Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes w124 e300

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Salut,multumesc de raspunsurile rapide,intrerupatorul de pe stalp functioneaza,papucii sunt ambii la locul lor.Treaba asta o face de aseara nu am patit pana acuma,curios faptul ca de cand nu mai merge inchiderea,geamurile si becurile din usi functionau fara cheie si cu o usa deschisa(stanga sau dreapta)!

    Comment


    • Originally posted by tumar View Post
      Feri, la tine nu este la fel?
      Si la fosta W126 si la actuala W124, este acelasi "principiu"

      La mine nu functioneaza fara sa pun contactul...cica la seria a II-a a aparut aceasta ''optiune'' daca o pot numi asa!
      Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

      W126 280SE
      W123 280CE
      W126 500SEC
      W220 500L

      'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

      Comment


      • Nici la 280SE-ul meu nu functiona fara contact, la 500SE in schimb asa e, si la W202 tot asa, si la restul mertzanelor mai noi in care am avut ocazia sa ma catar idem. Ma mir ca in 500SE/300D-ul lui Marius, din `80 parca, functionau...
        W123 280E Blue Green Metallic

        W126 280SE Champagne Metallic
        W126 280SE Black Blue Metallic
        W126 500SE Lapis Blue Metallic
        W126 500SE Midnight Dark Blue

        W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
        W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

        Comment


        • La mine merge la w126 seria 1 cu usa deschisa...deci ori merge de la caz la caz ori undeva e ceva defect .

          Comment


          • Originally posted by sile1 View Post
            La mine merge la w126 seria 1 cu usa deschisa...deci ori merge de la caz la caz ori undeva e ceva defect .

            Tin sa cred ca si la seria I era la fel, adica functiona cu usile deschise, doar ca la mine (in cazul meu) e altfel...adica cum nu am avut geamuri electrice din fabrica, care au fost montate ulterior de mine si binenteles ne stiind asta, eu am legat instalatia pe o siguranta care intra in ''vigoare'' dupa ce pun contactul.
            Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

            W126 280SE
            W123 280CE
            W126 500SEC
            W220 500L

            'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

            Comment


            • si nu stie nime nici o rezolvare?gen ce fir trebuie urmarit unde si cum merge?

              Comment


              • Ai verificat sigurantele...adica sa le scoti si sa le verifici amanunt? Spun asta ca si eu am patit o chestie ciudata...mai exact eram intr-o mini vacanta, in timp ce sofam am ramas fara curent partial afectand doar zona bordului... fara lumina in bord, semnalizare, turometru, claxon ba chiar nu puteam porni bratele stergatoare.

                La prima verificare a sigurantelor totul parea ok insa problema persista. Am inceput sa scot sigurantele sa curat cu hartie abrziva (cu gandul ca sigur nu fac contact perfect).

                Cand am luat in mana siguranta buclucas, parea totul in regula, insa cand am inceput sa curat cu hartia abraziva am constatat ca la un capat a sarit varful metalic al sigurantei, care binenteles a rezultat un contact imperfect!

                Asa ca daca nu ai scos sigrantel, apucate si verificale amanuntit...

                Revin cu o poza cu siguranta care mi-a facut farse!
                Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

                W126 280SE
                W123 280CE
                W126 500SEC
                W220 500L

                'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

                Comment


                • Verifica sigurantele cu "Litere"(A,B,C...H). C-ul tine de inchidere(asa este la mine). Scrie pe "hartia" din interiorul capacului de la tabloul de sigurante. Mai verifica si modulul de confort(sub bancheta spate, partea stanga), dar sper sa nu fie de acolo.
                  Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

                  Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

                  Comment


                  • Am sa le verific maine!Modulul cum pot sa il verific?
                    Last edited by Zeus; 02-08-2015, 21:54 PM.

                    Comment


                    • Salut, de ce nu mergi la un electrician pana una alta, este Tepi de langa spital, face numnai electronica si testere, sau domnul Malutan Cornel.
                      Nu cred sa nu iti rezolve problema.
                      Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
                      Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

                      Comment


                      • Colegu Jacob,cum niciodata electricienii nostrii nu au timp,am zis ca mai bine iau problema in mainile mele cu putin ajutor.Banuiesc ca nu e foarte grav doar de verificat cateva fire)

                        Comment


                        • Salut,nu mai deschid alt topic pentru intrebarea asta...are cineva idee daca se potriveste trapa de pe un w202 pe w124?precizez ca are trapa de sticla,stie cineva cum e prinderea?

                          Comment


                          • Salutare,a inceput proiectul "scaune incalzite",am gasit o instalatie completa pe un w202,astazi am demontat scaunele si am scos benziile...destul de.multa munca de lamurire,si din greseala am.taiat ceva fire care nu trebuiau,adica la w202 se incalzesc si marginile scaunelor nu doar sezututl si spatarul ca la w124,dar am remadiat problema....urmatorul pas de care mi a fost cel mai frica montarea benzilor in scaunele mele operatie usoara cu ajutorul unui tapiter din oras care a lucrat 2 ore per scaune plus povesti si altele!Maine urmeaza sa iau instalatia electrica de pe w202 si sa o pun pe w124 chestie care cred ca imi va da ceva batai de cap!ceva poze!

                            Comment


                            • Aveti idee butoanele de w202 sun identice la marime cu cele de w124(pt incalzire)!

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF