Am avut mai multe masini pana acum , printre care si un 124 si un vito , de 124 am fost supermultumit , de vito deloc. Am mai avut un sprinter 212 din 96 ,de care am fost destul de multumit ,dar pe care a reusit tata sa-l mototoleasca urat de tot si atunci am fost nevoit sa-l vand ....
Dar de 2 ani jumate am un sprinter 316 cu motor 2.7 cdi cutie tiptronic 160cp
si vreau sa spun ca e singura masina care si-a batut ea joc de mine si nu eu de ea ! nu cred ca in categoria busurilor are egal si o spun in cunostiinta de cauza avand in vedere ca am avut si transporter (98) si transit (02).
Optiuni are de toate AC ,ABS, Siroco , scaun sofer pe perna de aer , carkit ,
etc....... aproape ca-mi vine sa plang fiindca trebuie sa o vand , deoarece
afacerea mea sa mai restrans si nu-mi mai este de folos ,dar pana o vand o mai folosesc si ca turism ptr. ca are 4+1 locuri , dealtfel am facut turul EUROPEI vara asta !
sunt fun mercedes si urmatorul mercedes pe care il voi lua va fi un G-klasse , dupa care sunt inebunit !salutare tuturor !
Dar de 2 ani jumate am un sprinter 316 cu motor 2.7 cdi cutie tiptronic 160cp
si vreau sa spun ca e singura masina care si-a batut ea joc de mine si nu eu de ea ! nu cred ca in categoria busurilor are egal si o spun in cunostiinta de cauza avand in vedere ca am avut si transporter (98) si transit (02).
Optiuni are de toate AC ,ABS, Siroco , scaun sofer pe perna de aer , carkit ,
etc....... aproape ca-mi vine sa plang fiindca trebuie sa o vand , deoarece
afacerea mea sa mai restrans si nu-mi mai este de folos ,dar pana o vand o mai folosesc si ca turism ptr. ca are 4+1 locuri , dealtfel am facut turul EUROPEI vara asta !
sunt fun mercedes si urmatorul mercedes pe care il voi lua va fi un G-klasse , dupa care sunt inebunit !salutare tuturor !
Comment