Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

My new old car w202

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• My new old car w202

Salutare tuturor.Desi am cumparat masina de vreo 2 luni am reusit azi sa ma inregistrez printre voi si totodata sa imi prezint noua mea masina, un Mercedes C180 Esprite din '96.Arata aproape la fel ca atunci cand am cumparat'o si nici nu am de gand sa ii fac modificari prea mari pentru ca imi place foarte mult cum arata asa.Ca dotari are gemuri fata,oglinzi si trapa electrice,nu are aer conditionat(am avut probleme cu a.c. si de obicei fug de el deci nu prea ma deranjeaza),are cotiera,proiectoare in faruri,tetiere rabatabile electric,inchidere centralizata cu cheie briceag,suspensii sport fiind model Esprite.Cam tot ce este pe masina este original si imi place asa,exceptand cd player'ul.Cam atat deocamdata.Sper sa va placa.A si am uitat sa precizez de jante,sunte pe 16 de pe modelul E ,iar personal mie se pare ca se potrivesc destul de bine.
    Attached Files

Frumoasa masina, sa ai noroc de ea, cand ai timp pune si niste poze cu interiorul.
    Toate cele bune.
    Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

Comment

Multumesc la fel.O sa ii fac poze la interior si le postez cu prima ocazie.O zi buna.

Comment

Arata bine masinuta! Sa ai noroc de ea!
        W202 elegance / 1.8 benzina,1993

Comment

Tetierele sunt pe vacuum, nu sunt electrice.
          De ce ascunzi numarul? care e secretul?
          Mercedes CL 200 Kompressor
          Mercedes C 180 Kompressor

Diamonds are forever. Mercedes-Benz is working on it.

Comment

Sa o stapanesti sanatos si multi kilometri fara evenimente.

Comment

Va multumesc.Nu stiam ca sunt pe vacum Maxmann,dar stiu acumm ,iar in legatura cu numarul,nu e nici un secret,doar ca inca nu am trecut masina pe numele meu.

Comment

Foarte frumoasa masina,iar jentile se potrivesc foarte bine pe ea!Culoarea imi place foarte mult,a fost revopsita sau este culoarea originala?Cat mai multi km fara incidente!

Comment

Multumesc.Ma bucur ca esti de acord cu mine in legatura cu jantele,iar masina a fost revopsita pe codul de vopsea al ei din cate am inteles de la fostul proprietar.Km fara incidente si tie.

Comment

Uite una identica cu a ta...
                    Attached Files
                    Mercedes CL 200 Kompressor
                    Mercedes C 180 Kompressor

Diamonds are forever. Mercedes-Benz is working on it.

Comment

Cu mici diferente...jantele par mai mici,stopurile sunt vopsite,nu are folie si nici semnalizari pe aripi si are C180 pe spate Detalii

Comment

Frumoasa masinuta ! Sa ai noroc de ea !!!)))))
                        Omul invata pina la moarte si cind.............

Comment

Ms la fel!!!

Comment

In sfarsit,masina a primit,de cateva zile,numere noi...revin cu cateva poze.

Comment

In afara de cheia brisca e un ceu standard. Sa-l stapanesti sanatos.
                              Avand in vedere jantele alese te sfatuiesc sa-ti cauti un chit original de facelift (bare fata spate si praguri) si sa le vopsesti toate in culoarea masinii.
                              Pragurile sunt cam 50 de euro, bara fata cam 100 de euro iar cea pe spate, cu senzori cam 80 de euro.
                              Va arata...altfel si tot ca un mercedes original.
                              E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                              C180 W202, 1994
                              W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Working...
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF