Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

A mea englezoaica W211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A mea englezoaica W211

Va salut, e prima mea postare pe forum. Inainte eram fan BMW dar dupa 6 ani am zis sa schimbam putin si m`am indreptat spe Mercedes cumparand acum 1 luna un W211 E220cdi.
    Masina este din 2003, volan dreapta evident (fiind cam mereu la Londra cu munca) este varianta Classic dar cu ceva optiuni in plus. Masina are cutie automata, 114k mile sau aproximativ 183k km.
    Exteriorul este foarte curat la fel si interiorul, are un istoric f bine pastrat, jantele sunt unele Phonixer 245/40/18 cu 9.5j cam mari dar nu le simte masina prea rau.
    Oricum am ramas placut impresionat de cum trage acest 2.2 automata.

O sa pun cateva poze ce am momentan pe aici
    Attached Files

Ciao.

Daca ai fost fan beamve si ti-ai Mercedes inseamna ca ai imbatranit ) Glumesc )

Frumoasa masina,sa ai parte de a multi km.Cum te-ai obisnuit cu "covrigu" in partea dreapta ?

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Asta am vrut sa intreb si eu,cum e cu volanul pe dos dar daca esti mai mult in UK decat in RO atunci inseamna ca e ok.Foarte frumoasa masina!Ti se par suficienti 150cp,tinand cont ca ai venit de la concuranta?

Comment

Mircea600sel ma apropii de 30 si e si junioru pe drum . Cu volanu nu e diferenta mare decat ca trebuie sa fi constient ca trebuie sa te incadrezi pe dos mereu.

Steradulescu puterea ma uimit pentru ca la 150 cp si automata nu aveam asteptari mari dar sa sti ca fuge de sub mine io zic ca e suficient.

As vrea sa ma apuc sa o cosmetizez putin pe afara dar nu stiu cu e sa incep ) in interior nu am ce sa ii fac, am cautat-o special fara piele ca am ramas cu un gust amar de la concurenta )

Comment

Frumoasa culoare , cea mai potrivita pt un w211.Jantele sunt aftermarket/replica ?
          Sa o stapanesti sanatos.

Comment

Sunt pheonixer asa am luat-o, am tot cautat info despre ele pe net si nu am gasit nimic, scria undeva ca ar fi made in germany dar probabil sunt no name

Comment

Ma ajuta si pe mine cineva cu o decodare VIN ? WDB2110062A104743
              Multumesc de ajutor
              Last edited by saprodvl; 11-01-2013, 21:54 PM.

Comment

VEHICLE TYPE: Car
                MODEL NAME: E 220 CDI
                ENGINE: 646961 30 029088
                TRANSMISSION: 722699 03 885787
                FRONT AXLE: AL121020515281
                ORDER NUMBER: 0253741275
                PRODUCTION NUMBER: 8103426
                INTERIOR COLOR: 331A
                PAINTS: 744U

RETARDER: 8 020812
                DELIVERY DATE: 12/08/02
                PRODUCTION ORDER REFERENCE: N
                RELEASE DATE: 09/08/02

280 LEATHER STEERING WHEEL AND LEATHER GEAR SHIFT KNOB

423 5-SPEED AUTOMATIC TRANSMISSION

461 INSTRUMENT WITH MILES IND. AND ENGLISH LEGEND

551 ANTI-THEFT/ANTI-BREAK-IN WARNING SYSTEM

613 LAMP UNIT - ASSYMETRICAL, LH TRAFFIC

643 SERIES WHEELS WITH BROAD TIRES

668 PACKAGING FOR SHIPPING VEHICLES WITH TIE-DOWN HOOK

803 AEJ 06/1/M/X

819 CD CHANGER

882 INTERIOR SAFEGUARD/TOWING PROTECTION

910 DYNAMO WITH HIGHER CAPACITY (FFO)

984 COC DOC., DELETION OF VEHICLE REGISTRATION DOC.

M22 DISPLACEMENT 2.2 LITER

N41 CONTROL CODE SINDELFINGEN PLANT

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Mersi frumos.
                  Deci mai classic de atat nu se poate )

Comment

Am scos`o la capat pana la urma cu eroarea din bord "malfunction electric consumators switched off" , am schimbat bateria si pana la urma a fost alternatorul de vina asa ca daca tot am dus`o la service a primit:
                    baterie noua
                    alternator bosch
                    filtre
                    ulei motor
                    ulei cutie
                    filtru + garnitura cutie
                    doua arm joints (banuiesc ca sunt capete de bara)
                    termostat
                    Cam astea ar fi tot ce a avut nevoie.

Plus ca am patit`o acum cateva zile din cauza ca am doar o cheie am uitat`o in salopeta, salopeta in portbagaj si masina incuiata ))) exact ca in filmele cu prosti.
                    Am sunat la AA si dupa 3 ore de stat in ger si imbracat sumar au aparut si ei au deschis masina dar cu portbagaju a fost ceva mai dificil. Pana la urma a facut baiatu un scurt pe un cablu si portbagajul s`a deschis ) deci my hero ))
                    Dupa patania asta vreau sa zic ca tot nu o sa comand o cheie la mercedes, 350 de lire ? no way. O sa incerc sa fac copie doar dupa walet key (cea metalica).
                    Attached Files

Comment

Ai facut ca mine, ai deschis portbagajul din cheie in timp ce masina era inchisa. Eu am facut asa la 100 km de casa, am pierdut vreo 4 ore pana sa aduc a 2-a cheie, imi venea sa sparg un geam din spate, dar eram neinspirat deoarece geamul ala mic de la usa spate e mai scump ca cel mare ).

Comment

))) io sunt in UK si eram tot la 100 km de casa eram la munca, si io nu am a doua cheie oricum a doua oara sigur nu o mai patesc. Radea si baiatu de la AA da a zis ca au fost altii mai mai ca mine. M-am gandit sa sparg si io geamu da mi-am dat seama ca tot nu o sa am acces la portbagaj.
                        Oricum sunt norocos cu baiatu priceput, daca nu reusa nici cu scurtu pe cablu ultima varianta era flexu si taiata o gaura in spatele banchetei.

Comment

Poze cu englezoaica, nespalata desigur la vara in viitoarea vacanta trebuie sa fac rugina din aripile spate ca o mananca cu totu.
                          Vreun doritor de jante pe 18" ? )
                          Attached Files

Comment

Working...
                          X
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF