Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

W116 280sel 1974

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W116 280sel 1974

Si inca unele, da cu alte rotzi...

Comment

Colegu da ce balena gigantica,cre ca-ti mai lipseste telecomanda si berea ca fotolii sunt slava lu nenea Benz si lu nea Daimler!!!!.......
      W110-2.0 D 1966
      W115-2.0 D 1971
      W123-2.4 D 1982

Comment

Berea nui lipseshte. Bea zilnic ca animalu, dal dracu....

Comment

Ahaa.. acum aflam ce sa intamplat cu parcul lui Dok. )

Comment

... nu a fst a lui dok asta dar prin el am luato , o am de aproximativ un an dar din pacate nu a existat timpul necesar pt a o readuce la stadiu de prezentza obisnuita in traficul bucuresteam... tot ce pot sa fac e sa sper k pe viitor sa fie mai folositoare pt k mie unul imi este destul de draga si poate candva o sa ma si folosesc de ea cum trebe , nu doar sa o detzin

Comment

Mie imi e draga troaca din motive personale, d-aia a ramas oarecum in familie... Si cam trage sa ramina. Ca si mine...

Comment

Daca nu ma insel tot eu am spus ca e o masina de print arab......si DOK a vut o replica geniala!
                Dar masina e tare si cred ca confortul oferit merita efortul de reconditionare!

Comment

E cat o garsoniera ce mai....in porbagaj incape un logan accidentat ....LEJER
                  W110-2.0 D 1966
                  W115-2.0 D 1971
                  W123-2.4 D 1982

Comment

Cu riscul de a ma repeta, reeditez replica. Intr-adevar, masina este demna de un printz arab, dar a ajuns pe mina unui printz pirlit...
                    Este un model foarte rar de W116, anume 280SEL, si la anii ei inca sta pe rotzi, ceea ce inseamna foarte mult. Va trebui sa ma ocup nitzel de ea.

Edit: Daca ii demontezi rezervoru, incape tot loganu...
                    Last edited by doktor4carz; 09-24-2007, 13:35 PM.

Comment

... masina ca parte mecanica sta super ok dar probleme sunt cum era de asteptat la tinichigerie si la unele chestii din partea electrica care miau cam dat peri albi ... restul ce sa zik e multumitor si cum a spus si doc masina tine sa ramana in familie

Comment

Foarte frumos exemplar. Sincer mi-as lua si eu una ca-mi place tare mult. Este masina de masina. imi place foarte mult. s-o stapanesti sanatos
                        flaX1k : home

Comment

pei iao

Comment

Working...
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF