Salutare! Numele meu este Adi si urmaresc activitatea pe acest forum de ceva vreme, iar intr-un final m-am hotarat sa imi prezint si eu masina. Este vorba de un C class break din 1997 echipare Esprit. Masina o am din noiembrie 2012 si am reusit intr'un final sa o fac sa arate decent, avand in vedere rugina ce o avea si alte mici defecte datorita varstei. Ca dotari nu se prea lauda avand doar trapa electrica si inchidere centralizata originala cu senzor la oglinda, dar ma bucur ca nu am de a face cu prea multa electronica si alte treburi. Prefer cat mai simplu si fara bataie de cap. Sunt foarte multumit de masina din toate punctele de vedere, inclusiv consumul ei.
In familie mai exista si alte Mercedesuri avand in vedere ca tatal meu din 1994 nu a avut altceva decat Mercedes. Momentan tatal meu detine un Vito din 2008 115 CDI 8+1 locuri varianta cea mai lunga, iar fratele meu detine tot un W202 220 CDI din 2000 echipare Sport cu o multime de optiuni. Am sa pun cateva poze cu stelutele sa va faceti o idee si va astept cu pareri

Comment