Asta e cobrana mea,si imi place foarte mult.Este o masina foarte robusta,nu are gram de rugina vopsea originala in afara de aripile din fata,motor impecabil,functionare foarte buna,viteza maxima 160 km/h testata de mine ,i-as pune o cutie cu 5 viteze,ca fuge mai tare dar nu as renunta la asta cu 4 originala.Masina este originala de la mama ei,si n-are rugina pt ca e doar din anu 2000 in romania(sarea si drumurile...)are 240 000 km,astai cobra mea si sunt foarte multumit de ea
.Si nu a-s dao pe nimic.Astept pareri,in poza e cam murdara.
Aaa si de astalaltu' mai mare am uitat,un Acctross 1843 de 460 de cai putere,mega-space,kilma,semi-automat,retarder,etc.Isi face treaba ca dracu',fac la bani cu ea prin tara si international.E fabricat in anu 2000 si are 800 000 de km,potrivit pt un tir,ca altele au peste un milion(majoritatea),si pt asta,astept pareri.

Aaa si de astalaltu' mai mare am uitat,un Acctross 1843 de 460 de cai putere,mega-space,kilma,semi-automat,retarder,etc.Isi face treaba ca dracu',fac la bani cu ea prin tara si international.E fabricat in anu 2000 si are 800 000 de km,potrivit pt un tir,ca altele au peste un milion(majoritatea),si pt asta,astept pareri.
Comment