Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

:wub: W204 C250 CDI BlueEfficiency Prime Edition

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Un pret decent pt o revizie la o reprezentanta.Sa o stapanesti sanatos.

Comment

Va multumesc mult pentru urari! Multa sanatate si voua si sa va bucurati de cei dragi si de masinile pe care le conduceti. Mircea, da, sunt in tara. Ti-am lasat mesaj cu numarul meu de telefon. Da-mi un semn
      http://www.w204.ro

Comment

Salut.ce consum ai in bucuresti? Poate se organizeaza vreo intalnire sa mai vorbim despre acareturi.
        Last edited by mircea600sel; 08-27-2013, 12:25 PM.

Comment

Originally posted by dcosmin View Post
          Salut.ce consum ai in bucuresti? Poate se organizeaza vreo intalnire sa mai vorbim despre acareturi.
          Te asteptam !

3 septembrie in incinta complexului West Club Buftea.

1.Andrei
          2.Carmine
          3.Mircea
          4.Zeus
          5.Mr.M
          6.cregacrega
          7.Senna
          8.Zavelk
          9. ...... ?

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Pot venii si eu?
            Last edited by Zeus; 08-28-2013, 09:24 AM.

Comment

Originally posted by cataNSL View Post
              Pot venii si eu?
              3 septembrie in incinta complexului West Club Buftea.

1.Andrei
              2.Carmine
              3.Mircea
              4.Zeus
              5.Mr.M
              6.cregacrega
              7.Senna
              8.Zavelk
              9.cataNSL
              10. ..... ?

Hai sa ne mutam pe topicul intalnirilor!

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Va salut din nou! Nu am mai intrat de mult timp aici intrucat am calatorit mult iar accesul la internet mi-a fost limitat.
                Referitor la roti (vezi discutia de pe pagina anterioara), am ales varianta de compromis. Si anume, am cumparat Jante de 16 care au acelasi aspect cu cele de 17. Pe acestea am montat cauciucurile de iarna. De la inceputul lunii noiembrie si pana in prezent, am rulat aprox 3000 de km iar cauciucurile de pe spate sunt deja tocite (aprox.40%). Am mers in cea mai mare parte pe asfalt curat. Atunci cand este ud pe jos/mazga, la plecarea de pe loc, la cea mai fina atingere a pedalei de acceleratie rotile de pe spate patineaza. Acum constientizez cu adevarat ce inseamna cei 204 CP si cuplul de 500Nm dezvoltat de motor.... Este fenomenal!!! Cand este ud pe jos(nu gheata), la accelerare brusca, rotile patineaza si in viteza a 4-a, chiar si intr-a 5-a, uneori!

P.S. Mircea, cred ca ai confundat topicul meu cu cel de "Intalniri" )
                Attached Files
                Last edited by Mr.M; 01-13-2014, 00:10 AM.

Comment

Intrucat multi colegi m-au intrebat (aici dar si in privat) ce consum are masina, atasez cateva poze.
                  Pozele sunt poze....realitatea este alta.

Personal, estimez un consum real de:
                  Urban(Bucuresti):7-9 l/100km
                  Extraurban:
                  5-6 DOAR daca drumul este liber si mergi cu viteza constanta si sub 100km/h;
                  6-7l/100km in conditii specifice traficului din Romania;

(cifre valabile pentru w204(2009) C250CDI 204CP, 500Nm)
                  Attached Files

Comment

235 km/h ?
                    proud owner of "Jeanette" - A160 W168, Elegance, 102 hp, anul 2000

Comment

Originally posted by sees View Post
                      235 km/h ?
                      Da...singur in masina, drum liber si fara limita de viteza. Altfel nu m-as fi incumetat sa fac asa ceva!
                      Masina este foarte stabila, are o tinuta de drum excelenta.
                      http://www.youtube.com/watch?v=K5T7xtYP__0

Comment

Felicitari pentru achizitie si model dar in special pentru motor... )

Comment

Ne pregatim de hibernare; am aplicat un strat de ceara solida.
                          Pentru ca vin sarbatorile, pentru ca a fost un copil cuminte, a primit cadou un loc de parcare subteran
                          Attached Files

Comment

Originally posted by b97dmt View Post
                            Recomand pe 17 , schimba total aspectul masinii si nu o sa fie diferente la demaraj.
                            Eu am pe w212 acelasi motor si jante pe 18 , masina mult mai grea si e totul ok.
                            Si acum o intrebare , ai vreo vibratie la relanti in schimbatorul de viteze ?
                            ai cutie manuala ? daca da e din cauza ambreajului mi sa intamplat si mie si mi a zis cineva de la mercedes dar intre timp si a revenit. mi s a intamplat la w204

Comment

Va salut!
                              Revin cu alte cateva impresi despre masina ce o detin de 3 ani jumate, timp in care am parcurs aproximativ 50 000 km. Inca ma felicit pentru alegerea facuta, masina se conduce foarte usor, se comporta exceptional pe toate tipurile de drum (indeosebi pe autostrada unde cei 204 cp si 500Nm isi fac treaba din plin).
                              Consumul mediu se mentine undeva intre 8-9 (urban - Bucuresti) si 5-7 extraurban.

In tot acest timp, exceptand consumabilele din cadrul reviziilor, am schimbat;
                              -rulmentii fata (st+dr);
                              -rolele curelei de accesorii,
                              -furtunul stang de la intercooler;
                              -racitorul de ulei;
                              -tampoanele motor(de doua ori) si cel de la cutie;
                              -lichidul de frana, servodirectie si antigelul;
                              -uleiul de la cutia de viteze (cutie manuala) si cel de la diferential;
                              Toate cele enumerate mai sus sunt efectuate anul acesta ( la aproximativ 130 mii km), cu ocazia a doua intrari in service (TiriacAuto): in Martie si Noiembrie (saptamana trecuta). Interventii decente, spun eu.

In vara aceasta am achizitionat un set de cauciucuri Michelin Crossclimate de care sunt extrem de multumit. Sunt anvelope de vara omologate pentru utilizare in timpul iernii (certificata 3PMSF pentru performanta pe suprafete acoperite de zapada). Exact ceea ce imi trebuie intrucat iarna conduc foarte putin si nu mai am grija de a schimba cauciucurile/rotile in fiecare toamna si primavara.
                              Pareri strict personale "pro":
                              ** Simtitor mai silentioase decat ceea ce am avut inainte (Dunlop Sport SP 01);
                              ** Vara au aderenta foarte buna chiar si pe asfaltul incins;
                              ** Aderenta buna pe carosabilul acoperit de apa;
                              ** Review-uri pozitive pe toate site-urile de specialitate.
                              Pareri strict personale "contra":
                              ** Sunt moi. Au marginile moi iar masina balanseaza la denivelari sau la schimbarea brusca a directiei. (Pe autostrada se comporta bine).
                              ** Nu au margine care sa protejeze janele.
                              ** Pretul destul de ridicat.

Nu le-am testat si in conditii de iarna asadar nu le pot recomanda (inca).

P.S: cei de la emag le recomanda ca si cauciucuri de iarna cu marcaje pentru vara. Pe site-ul oficial Michelin este specificat exact invers: ca sunt de vara, omologate si pt iarna.
                              Site-ul oficial Michelin

Parerile altor utilizatori
                              Attached Files

Comment

Referitor la vibratii:

In urma cu 8 luni cand am fost la TiriacAuto pentru revizie, au costatat ca tampoanele de la motor trebuiesc inlocuite. Si le-am inlocuit. Cele doua de la motor( tamponul stang era rupt) si cel de la CV(care era in stare buna dar am optat pentru a fi schimbat preventiv). Masina nu vibra deloc. Nici macar schimbatorul de viteze.
                                Dupa schimbul acestora, progresiv, masina a inceput sa vibreze la relanti (indiferent ca motorul era cald sau rece) iar incepand din septembrie, uneori cand plecam de pe loc, motorul si masina tremurau destul de tare. Vibratiile in habitaclu s-au accentuat astfel incat statul in scaun devenise foarte deranjant.
                                Initial am crezut ca vibratiile se datoreaza combustibilului de proasta calitate. Am facut cel putin 3 plinuri de la furnizori diferiti, nicio ameliorare. Am verificat codurile tampoanelor montate iar acestea erau corecte. Ambreiajul nu patineaza, volanta nu face zgomot, nicio eroare la tester. M-am adresat celor de la service si au constatat ca ambele tampoane de la motor erau rupte. Le-au schimbat din nou (lucrarea fiind in garantie) iar vibratia a dispatut in totalitate.
                                Acum va intreb pe Dvs(pentru ca cei de la service nu au putut oferi un raspuns concret si nu am mai auzit de un asemenea caz), cum este posibil ca tampoanele de la motor sa cedeze dupa 8 luni si ~10 000 km parcursi? Ambele tampoane? In conditiile in care masina nu a suferit niciun accident (sa zic ca are lonjeroanele strambe), motorul nu a avut scurgeri de ulei/combustibil (sa faciliteze degradarea tampoanelor), volanta si ambreiajul lucreaza normal, nu am fortat motorul (astfel incat sa produca vibratii/miscari bruste ). Montaj necorespunzator? Piese defecte? Sau alta cauza???

(Nu mai detaliez si faptul ca dupa recenta inlocuire a tampoanelor, volanul a capatat o deviatie de 20-30grade spre stanga; lucru remediat la un alt service, rapid, prin slabirea suruburilor ce sustin caseta de directie si apoi reinsurubarea lor) - am scris in speranta de a oferi informatii utile, sper, celor care au intampinat/vor intampina aceeasi problema.
                                Last edited by Mr.M; 11-19-2016, 01:44 AM.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF