Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

My W 124 TD, fost suedez, acum bucurestean....

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Da, ai dreptate...detaliile conteaza. Am in plan sa montez stergatoarele la faruri, lumini la fiecare portiera (exit lights), parasolare cu iluminare... Am vazut ca la stalpii de la mijlocul masinii, deasupra centurilor de siguranta se vede "urma" pe plastic, si loc pentru lampi. Are cineva asa ceva? Pun o poza cu luminile de la usi, evident de la o alta masina. Fetele de usi sunt gata pregatite pentru acest upgrade, trebuie doar taiata tapiseria.
    Attached Files

Comment

Lampi pe stalpul B...hmmm, inca nu am vazut asa ceva. In legatura cu lumini de curtoazie...si eu mi-am montat in cele patru usi, care nu ii mare lucru de montat, dar in schimb rezultatul final va fi satisfacator.

Stima
      Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
      W123 280CE
      W126 500SEC
      W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

Codul lampilor de la usi este A 1248200401. La stalpul B nu stiu daca sunt sau nu lampi...asa am presupus. Se vede un fel de urma pe tapiserie, deasupra centurilor. In poze se vad lampile de la portbagaj si cele pentru bancheta din spate, plus locul unde vin lampile la usi. Mai pun poze la urmatorul upgrade.
        Attached Files

Comment

Va arat bine dupa ce termini toata instalatia de iluminat. Noaptea arata bine iluminatia in jurul masinii.

Ca idee...eu mi-am montat si sub bord la picioare (sofer/pasager)... http://www.clubmercedes.ro/lampa-ilu...-t17598p3.html
          Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
          W123 280CE
          W126 500SEC
          W220 500L

Comment

Da da daaaaa... Arata bine. E buna ideea cu lampi sub bord (ceva normal la masini mai recente) , deasemenea la motor sunt foarte utile. Am mai vazut ceva interesant pe net , anume ornamente praguri inox iluminate - illuminated door sills. Cand urca fetilii in masina sa pice pe spate.....
            Attached Files

Comment

Da intradevar sunt interesante iluminatia pragurilor...dar parerea mea este ca pentru o masina de generatie mai noua ii sta mai bine decat la ale noastre...cel putin la W126-le nu ii sta bine.

W126 280SE
              W123 280CE
              W126 500SEC
              W220 500L

Comment

Accesorii tot apar, tuning nu mai spun...e plin net-ul. Tot ce am pus si o sa pun pe masina va fi doar de provenienta M.B. O grila Avantgarde e in plan, ornamente de lemn pe usi, cu toate ca nu sunt convins ca se vor "lipi" prea bine pe tapiserie, poate scaune electrice, etc... La final sunt sigur ca va arata intr-un mare fel, iar W124 combi sunt destul de rare. Abia astept sa apar la o intalnire.

Comment

Dau un refresh la suedeza mea... cu cateva noutati. De cand am luat masina aveam display-ul pentru temperatura exterioara spart, asa ca am luat altul, cu tot cu senzor. A doua achizitie, si cea mai importanta, este un stingator, pe care sper sa nu-l folosesc vreodata. Mai trebuie sa improvizez un suport pentru prins la baza scaunului. Acesta din urma (stingatorul) l-am luat de la colegul de forum Viktorcoupe, ocazie cu care am vazut cateva W124 chiar frumoase, si mai ales rare.

Comment

Cateva poze cu cele doua noutati.D
                    Attached Files

Comment

Arata bine stingatorul la scaun, am si eu identic...pe care si eu sper ca sa nu am ocazia so folosesc!

W126 280SE
                      W123 280CE
                      W126 500SEC
                      W220 500L

Comment

Pe al meu scrie Gloria, si cum spuneam, imi lipseste sistemul de prindere. Ai vreo poza detaliata cu el? Se prinde de baza scaunului? Pe langa cele doua chestii, am primit azi capacul de la bara din fata, ce mascheaza locul pt remorcat.

Comment

Salutare.

Aici sunt doua poze cu suportul stingatorului...

Aici este o poza cu sacunul meu...se prinde cu 3 suruburi de baza scaunului...(locul pentru suport o are din fabrica...doar trebuie montat pe scaun...la W126 asa a fost)

W126 280SE
                          W123 280CE
                          W126 500SEC
                          W220 500L

Comment

Pffff.. Cred ca multi sunt invidiosi pe tine si masina ta.. De colectie!!

Comment

Multumesc mult de tot...si pentru poze (inclusiv PM) si pentru aprecieri... Fac si eu ce pot, in limita timpului si a celorlalte masini pe care le mai folosesc. Cum se zice... to be continued... upgrade-urile nu se opresc aici.

Comment

Originally posted by cabriolet View Post
                                Multumesc mult de tot...si pentru poze (inclusiv PM) si pentru aprecieri... Fac si eu ce pot, in limita timpului si a celorlalte masini pe care le mai folosesc. Cum se zice... to be continued... upgrade-urile nu se opresc aici.

Nu ai pentru ce...

Deci asteptam continuarea!

Stima

W126 280SE
                                W123 280CE
                                W126 500SEC
                                W220 500L

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF