Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Mercedes w124 250 turbo diesel Wolfi

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu este alt anunt,la 20 lei perechea...poi si alea mele sunt vopsite doar cu tine am vb de socluri,de mi-ai dat codul pentru ele!

Comment

Originally posted by Jacob View Post
      Scuzati ca intreb si eu, la ce foloseste dublu filament pentru semnale?
      Este mai puternica lumina, si se vede mai bine?
      Multumesc.
      Becurile despre care e vorba sunt cu doua filament, adica unu de 21W si unu de 5W. Filamentul de 21W se foloseste la semnalizare iar cel de 5W se aprinde in momentul in care pui pozitia.
      Aceste becuri a fost folosite la masinile americane sau chiar si la Mercedes dar pentru modele americane.

Comment

Off topic

Originally posted by ioscutz View Post
        Nu este alt anunt, la 20 lei perechea
        Dă-mi linkul pe privat, că nu găsesc anunţul ...
        Lord W126 500SE -> 2.5D
        Lady W123 230C -> 240D
        W124 -> 200D
        W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
        Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
        Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

A trecut ceva timp de cand am postat ulima data, cum urmeaza sa meraga la ITP mai schimbam una alta la Wolf. Parbizul a fost primul pacient deoarece de mult deranja crapatura de pe el si in ultima vreme a inceput sa intre si apa asa ca a primit un parbriz noua. Mai sunt cateva chestii care vreau sa schimb in viitorul apropiat cum sunt si tampoanele de la motor, tamponul de la cutie, rulmentii de sarcina telescoapele fata cablurile de frana de mana etc.
          O mare parte a pieselor deja sunt cumparata numai timp sa fie sa schimb.
          Cateva poze cu parbrizul.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF