Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Noul partener de drum, MB W211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by yanis2222 View Post
    Ce sa faci...., n-ai ce sa-mi faci....[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji1377]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Prietenii stiu de ce [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85][emoji898][emoji898][emoji898][emoji898][emoji898][emoji898][emoji898][emoji898][emoji898][emoji898]

Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
    Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Comment

• Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

• Cat a costat paniramicul ??

Inviato dal mio SM-J710F utilizzando Tapatalk

Comment

• 500

Comment

• Totul perfect functional ??

Comment

• Normal....il luam stricat ?
              +parbriz

Comment

• Te i trebam doar din cauza ca un coleg are panoramic si din cauza ca parcheaza afara masina sa defectat rolele si nu mai functioneaza.Ar trebui sa il demonteze si sa schimbe rolele si sa curete bine canalele

Comment

• parbrizul pt panoramic cat e?
                  In cluj, pilkington pt panoramic e 900 lei si 1200 daca vreau atermic, ceea ce imi pare rau ca nu am pus.
                  Normal pt elegance, fara panoramic a fost 500lei, dar si acum regret ca nu am atermic.

Comment

• Il iau la pachet cu plafonul.

Comment

• Ma bag si eu ca musca in lapte (de soia ca e post) pana la urma care e treaba cu parbrizul atermic?!?

Comment

• Nu stiu cum e la pilkington, dar la opel se simte ca nu te mai bate soarele prin el.
                        Am testat comparativ cu o vectra cu parbriz izolat de fabrica, vs pabrizul meu.
                        La mine e diferenta mare intre parbriz si geamurile laterale, dar asta nu inseamna neaparat ca un parbriz pilkington atermic va fi la fel de bun.

Nu stiu de unde a aparut notiunea asta de atermic, dar asa e denumit comercial. DPMDV nu prea are sens.

Comment

• Probabil ca e ceea ce ofera deja avantgarde-ul PPG Solextra.

Comment

• A inceput dezmatul !!!!![emoji5][emoji5]
                            Acum sa vad cand am timp sa-l montez....[emoji12]

Comment

• Pai uite asa team facut pana la urma sa o comiti iar.Bineinteles acum a ta si a mea in August!Stii tu prietenii nu se lasa la greu!

Comment

• Ma documentez pentru tine sa o facem cabrio[emoji12]

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF