Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Noua achizitie - E500 Coupe

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Noua achizitie - E500 Coupe

Salutare!

A trecut ceva timp de la fosta prezentare si anume un E220CDI 2007 iar de atunci am ramas pe Mercedes.

Noua achizitie un E500 Coupe, second hand, 285 kW, 5461 cc, culoare diamantweiss metallic bright, prima inmatriculare 04/2011.
    Sunt al 2-lea proprietar, masina o am de vreo 3 luni, avea 15200 km.

Cateva dotari:

- Cutie 7G Tronic Plus;
    - Pachet Evolution AMG;
    - Jante AMG 19";
    - Panorama;
    - Scaune incalzite si ventilate;
    - Keyless Go;
    - Senzori parcare, asistenta...;
    - Distronic Plus, Bas Plus si Pre-Safe;
    - Intelligent Light System, Bi-Xenon, Adaptiv;
    - Comand Online Multimedia-System;
    - TV-Tuner Analog/Digital;
    - Harman Kardon Logic7.
    Attached Files
    Regulament general Club Mercedes.

Ador albul la MB , poze , multe poze!
    Cu consumul cum te impaci?

Comment

Originally posted by b97dmt View Post
      Ador albul la MB , poze , multe poze!
      Cu consumul cum te impaci?
      Poze o sa mai pun saptamana viitoare cand o iau din service.
      Nici nu m-am bucurat bine de ea ca m-a si lovit cineva.

Consumul e ok. Daca este mai liber prin oras merge si cu 14 l. Cand este mai aglomerat 17-19 l.

Initial gasisem un CLS 500 4Matic 2013 dar nu m-am inteles la bani cu reprezentanta respectiva si am ramas la acest coupe deocamdata. M-a incantat ca am garantie 2 ani si deocamdata este ok.

Comment

Un pret la acel cls500 poti sa mi spui si mie te rog...
        Ma gandesc de viitor la asa ceva..

Comment

Originally posted by Gaby13 View Post
          Un pret la acel cls500 poti sa mi spui si mie te rog...
          Ma gandesc de viitor la asa ceva..
          CLS-ul era 67.000 €. Avea vreo 19.000 km si cam toate dotarile.

Comment

Recomandabil ar fi sa -i faci o extindere de garantie , daca ai de gand sa o pastrezi mult timp , te va scuti de multe cheltuieli.

Comment

Originally posted by baiatfin2003 View Post
              CLS-ul era 67.000 €. Avea vreo 19.000 km si cam toate dotarile.

Si E500-le cat te-a dat inapoi?
              proud owner of "Jeanette" - A160 W168, Elegance, 102 hp, anul 2000

Comment

Recomandabil ar fi sa -i faci o extindere de garantie , daca ai de gand sa o pastrezi mult timp , te va scuti de multe cheltuieli.
                Stiu, dar nu am de gand sa o tin mai mult de 2-3 ani.

Originally posted by sees View Post

Si E500-le cat te-a dat inapoi?
                Coupe-ul l-am luat cu 40. La CLS imi cereau mai mult avans si asa am ramas la asta.

Comment

Am luat masina din service si am zis sa mai pun cateva poze.
                  Attached Files

Comment

Frumoasa tapiterie , lasa pantalonii urme pe ea ?
                    Ce se vede cu rosu la vitezometru ?

Comment

Frumoasa tapiterie , lasa pantalonii urme pe ea ?
                      Ce se vede cu rosu la vitezometru ?
                      Multam! Deocamdata nu. Acum e cam murdara din service. O s-o duc maine la curatat .

Era capota deschisa.

Comment

Asteapta primavara
                        Attached Files

Comment

Salutare,

As vrea un eleron pentru portbagaj, ceva in genul pozei.
                          Vreau ceva pe original, nu aftermarket.
                          Am fost la reprezentanta si mi-au zis ca imi pot gasi dar sa vin eu cu seria unei masini care are deja asa ceva, ca sa poata comanda... .
                          Attached Files

Comment

Salutare,

Stie cineva de unde as putea cumpara solutie pentru spalat masina?, dar sa nu arda gazonul.
                            Am mai intrebat pe la spalatorii dar nu am aflat nimic. Toate care le-am gasit ard gazonul.

Comment

Cel mai bun pt masina si pt gazon, in cazul tau, ar fi Snow Foam-ul. Este o solutie in genul spumei active, dar care nu curata la fel de bine. Are ph neutru, nu mananca ceara de pe masina si nu ataca chedere, crom, sau plastic.
                              Singura problema este ca nu poti face spalarea intr-un singur pas asa cum o faci cu spuma activa. Cauta pe google SnowFoam. Gasesti si in Romania de cumparat.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF