Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

My C-klasse W203

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by andrei190d View Post
    sal,cum e dupa ce ai cipuito?merita
    pai ce sa zic se simtea binisor se merita ptr ca iti da si caluti si cuplu ceea ce inseamna ca daca mergi normal iti scade si consumul daca mergi sportiv... creste cu 2-3 la suta cel putin asa s-a simtit la mine...oricum eu nu o mai am am vandut-o acum am un audi... dar sincer imi pare rau ca am dat-o...

Comment

superbe sunt masinile negre :d
      | Anulare DPF, Anulare EGR, Chiptuning |

Comment

un bun prieten de-al meu si-a luat un c200 cdi alb,116 cai.si trage bine doar la turatie mai mare,cred ca dupa 2500 ture intra turbina.dc esty in panta si vrei sa pleci de pe loc ai sanse mari sa iti moara motorul dc nu in accelerezi piternic,, a si i da fum negru foarte mult,a fost pe la un service de diesel in Bucuresti si-au spus ca da fum datorita faptului ca sa mers cu ea subturata,in rest masina are 160000km reali.adusa din germania, a dat 10900euro pe a fara taxa,6 viteze si e CLASIC,tatl lui are BMW si el nu a vrut vreun bmw 3 diesel,a vrut C.... numai bine

am uitat ceva, vrea sa-i puna cip.
        Last edited by doktor4carz; 10-16-2007, 19:54 PM.
        Mercedes w211 E220CDI
        Bmw e46 320 d 150 cp, 330Nm
        Mercedes w124 2.5 d 90 cp

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF