Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Mercedes S 430L

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mercedes S 430L

Salutare tuturor, sunt membrul acestei comunitati de mult timp, insa, nu am detinut pana in acest moment nici un autoturism marca Mercedes.
    De doua zile sunt posesorul unui S 430 Long, din 2002.
    Attached Files

Sa-l stapanesti sanatos! La mai multe!

Comment

Multumesc frumos, deja am in cap the next one S65 AMG...

Comment

Sa o conduci cu placere! Mai adauga niste poze sa o vedem mai bine. Daca nu e confidential, care a fost pretul de achizitie?
        dark days are coming...
        http://www.youtube.com/watch?v=M-RP9...eature=related

Comment

era pe autovit la 3500 parca sau 3300...pare f ok in poze...sa o stapanesti sanatos.

Comment

Old school , foarte frumos .
            Mai multe poze sa vedem si noi in detaliu agregatul , farurile par avea nevoie de un polish si steluta de la capota lipseste si scaunul de la sofer are ceva spart pe acolo ?!

Drumuri placute impreuna .

Comment

Pretul nu este confidential, a costat fix 3000, din punctul meu de vedere, ori 3000 ori cadou e tot aia, daca ne gandim ca noua a costat 140K .
              Are mici defecte, pe care cu siguranta le voi remedia. Insa pot spune ca acum imi caut de lucru doar sa ies cu masina, e o senzatie aparte condusul acestei masini.
              Multumesc tuturor pentru aprecieri.
              Attached Files

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF