Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Baby Benz "Bucsa" - A class

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Baby Benz "Bucsa" - A class

Ma numesc Dan ,am 45 de ani ,sunt din Iasi si mi-am achizitionat un A140/1998.Jucaria Baby-Benz a fost botezata pe loc ,,Bucsa'' de catre familie.Sunt multumit de cei 82 de caluti de sub capota ,de felul cum reactioneaza urban si extra.Lucrez de 25 de ani numai in domeniul auto lucrand cu multe modele de masini dar asta este altceva .Ma cunosc cu cei de la Casa Auto Iasi si m-am familiarizat oarecum cu proaspata achizitie.Veneam cu S320 sefului meu la revizii si am vazut un A140 si mi-am zis ca este o achizitie excelenta pentru oras.ASA A FOST.
    Salutare si ,,drumuri bune''.

Asa cum mi-a sugerat Mircea600sel mi-am facut o mica prezentare.O seara buna si ,,drumuri bune''.
    Attached Files
    Last edited by mircea600sel; 07-18-2012, 20:50 PM.

Originally posted by eu sunt jasu View Post
    Ma numesc Dan ,am 45 de ani ,sunt din Iasi si mi-am achizitionat un A140/1998.Jucaria Baby-Benz a fost botezata pe loc ,,Bucsa'' de catre familie.Sunt multumit de cei 82 de caluti de sub capota ,de felul cum reactioneaza urban si extra.Lucrez de 25 de ani numai in domeniul auto lucrand cu multe modele de masini dar asta este altceva .Ma cunosc cu cei de la Casa Auto Iasi si m-am familiarizat oarecum cu proaspata achizitie.Veneam cu S320 sefului meu la revizii si am vazut un A140 si mi-am zis ca este o achizitie excelenta pentru oras.ASA A FOST.
    Salutare si ,,drumuri bune''.

Asa cum mi-a sugerat Mircea600sel mi-am facut o mica prezentare.O seara buna si ,,drumuri bune''.

Foarte frumoasa "Bucsa" Sa o stapaniti cu placere si fara nici un incident.E de o varsta cu a mea.

Am crezut ca buburuzele astea mananca la benzina de numai dar se pare ca nu e asa.Mie imi mananca sub 10 si daca ii dau talpa.Cum e la A140?

Cu respect.

P.S. Am schimbat titlul si am mutat topicul in aria dedicata prezentarilor.Vad ca masina are numere de CS{e gugulanca}.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Multumesc colegu'.Banateanca intr-adevar.A fost o ocazie ,pe bune,pe care mi-am zis sa n-o ratez.De la Resita la Iasi [cu statie radio] am realizat un 4,8 iar in Iasi consumul este de 7,5-8 .In legatura cu consumul ,e verificata,la benzina mergi cu treapta superioara si turatie inferioara la motorina este invers.Dar a nu se exagera.Incintat de asa forum,pe bune.Chiar mi-ar prinde bine schimburi de idei ,sa dau si sa primesc.Stima .

Apropo ,sa-ti traiasca buburuza [de ce-i zici cotet].Am citit despre ea la my car.E super,Sa o stapanesti sanatos fara evenimente si ,,drumuri bune''.
      Last edited by mircea600sel; 07-19-2012, 00:21 AM.

Comment

Ma colegilor nu le mai laudati atata ca ma faceti de ma dau iar pe benzinare .

Multi ani fara reparatii!
        E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
        C180 W202, 1994
        W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF