Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Masinuta mea w210 !

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 9 (0 members and 9 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

O altã problemã colegi ºi anume claxonul.Deodata nu vrea sa mai mearga...nu stiu ce are dar nu mai vrea sa "zornaie"...am schimbat sigurantele,cand actionez claxonul se aude un tic-tac pacolo pe la sigurante...ceea ce cred eu ca`i releu...el face serviciu...am mai patit asa odata...am dat sa desfac calxonul...l-am pus la loc si a mers porma...treaba e ca daca unesc firele nu face scanteie...ce poate fi?

Comment

Mai mult ca sigur e claxonul dus.
      Scanteie nu are cum sa faca atata timp cat nu apesi pentru a claxona.

stima
      Banii nu aduc fericirea, dar e mai confortabil sa plangi intr-un mercedes decat pe o bicicleta...!!!

Comment

Multumesc colegu...ai dreptate...mai mult ca sigur claxonul e de vina...tinand apasat face scanteie(am incercat)...

Sent from my LG-E460 using Tapatalk 4

Comment

O nelamurire colegi ! M-am tot uitat pe "googu" da n-am gasit,este vorba despre iluminare scrumiera...fiind fumator pe timp de noapte imi este oarecum greu sa scrumez neavand lumina...banuiesc ca din fabrica a fost dotat..un mic ajutor !?

Comment

Pai scoate scrumiera afara si pune alt bec. Scoti mai intai sacu de la schimbator, dupaia tragi usor in sus de consola, si ai 2 suruburi ca sa scoti scrumiera afara. Uite si un videoclip

Comment

Am nimerit-o eu pana la urma...multumesc colegu pentru raspuns..era becu ars..dar la scrumiera acolo nu am lampa aia care imprastie lumina...o pot gasi pe undeva?

Comment

La asta te referi?ImageUploadedByTapatalk1377963915.419076.jpg

Comment

Nu colegu...scrumiera insasi are un gemulet sa-i zic asa care imprastie mai bine lumina in interiorul scrumierei ! Uite in poza
                  Attached Files

Comment

Aaaaaa, da, stiu acuma despre ce vorbesti, si mie imi lipseste plasticul acela...

Comment

Si noaptea cum se vede la tine?

Comment

Cam asa, in poza se vede slabut.. Si pana gasesc plasticul acela, am pus hartie rosie sa bata rosu in scrumiera.. Si da, am lipsa bricheta, trebuia sa fac rost de ea )
                        ImageUploadedByTapatalk1378120253.367277.jpg

Comment

Interesanta treaba...eu ma gandeam sa decupez un plastic ceva de pe la vren far de bicicleta...poate ti-am dat si tie o idee

Comment

Originally posted by geutzu View Post
                            Interesanta treaba...eu ma gandeam sa decupez un plastic ceva de pe la vren far de bicicleta...poate ti-am dat si tie o idee

Sa stii ca mi-ai dat o idee buna chiar! Spor la treaba

Comment

Cam asa arata cu improvizatia asta
                              Attached Files
                              Last edited by rtth; 09-03-2013, 00:39 AM.

Comment

Interesanta treaba colegu...ce ai pus acolo pana la urma?

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF