Da si eu il foloseam fara perne umflate prin oras, da la drum lung, deja incepe sa fie deranjant, si e mai confortabil putin timp, si daca o am, de ce sa nu profit de ea cand am nevoie. Daca ai putea sa mi-o trimiti ti-as fi recunoscator, dar ma gandesc ca poate nu am atasat-o in gaura care trebuie la pompa :-?
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
My W210 E280 4MATIC 2001
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
@rtth, uite schema de vacuum pentru multicontur.
https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament
Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
Va rugam sa le schimbati din User Settings.
Comment
-
Frumos rau "jipul",sa te bucuri de ea multi kilometri fara probleme.Eu intreb pe toata lumea....cum se comporta pe gpl,am vazut ca ai o instalatie Tomaseto secventiala.Eu am pe Fordul Ka al sotiei si sunt multumit,dar nu am mers cu o masina cu cutie automata pe gpl+motor destul de mare .
Comment
-
Merge senzational pe GPL, eu asa am cumparat masina, inainte eram impotriva gazului, dar acum mi-am schimbat complet parerea. Daca e bine dimensionata si bine reglata, plus filtre schimbate, e de senzatie. Se simte diferenta numai la demaraj, dar nu deranjant, are vana de nu se poate. Singurul dezavantaj e ca... e scumpa. A mea a fost 5500ron.
Consum extraurban 10-13 gaz, 9-12 benzina. Urban nu se pune...
Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
Comment
-
Eu am mai avut masina pe gpl,dar pana acum nu m-am hotarat daca sa fac pasul asta si pe Mercedes.
Sunt hotarat sa pastrez masina ,cel putin pana la criza varstei mijlocii ,dar am motor de 280 , iau in calcul sa instalez o astfel de instalatie .
Incearca sa schimbi uleiul mai des daca mergi pe gpl si o data la 1000 km ,mergi 50-100 km pe benzina. Sfaturile acestea le-am primit in 2008 de la un vecin care avea gpl ,de foarte multi ani si foarte multi kilometri .
Comment
-
Astazi i-am oferit ceva "atentie".
In primul rand polish la faruri (smirghel 1500, 2000, 2500 si polish 3M, cu masina de polishat).
In al doilea rand, ieri am gasit in Bricostore benzi cu leduri, diverse culori, 5 metri la 50 RON, 60 de leduri / metru, 300 leduri toata), la 12 Volti. Am luat o banda de 5 metri cu leduri verzi pentru luminile de curtoazie (galbene si chioare)
Am scos lampile luminilor de curtoazie fata-spate (cele de sub scaune si de sub bord, stanga si dreapta). Au din fabrica un led SMD galben. Au primit inca 3 verzi fiecare. Rezultatul e senzational, pacat ca nu se vede din poze. La noapte mai incerc o sedinta foto.
Maine atac si manerele de usi.Attached Files- DSC_0415.jpg (110.8 KB, 288 views)
- DSC_0416.jpg (75.1 KB, 284 views)
- DSC_0417.jpg (53.1 KB, 283 views)
- DSC_0418.jpg (52.5 KB, 166 views)
- DSC_0419.jpg (98.4 KB, 177 views)
- DSC_0420.jpg (65.3 KB, 177 views)
- DSC_0425.jpg (65.0 KB, 176 views)
- DSC_0427.jpg (56.2 KB, 168 views)
- DSC_0428.jpg (78.9 KB, 155 views)
- DSC_0429.jpg (60.6 KB, 160 views)
Comment
-
Curios sunt si eu, dar ploua de rupe afara, asa ca o las pe maine.
Comment
-
Dupa schimbatul bujiilor si cam 1000km facuti cu bocancu' pe acceleratie, s-a rezolvat de la ma-sa. Insa urmeaza sa curat jegul de sub capacele de la culbutori si sa schimb furtunele epuratoare. Toate garniturile/furtunele zac in portbagaj, in ambalaj original. Lipsa de chef, deh...
Comment
-
Ieri s-a lasat cu polish / ceara. Rezultatul, eu ars de soare, cazanu` fericit...Attached Files- DSC_0518.jpg (111.0 KB, 151 views)
- DSC_0519.jpg (121.0 KB, 143 views)
- DSC_0521.jpg (106.6 KB, 133 views)
- DSC_0522.jpg (124.3 KB, 126 views)
- DSC_0523.jpg (123.9 KB, 127 views)
- DSC_0524.jpg (116.1 KB, 120 views)
- DSC_0526.jpg (138.6 KB, 98 views)
- DSC_0539.jpg (131.0 KB, 103 views)
- DSC_0530.jpg (82.3 KB, 142 views)
- DSC_0532.jpg (76.2 KB, 138 views)
- DSC_0527.jpg (102.5 KB, 118 views)
- DSC_0533.jpg (118.8 KB, 106 views)
- DSC_0539.jpg (131.0 KB, 101 views)
- DSC_0541.jpg (113.9 KB, 97 views)
- DSC_0520.jpg (107.3 KB, 103 views)
- DSC_0542.jpg (117.0 KB, 102 views)
Comment
Comment