Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Masina mea w204 .

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Frumos , are gripa de sezon.

Comment

ce toba e?

Comment

Nu e nici o toba ... e o evacuare din teava cu niste guri de aerisire facute manual in teava . . .

Comment

Salut. Ziceai ceva de probleme la display. Zi-mi te rog al tau ce avea? S-a ars backlight-ul?

Comment

Originally posted by b97dmt View Post
            Frumoasa- clean look , dar capacelele de la jante lipsesc ? Si placuta de inmatriculare are nituri ? Sa nu te pasca o rugina acolo...de ce nu ai folosit banda dublu adeziva pt numar.
            Ar merge si un eleron discret pe portbagaj , arata bine tipsurile cu difuzorul.

Si eu am numarul prins in suruburi( nituri). Este posibil sa prinda pe undeva rugina?

Comment

Nu vad de ce ar prinde rugina, acele nituri sunt prinse direct prin tabla. Eu am incercat sa le dau jos ca sa prind numarul cu banda dublu adeziva, dar trebuiau taiate cu flexul si am renuntat la idee.

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF