Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

My C Classe

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Se poate pune dar e posibil sa-ti dea o eroare in bord. Cum iti da si daca pui xenon si nu bagi fisa in calculator sa schimbi de pe bec pe xenon. O sa ai probabil eroare de proiector ars, avand in vedere ca xenonul consuma mai putin calculatorul o sa creada ca acel bec s-a ars

Personal nu iti recomand sa pui, o sa orbesti lumea de pe contrasens. Si o alta problema...tre sa gasesti loc de montat pentru balast. Dpmdv prea complicat, mai ales ca niste becuri bluevision te aduc la o armonie acceptabila dpdv al culorilor.
    C 200 CDI
    ML 63 AMG
    S 55 AMG Long
    SL 55 AMG
    Yamaha R1
    Yamaha R6

Comment

Iti recomand Philips bluevision pentru proiectoare.
      Mercedes-Benz.The technology of seduction.

Comment

Cred ca ma multumesc cu philips atunci.
        Nu vreau sa imi apara erori pe bord tot timpul
        W203 C180K Wetterauer Stage 1|K&N Intake|MAE Rims|H&R Spacers|CL Smoked Taillights|Llumar|Stein Springs
        E93 335i COBB V3|BBS Rims|H&R Spacers|HiFlo Gas Pump|Catless X Pipes|NGK Iridium|BMS Dual cone intake|V-max On|Performance Grills
        YFZ 450 5V|DOHC|HMF Stage 4 DynoJet|HMF Race Spec Exhaust|K&N Intake|ProTaper HandleBar|ÀDX Nerfbars|White Brothers Spacers|NGK Iridium IX Spark|Smoked Headlamps|DID Chain|ZipTie Mod
        GRAND CHEROKEE 4.0 Ironman

Asphalt F*ck*r

Comment

Din pacate nu ai cum sa eviti treaba asta. Nu exista optiune in calculator pentru a muta proiectorul de la consum de bec la consum de xenon. Nu iti apar erori pe bord, doar cand aprinzi proiectoarele (Malfunction : Fog light defective)

Philips sau Osram. Si daca ai ocazia si gasesti alte becuri xenon incearca macar sa pui de 5000k (Eu am de 5000k pe motor si sunt Ok ca vizibilitate). Avand in vedere ca o instalatie completa costa ~150 euro ma gandesc ca becurile costa maxim 20-40 euro.
          C 200 CDI
          ML 63 AMG
          S 55 AMG Long
          SL 55 AMG
          Yamaha R1
          Yamaha R6

Comment

Deci renunt pt kit-ul de xenon pt proiectoare.
            Pe faza lunga ma gandesc ca pot sa pun nu?
            W203 C180K Wetterauer Stage 1|K&N Intake|MAE Rims|H&R Spacers|CL Smoked Taillights|Llumar|Stein Springs
            E93 335i COBB V3|BBS Rims|H&R Spacers|HiFlo Gas Pump|Catless X Pipes|NGK Iridium|BMS Dual cone intake|V-max On|Performance Grills
            YFZ 450 5V|DOHC|HMF Stage 4 DynoJet|HMF Race Spec Exhaust|K&N Intake|ProTaper HandleBar|ÀDX Nerfbars|White Brothers Spacers|NGK Iridium IX Spark|Smoked Headlamps|DID Chain|ZipTie Mod

Asphalt F*ck*r

Comment

Lipseste cumva un capac de plastic din fata motorului? Asa am impresia..
              Attached Files

Asphalt F*ck*r

Comment

Doar daca gasesti un kit special Bixenon. Daca pui 2 kit-uri separate nu o sa mai poti da flash-uri. Presupun ca ai observat...xenonul nu se aprinde instant ca un bec, are nevoie de timp pentru aprindere si pentru a ajunge la temperatura de functionare.

Pe langa asta, nu este recomandat sa faci cicluri repetate de aprindere/stingere. Iar cu faza lunga nu poti merge foarte mult, depinde cat de aglomerat este drumul. La bixenonul din fabrica se face transferul de lumina din faza scurta catre cea lunga prin lupa (Sper sa nu ma insel) Deci nu se stinge aprinde, doar se reflecta in alta lupa...si asa ajunge pe faza lunga
                C 200 CDI
                ML 63 AMG
                S 55 AMG Long
                SL 55 AMG
                Yamaha R1
                Yamaha R6

Comment

Originally posted by SergiuMB View Post
                  Lipseste cumva un capac de plastic din fata motorului? Asa am impresia..
                  Asa se pare...
                  C 200 CDI
                  ML 63 AMG
                  S 55 AMG Long
                  SL 55 AMG
                  Yamaha R1
                  Yamaha R6

Comment

Ca sa nu schimb kit-ul pe care il am raman sa montez pe faza lunga si pe proiectoare becuri philips blue vision..

Am cutie automata pe masina.Pot selecta doua optiuni C si S.Care este diferenta dintre ele?Consumul difera?
                    Last edited by Danny_bb; 02-27-2008, 23:22 PM.

Asphalt F*ck*r

Comment

Da, dar o sa produca o lumina mai alba. Nu o sa mai fie asa mare diferenta intre xenon si "lumanarile" cu care vine din fabrica. Sa nu iti imaginezi ca daca pui bluevision o sa para a xenon. Pe de alta parte becurile costa cam 500mii asa ca mare paguba nu ai iar efectul o sa fie vizibil
                      C 200 CDI
                      ML 63 AMG
                      S 55 AMG Long
                      SL 55 AMG
                      Yamaha R1
                      Yamaha R6

Comment

Imi imaginez ca nu o sa fie ca si xenon..
                        Oricum investitia nu este mare pt becurile philips...merita schimbarea

Asphalt F*ck*r

Comment

Originally posted by SergiuMB View Post
                          Ca sa nu schimb kit-ul pe care il am raman sa montez pe faza lunga si pe proiectoare becuri philips blue vision..

Am cutie automata pe masina.Pot selecta doua optiuni C si S.Care este diferenta dintre ele?Consumul difera?
                          C inseamna confort si S inseamna sport. Cand esti pe confort masina pleaca din treapta a 2-a iar schimbarile de trepte se fac mult mai lin si la ture mai mici.

Sport face cam ce zice...pleaca cu 1-a, schimba mai sus si mai brusc

Consumu difera, probabil pe C consuma mai putin.

Nu ai si M (Manual) ? Eu la C am S/C/M...cand esti pe M poti schimba folosind butoanele din spatele volanului.
                          C 200 CDI
                          ML 63 AMG
                          S 55 AMG Long
                          SL 55 AMG
                          Yamaha R1
                          Yamaha R6

Comment

Am in drept cu D - si +
                            In stanga schimb la atingere viteza inferioara iar spre dreapta viteza superioara
                            M nu am,dar cred ca este acelasi lucru
                            Attached Files

Asphalt F*ck*r

Comment

Da, este acelasi lucru in principiu. Diferenta este ca ai ambele maini pe volan. Oricum nu conteaza asa mult...
                              C 200 CDI
                              ML 63 AMG
                              S 55 AMG Long
                              SL 55 AMG
                              Yamaha R1
                              Yamaha R6

Comment

Pfff.....Am umblat azi la 3 magazine de piese auto..cele mai mari din oras si nu am gasit nici unde becuri pt proiectoare philips blue vision...Toti mi-au spus ca nu sunt becuri dinalea HB4.. aveti vreo idee?

Asphalt F*ck*r

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF