu ar trebui sa intre la rulment, exista un simering. Iar in partea unde sunt sabotii, eu as curata cu spray pentru curatat discurile de frana(curata foarte bine).Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)
Comment
-
A ajuns Mos CraciunA adus de toate, suport cardanic, tampon cutie, bucse brate, tampoane punte, kit complet pentru planetare, bucse bara stabilizatoare, tampoane amortizatoare (iar am combinat-o, nu stiu cum am facut insa in loc de doua am luat cinci, sper ca pe fata sa fie la fel sa le pot folosi), tot ce imi trebuia pentru partea din spate. Mi-a promis ca daca voi fi cuminte imi aduce si rulmentii pe spate.
Attached Files- 20171108_195302.jpg (62.1 KB, 169 views)
- 20171108_194138.jpg (62.0 KB, 166 views)
- 20171108_194306.jpg (60.6 KB, 166 views)
- 20171108_194310.jpg (43.8 KB, 164 views)
- 20171108_194551.jpg (63.9 KB, 162 views)
- 20171108_194632.jpg (56.7 KB, 38 views)
- 20171108_194958.jpg (44.5 KB, 37 views)
- 20171108_195143.jpg (45.7 KB, 41 views)
- 20171109_171751.jpg (62.2 KB, 43 views)
- 20171109_171908.jpg (60.1 KB, 51 views)
Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc mai mult cainele.
Comment
-
După cum ți-am spus la telefon: mai ai un pic și dormi pe preș
Lord W126 500SE -> 2.5D
Lady W123 230C -> 240D
W124 -> 200D
W208 CLK200 -> 2.0
W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone
Comment
-
Am mai facut cate ceva, atat cat pot si cat imi permit conditiile...Attached Files- 20171102_161713.jpg (64.3 KB, 61 views)
- 20171118_125310.jpg (108.0 KB, 63 views)
- 20171109_165637.jpg (97.0 KB, 62 views)
- 20171116_160904.jpg (73.7 KB, 59 views)
- 20171116_160910.jpg (80.2 KB, 52 views)
- 20171116_162432.jpg (83.3 KB, 49 views)
- 20171116_162439.jpg (73.1 KB, 49 views)
- 20171118_123613.jpg (97.9 KB, 51 views)
- 20171118_123616.jpg (98.6 KB, 52 views)
- 20171118_125320.jpg (99.0 KB, 52 views)
Last edited by Lucian_kel; 12-18-2017, 13:48 PM.Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc mai mult cainele.
Comment
-
Ai dat cu ceva inhibitor de rugina pe zonele afectate de rugina? Eu am curatat ceva roti de tabla, pana la ferul curat, dat cu 2 straturi de farba si dupa 1 an iesise deja rugina prin ele.
Oricum ,treaba migaloasa e acolo. Bravo pentru rabdare
Comment
-
Da, la inceput am dat un degresant puternic, turbojet, curatat cu flexul si bormasina cu perii de sarma, am dat un strat de convertizor de rugina, un strat de primer, apoi trei de vopsea, dintre care primul mai subtire.
Pentru rugina folosesc Ferox, este foarte bun. In prima poza e cu partea unde am facut proba. In ultimele este o alta mica lucrare. La urma, unde ramane alb nu a fost nevoie ca acesta sa lucreze deoarece nu exista rugina. In rest face metalul ca nou. Se slefuieste putin si se vopseste peste.Attached Files- 20171102_161906.jpg (66.8 KB, 59 views)
- IMG-20171117-WA0012.jpg (104.4 KB, 53 views)
- IMG-20171117-WA0008.jpg (100.6 KB, 53 views)
- IMG-20171117-WA0006.jpg (116.9 KB, 52 views)
- Photo0350.jpg (217.1 KB, 51 views)
- WP_20150812_16_30_40_Pro.jpg (61.2 KB, 51 views)
- WP_20150812_16_38_30_Pro.jpg (62.2 KB, 51 views)
- WP_20150812_16_40_02_Pro.jpg (56.8 KB, 52 views)
- WP_20150812_17_03_49_Pro.jpg (62.5 KB, 53 views)
- WP_20150812_17_03_53_Pro.jpg (62.0 KB, 52 views)
Last edited by Lucian_kel; 12-18-2017, 15:41 PM.Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc mai mult cainele.
Comment
-
O sa ajung si acolo. Doar ca imi e cam frica, pana acum 3-4 ani cand m-a prins 'deranjul' cu masinile vechi, nu am mai pus mainile pe partea mecanica la masini. Acum, ca am vazut ca imi place, satisfactia e maxima cand reusesc sa rezolv problemele, insa asta cu desfacutul diferentialului ma cam sperie. Am gasit insa un video ce e destul de clar si cred ca o sa ma apuc. Astept insa primavara, sa se mai incalzeasca, e prea frig in garaj si imi piere cheful. Am luat si o solutie pentru partea de dedesubt insa la fel, tre sa fie mai cald sa iasa treaba buna. Mai astept.
Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc mai mult cainele.
Comment
-
Acel video m-a dat pe spate
Mai exact de atât nu cred că se poate explica șirul operațiunilor!Lord W126 500SE -> 2.5D
Lady W123 230C -> 240D
W124 -> 200D
W208 CLK200 -> 2.0
W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone
Comment
Comment