Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Salut!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut!

Salut! Ma numesc Cristi si aceasta este ultima mea "bestie" : un C200 Kopmressor de 1.8l, 163 de caluti, cu 33.000km reali, Bose, Avantgarde din 10.10.2002.
    Masina a fost tinuta intr-un garaj timp de vreo 5 ani de zile, de unde si foarte multa rugina pe discuri, in rest doar cateva mici zgarieturi. Interiorul intr-o conditie excelenta, jantele cam urate, a cam inceput sa sara lacul de pe ele pe langa prezoane.
    De curand am observat ca mi se cam aduna apa in compartimentul motor sub blocul de sigurante , langa clopot; iar martorul SRS s-a aprins de ceva timp.
    Nu reusesc sa desfund gaurile de drenaj ale apei adunata acolo, care vine de pe parbriz, dar sper sa gasesc ceva pe acest forum......in rest pe autostrada sta excelent, un consum de 7.4-7.8 la 130,140km/h, foarte confortabila, spatioasa, nu troncane nimic. Un consum in oras cam de 12%(nu sunt nici mos nici racer boy)
    Ma gandesc sa pun niste jenti de 17 sau le reconditionez pe cele actuale si sa o duc la un polish plus ca as dori sa pun niste folie pe geamuri.
    Ceva sugestii din partea voastra sunt foarte bine venite si va multumesc anticipat.
    Am schimbat la ea filtru de aer, polen, filtru ulei, bujii, ulei si 2 cauciucuri care erau foarte batrane( din fabrica). In rest...apa , paie si bataie!!!
    Va salut si numai bine!
    -cateva poze-
    Attached Files
    Last edited by cristache83; 08-10-2013, 23:27 PM.

Parerea me e ca break-ul ca sa arate frumos trebuie sa ai niste jante mari pe el.Pune pe 18' ca o sa arate super mai ales ca in UK ai drumuri bune nu ca la noi sa faci praf articulatiile in 2-3 luni.

Comment

Foarte frumos agregatul , dar volanul e pe stanga?

Comment

Originally posted by b97dmt View Post
        Foarte frumos agregatul , dar volanul e pe stanga?
        Salut! Da! volanul e pe stanga. Nu sunt chiar in UK, sunt in Jersey, o insula ce apartine de UK. Traficul e foarte lejer(poate fac vreo 4 depasiri pe an)in rest nimic mai mult, doar drumurile cam proaste.
        Am vrut cu volan pe stanga deoarece vin odata pe an acasa plus ce mai ies pe continent, iar asta face toti banii.

Comment

Originally posted by steradulescu View Post
          Parerea me e ca break-ul ca sa arate frumos trebuie sa ai niste jante mari pe el.Pune pe 18' ca o sa arate super mai ales ca in UK ai drumuri bune nu ca la noi sa faci praf articulatiile in 2-3 luni.
          Sault! M-am gandit si la 18" dar nu prea as vrea sa-mi troncane, prefer mai mult confort decat aspect. Merci fain!
          Stii cumva, daca pui o janta mai mare poti sau trebuie sa ajustezi si senzorul de viteza?

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF