Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Mercedes C Class is Classy

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ha ha ha. e full
    Mercedes w211 E220CDI
    Bmw e46 320 d 150 cp, 330Nm
    Mercedes w124 2.5 d 90 cp

Comment

Originally posted by DMIHNEA View Post
      de dat nu te da nimeni afara,chiar din contra-in loc sa te intrebe ce optiuni are w203,lumea umbla cu peria..........
      Ei, parca v-am adus unde vroiam!

Originally posted by andrei190d
      ha ha ha. e full
      That's right!

Comment

glumim si noi,mai bine decat sa ne certam ca alta data
        Mercedes w211 E220CDI
        Bmw e46 320 d 150 cp, 330Nm
        Mercedes w124 2.5 d 90 cp

Comment

Originally posted by andrei190d View Post
          glumim si noi,mai bine decat sa ne certam ca alta data
          E bine ca esti cu ochii pe mine si pe masina.

E normal sa glumiti, fiecare o face in felul lui si o intelege la fel

Comment

Multumesc pentru comentariile aduse acestei pagini!

Si-l introduc si pe tatal meu cu al lui benz!

Last edited by doktor4carz; 10-16-2007, 19:49 PM.

Comment

fa-i topic separat,sau sa-si faca el
              | Anulare DPF, Anulare EGR, Chiptuning |

Comment

Originally posted by Cristi View Post
                fa-i topic separat,sau sa-si faca el

Nu cred ca are el timp de asta si eu nu pot raspunde intrebarilor ce vor urma, asa ca dk este necesar, pot sa retrag pozele de aici.

Comment

Originally posted by ClassyMe View Post
                  Nu cred ca are el timp de asta si eu nu pot raspunde intrebarilor ce vor urma, asa ca dk este necesar, pot sa retrag pozele de aici.
                  lasa-le acolo ca sunt ok ! un om implinit...masina frumoasa,fiica frumoasa,nepotzica frumoasa !
                  | Anulare DPF, Anulare EGR, Chiptuning |

Comment

Mi-a descretit fruntile acest post, si cum umblu pe net in timpul serviciului, se mira toti ce-i cu zimbetul timp de pe fata mea?, sper totusi pentru cei care vor merge la urmatoarea intilnire ca "tatal" e un om cu simtul umorului dezvoltat, n-as vrea sa sufere aceasta comunitate.
                    Apropo Classy-M, eu am cel mai frumos baietel de pe pamint, mai tare ca Brad Pit, poate le aranjam o intilnire (cu fetita ta) mai de sarbatori cind ajung acasa si eu.
                    Attached Files
                    Marinarul.tk
                    Proud owner of C180/96

Comment

Originally posted by Cristi View Post
                      lasa-le acolo ca sunt ok ! un om implinit...masina frumoasa,fiica frumoasa,nepotzica frumoasa !

Originally posted by malnik2002
                      Mi-a descretit fruntile acest post, si cum umblu pe net in timpul serviciului, se mira toti ce-i cu zimbetul timp de pe fata mea?, sper totusi pentru cei care vor merge la urmatoarea intilnire ca "tatal" e un om cu simtul umorului dezvoltat, n-as vrea sa sufere aceasta comunitate.
                      Apropo Classy-M, eu am cel mai frumos baietel de pe pamint, mai tare ca Brad Pit, poate le aranjam o intilnire (cu fetita ta) mai de sarbatori cind ajung acasa si eu.
                      Comunitatea nu o sa aibe de suferit, mai intai de toate dipomatia troneaza in casa mea.

Cu cea mai mare placere o sa vin cu fetita la o intalnire a clubului daca si d-voastra promiteti sa va aduceti baietelul!

Comment

Fratilor, care e problema daca a primit masina, si daca o primea de la papa pius,era treaba ei. Sa aiba parte de ea indiferent ca e fata sau baiat, in plus (domna sau domnisoara) da dovada de foarte mult bun simt si nu se "ataca" la toate replicile dure si off topic din punctul meu de vedere ale unora ...
                        Eu cred ca acest topic are rolul de a prezenta masina userului, nu de a judeca (nu ca ar avea cineva dreptul), de unde o are si cum/cat/unde a muncit sau nu pt ea ...
                        Last edited by Xino; 10-07-2007, 14:21 PM.
                        Ml 270CDI
                        BMW 535d E60

Prediction is very difficult, especially about the future ...

Comment

Ok ...
                          Frumoasa masina, frumos taticul, frumoasa fata.Ii asteptam pe amindoi la intalniri.
                          Am sa va rog sa va opriti aici cu topicul asta.Deja unii dintre voi ati sarit rau de tot calul cu asa zisele glumite.
                          Daca doriti sa continuati discutia si nu reveniti la subiectul forumului va rog sa folositi un forum de dating.
                          Cu respect,
                          Augustin

Comment

Originally posted by stefan View Post
                            Ok ...

Am sa va rog sa va opriti aici cu topicul asta.Deja unii dintre voi ati sarit rau de tot calul cu asa zisele glumite.
                            Daca doriti sa continuati discutia si nu reveniti la subiectul forumului va rog sa folositi un forum de dating.
                            Cu respect,
                            Augustin
                            Multumesc pentru ajutor!

Comment

Domnisoara, nu trebuie sa imi multumiti.Regulile forumului sunt valabile atat pt purtatorii de pantaloni cat si cei de fusta..
                              Oricum va doresc sa fiti la fel de activa ca si pana acum in mica noastra comunitate.
                              Cu respect,
                              Augustin

Comment

cam lunga absenta pe forum classy...anyway...welcome back..va asteptam la intalniri...
                                1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                                2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                                Si o panarama de scuter

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF