Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W203 C200 Kompressor

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W203 C200 Kompressor

Salutare.

Sunt posesorul unui W203 2.0 Kompressor. cod motor 111.955
    Masina o am de jumatate de an, are 180.000km, cumparata din tara, de la o cunostinta.
    Este vobrba de un C-class din 2002, model Avantgarde cu dotari standard pentru aceasta gama: Dublu climatronic,senzori lumini,senzori ploaie,trapa,scaune electrice,esp,abs.
    Masina este revopsita.Are o culoare destul de ciudata pentru acest gen de masina.Vopseaua este folosita doar de catre cei de la Dodge, pe modelul Charger din anii '70 (poza 1).
    De cand am cumparat-o bineinteles ca am inceput sa imi bag nasul si banii in ea.
    Iata cateva lucruri schimbate, reparatii, modificari aduse masinii:
    --- am luat-o cu jante pe 16" (poza 6), pe care ulterior le-am schimbat cu unele de W204 pe 17"(poza 5), cumparate de la un user de pe forum.
    --- am schimbat cateva elemente interioare (plafoniera,capacul de la bricheta,opritorul de la usa stanga fata)
    --- am montat un Mp3 Kenwood (masina nu mai avea casetofon), am schimbat boxele din usile spate cu unele 16.5cm Hertz, am montat un subwoofer Ground Zero si statie Hifonix, toate acestea le aveam pe masina anterioara, deci era pacat sa nu le folosesc.
    --- am montat senzori de parcare, nu originali, pentru ca m-ar fi costat mult prea mult.
    --- am schimbat garniturile de la injectoare, pentru ca cele vechi nu mai etansau si pierdusem din puterea motorului.
    --- am schimbat display-ul de la bord.(poza 7)
    --- am scos eleronul de pe luneta.
    --- am schimbat consola scaunului din dreapta, cea cu reglajul electric. Cea veche era arsa, un urma unui scurt circuit. Cablurile care trec prin scaun, catre motorul din spatarul scunului erau deziziolate si arse.Le-am schimbat si e totul ok.

O sa pun cateva poze cu inculpata
    Attached Files

Nici farurile si stopurile spate nu sunt cele originale.Un consum orientativ se poate?Cat mai multi km fara prea multe reparatii!

Comment

Stiu ca nu sunt originale,dar nu sunt montate de mine.Caut sa schimb farurile cu unele OEM,cu lupa.

Consumul e in functie de talpa. Cu jantele de 17" nu reusesc sa scad sub 11%. Consumul mediu este undeva intre 13-14% in Bucuresti. La drum lung am avut si consum de 10% dar si consum de 7%.

Comment

Am revenit cu update-uri... Nici nu stiu cu ce sa incep...

Dupa schimbarea jantelor am decis sa imi schimb suspensia, s-o cobor putin, 20-30mm, mai ales ca pe spate un arc era rupt si telescoapele obosite rau.

Am optat pentru un kit de arcuri Eibach Pro Kit (720 lei) si set amortizoare Bilstein B4 (1390 lei) , flanse Sachs (450 lei) , Bielete antiruliu fata Lemforder (180 lei) luate de la Racing Nick (foarte seriosi).
        Masina s-a schimbat radical, raspuns bun al suspensiei in curbe si destul de confortabila in oras.

Urmatoarea operatiune mai ampla, vopsirea partiala din cauza ruginii care apare de obicei la aceste modele ( . Am schimbat capota portbagaj (400 lei) de la dezmembrari (cea veche era ruginita destul de rau in dreptul stopului si cel mai rau pe interior, iar cu ocazia aceasta am scapat si de eleron, nu era pentru gustul meu. Toate cele patru aripi erau mancate, la fel si partile din spate ale pragurilor si partea interioara a contra-aripilor cele acoperite de protectiile de noroi. Am cumparat de la dezmembrari si stop (250 lei), pentru ca cel vechi era crapat si rupt. Am vopsit dupa cum urmeaza, bara spate, capota portbagaj, cele patru aripi, partea de jos a usilor si cateva retusuri pe bara din fata. (1900 lei)

Alta schimbare, a fost dupa lung timp de asteptare si cautari, evacuarea, cumparata de la dezmembrari (650 lei , catalizator, toba intermediara si finala). Cei la care a fost masina inainte au eliminate catalizatorul si au pus teava, fapt pentru care stateam cu eroare de check engine in permanenta.

Mai jos cateva poze cu schimbarile... sper sa nu va fi plictisit

O sa revin cu poze mai multe cu masina completa, dar peste vreo saptamana, dupa ce o spal...
        Attached Files

Comment

Ai bagat ceva bani in ea!A iesit bine culoare nu se cunoaste ,ai luat codul de pe stalpul de la usa,nu?

Comment

Originally posted by steradulescu View Post
            Ai bagat ceva bani in ea!A iesit bine culoare nu se cunoaste ,ai luat codul de pe stalpul de la usa,nu?
            Nu este culoare originala, deci nu se afla pe nici un stalp
            Este comandata direct din state, de la dodge.

UPDATE:
            Am schimbat si proiectoarele, am pus unele Dectane cu lupa (450 lei)
            Attached Files

Comment

Frumoasa masina felicitari.

Comment

Cred ca ar fi trebuit sa imi vopsesc si eu masina in culoarea asta. Ar mai fi iesit din tipare. Nu trebuie facuta identificare la RAR din nou pentru ca e tot o noanta de albastru nu?

Comment

Originally posted by webster200x View Post
                  Frumoasa masina felicitari.
                  Multumesc.

Originally posted by fane_satar View Post
                  Cred ca ar fi trebuit sa imi vopsesc si eu masina in culoarea asta. Ar mai fi iesit din tipare. Nu trebuie facuta identificare la RAR din nou pentru ca e tot o noanta de albastru nu?
                  Daca in carte e trecuta albastru, tot albastru o sa fie, deci nu ai treaba. Doar in momentul in care schimbi culoarea, nu noanta, treci pe la omologare.

Comment

Felicitari . Este o culoare foarte frumoasa pentru Mercedes . Ai grija de ea .

Comment

Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF