Salut numele meu este Catalin si sunt posesorul unui E-240.
Am fost fan Renault si ma bucur ca am schimbat acest aspect(datorita pieselor care le schimbat odata cu revizia si preturilor si foarte multa electronica,cu greu mam despartit de un megane 2 in care am investit peste 6000 de euro si pe care l am vandut cu 5000
)
Dar sa trecem la lucruri serioase.
Am achizitionat un mercedes w211 din 2004 si de 3 luni si vreo 2000KM am bagat doar benzina(sunt uimit) la tester mi a dat o singura problema pe care am vazut ca o au multi legata de cantarele scaunelor si atat(obisnuit cu 5 pagini de probleme cand pui un renault pe tester)
de cand am achizitionat o i am schimbat:
cheia cu una de model nou
jante de CLS 18"
suspensie sport
faruri
si trebuie sa imi vina stopurile si inca o pereche de jante lorinser SLR pe 19"
imi cer scuze daca am postat gresit si va rog sa mi atrage ti atentia.
multumesc
Am fost fan Renault si ma bucur ca am schimbat acest aspect(datorita pieselor care le schimbat odata cu revizia si preturilor si foarte multa electronica,cu greu mam despartit de un megane 2 in care am investit peste 6000 de euro si pe care l am vandut cu 5000

Dar sa trecem la lucruri serioase.
Am achizitionat un mercedes w211 din 2004 si de 3 luni si vreo 2000KM am bagat doar benzina(sunt uimit) la tester mi a dat o singura problema pe care am vazut ca o au multi legata de cantarele scaunelor si atat(obisnuit cu 5 pagini de probleme cand pui un renault pe tester)
de cand am achizitionat o i am schimbat:
cheia cu una de model nou
jante de CLS 18"
suspensie sport
faruri
si trebuie sa imi vina stopurile si inca o pereche de jante lorinser SLR pe 19"
imi cer scuze daca am postat gresit si va rog sa mi atrage ti atentia.
multumesc
Comment