Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

220 w115 benzina

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 220 w115 benzina

    sper ca nu sunt singurul posesor de w115 de pe forumul asta, sper sa apara mai multi
    sa va spun si despre masina mea:
    motor M115 , 4 L, 8 v (SOHC) , carburator Stromberg (din ce am inteles cu depresiune constanta..ce inseamna si asta nu stiu exact)
    cutie de viteze manuala , 4+1 , cu schimbator la podea(exista si modele cu schimbator pe coloana de directie - trimise in SUA din cate stiu eu) ; dar care este sparta din pacate..
    culoarea este alba, caroseria arata bine
    si sper sa o vand ..(din cauza cutiei sparte , altfel mergeam cu ea)
    o sa pun si poze zilele astea..

  • #2
    am inteles ..pe asta cu modelele pt sua am debitat-o si eu la 3 noaptea; dar acuma imi este clara treaba
    din pacate trebuie sa o vand, pentru ca nu stiu sigur la cine sa o duc sa o repar , cati bani imi trebuie si nu e 100% genul de masina pentru un proaspat absolvent de liceu ca sa zic asa.. nu vreau masina de fitze sau ceva de genu..dar o masina mare , ca mercedes-ul asta mi-ar pune ceva probl in trafic datorita dimensiunilor si lipsei mele de experienta, si ar fi complet de kko sa o zgarii sau mai rau..e una cu alte masini sau alte modele , cu piese mult mai usor de gasit..si alta ar fi cu oldtimerul asta..atrage priviri cand arata bine..dar daca o vede cineva cand o zgarii sau poate s-ar trezi vreun destept pe undeva sa mi-o zgarie pentru ca am parcat pe locul lui ..nu as vrea sa stau cu gandul asta, pentru ca avem oameni din astia la noi in tara unii idioti fac treaba asta fara nici un motiv..
    deh..ce sa fac acuma..sunt nevoit sa o vand
    intr-un fel imi pare rau , ca nu am condus-o niciodata, si abia asteptam sa imi iau carnetul sa merg cu ea odata , si nu am fost genul sa incerc sa merg "pe blat " cu ea..
    si oricat de mult mi-as dori o masina sa am cu ce sa merg, tot nu o dau la remat pe un logan sau ceva..niciodata..mai bine o tin in garaj sa ramana acolo pe capul meu decat sa o dau la casat..
    si uitati si pozele promise..
    Attached Files

    Comment


    • #3
      Frumoasa masinuta.. e pacat s-o vinzi.

      Comment


      • #4
        am carnetul din martie!!
        dar masina e stricata din decembrie
        daca o sa fac rost de bani as incerca varianta cu schimbatul cutiei..dar cum nu am bani deocamdata ..nush ce sa fac

        Comment


        • #5
          o cutie de viteze e un milion de lei?
          pai atunci ar fi alta treaba..
          de la cel din timisoara kre vinde cutia de diesel sau ai tu pe cineva?

          Comment


          • #6
            Originally posted by doktor4carz
            Am cutie de benzina... Need I say more ?
            ink o intrebare atunci... ambreiaj +rulment+ placa de presiune.. =)) k nush daca le mai am pe alea) trebuie sa fac o poza acolo cat mai curand
            daca zici k vrei 1 mil rol pe cutie.. o cumpar.. cand poti tu .. vb pe mess si o iau

            Comment


            • #7
              Originally posted by doktor4carz
              E si setul de ambreiaj.
              il iau sapt viit poti ?

              Comment


              • #8
                Originally posted by doktor4carz
                Oricind si la orice masa, sanatoasa si gustoasa...
                stefan , vezi k eu te-am cautat vineri si luni(astazi) la telefon..
                am nr de vodafone care se termina in 93 ..

                azi am fost pe la masina dupa ft mult timp
                si am vrut sa vad daca imi porneste
                dau sa calc ambreiajul , dar pedala era la podea
                incerc cutia de viteze ..am gasit doar 1 -2-3-4 si atat.. R ..pe nicaieri..( si mergeau asa de frumos vitezele.. si la dacie/ alte marci sunt de kko)
                in fine..pun bornele la baterie , verific voltajul si ma urc in ea sa dau o cheie, pun contactul..nimic .. doar indicatorul de benzina functiona( becul LADUNG - PRESIUNE ULEI ADICA - nu se arpindea) si nici un alt raspuns de la masina..
                dau sa pornesc..nimic..dar absolut nimic.. atunci cand a pocnit cutia a pocnit si cutia aia cu electrice de deasupra si s-a dus tot dreq
                farurile si semnalizarea functioneaza.. dar nu ma ajuta cu nimic asta daca nici macar nu da semne ca vrea sa porneasca
                DOK.. nu reusesc sa te prind la telefon asa ca iti spun aici k nu cred k mai are rost sa iau cutia aia.. poate sapt viit sau in 2 sapt treci si tu pe la mine pe la garaj sa iti dai o parere despre masina sa imi zici cam cati bani face..
                MASINA ESTE IN CONTINUARE LA VANZARE , OFER SI DIVERSE PIESE LA EA(4 USI CU GEAM, LUNETA CU DEZABURIRE -DAR ARE NEVOIE DE UN CHEDER NOU), COLOANA DIRECTIE, INSTALATIE DE INCALZIRE, 4-5 JENTI CU CAUCIUC, ETC..
                tel +40 0723774393 , pret.. vb la telefon k nu stiu nici eu cat sa cer pe ea.. am o idee asa .dar astept si o parere de la DOK
                e perfecta pt cei ce vor sa aduca una din afara si sa o recaroseze sau orice alta manevra de genu , k a mea e bine la acte
                Last edited by doktor4carz; 10-16-2007, 19:37 PM.

                Comment


                • #9
                  Eu zic sa nu renunti asa usor. Tu faci ce vrei bineinteles. Dar dupa parerea mea de necunoscator cred ca nu-i foarte complexa o instalatie electrica a unei masini asa vechi pentru a fi un motiv suficient de a vinde-o. si daca o vinzi nu iei mare lucru pe ea. Mai bine mai cauta-l pe Dok si poate o scoti la capat.

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Danny_bb View Post
                    Eu zic sa nu renunti asa usor. Tu faci ce vrei bineinteles. Dar dupa parerea mea de necunoscator cred ca nu-i foarte complexa o instalatie electrica a unei masini asa vechi pentru a fi un motiv suficient de a vinde-o. si daca o vinzi nu iei mare lucru pe ea. Mai bine mai cauta-l pe Dok si poate o scoti la capat.
                    trebuie sa recunosc..cand am pus mana pe schimbatorul de viteze si am vazut cat de bine si de frumos intra in viteza.. eram la un pas sa ma indragostesc din nou de masina asta
                    dar inst electrica + cutie viteze&kit ambreiaj+capota indoita+ mici probl estetice(am farurile crapate) + masca fatza nu arata perf.. ma fac sa dau inapoi la masina asta
                    si lipsa banilor este principalul inamic
                    daca o vrea un pasionat sau pur si simplu un doritor care are bani si vrea sa o repare.. vb si vedem cum facem
                    ms pentru incurajare totusi

                    Comment


                    • #11
                      Pai masina chiar daca are ceva problema "e masina" fara pretentii de limuzina de presedinte. Si gandeste-te ca daca o vinzi si zici ca nu dispui de bani n-ai cum sa-ti iei alta mai buna.

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by doktor4carz
                        Stiu ca am fost cautat, dar va mai trebui ceva rabdare. Inca am ceva probleme de rezolvat. Voi mai fi ceva vreme indisponibil. Sper sa nu fie prea tirziu. Tot ceea ce cer este rabdare.
                        ok .. am inteles.. nu-i nici o probl.. cand poti tu vb sau cva.. da-mi un bip.. sau nush...o sa mai incerc eu cand ma intorc de la mare sapt viit
                        @danny_bb : nu o sa dispun de bani integral, dar cu banii de pe masina asta si cu alti bani pe care i-as mai strange, as putea sa imi iau ceva.. ma gandesc la un golf 1 la faza asta sau eventual daca ar fi sa ma risc la un ford scorpio .. 1500-1600 euro , ar fi o chestie..trebuie sa vad exact exact ce fac cu mertz-ul si dupa aia
                        pana atunci.. multa bafta tuturor si sa ne auzim cu bine..eu plec la mare la noapte si vb cand ma intorc

                        Comment


                        • #13
                          m-am intors de la mare
                          inca valabil anuntul
                          m-a sunat in seara asta cineva k vrea sa cumpere usile de rezerva..
                          cat sa ii cer pe una .. le ia pe toate 4 ..dar poate stie cnv un pret informativ..
                          daca nu ..ma descurc eu, negociez la fatza locului si vedem
                          va las pe forum reply cu ce am facut
                          btw..a fost super la mare)
                          am mers cu atv.. m-am indragostit..chit k mergea naspa ala( tragea stanga si nu tineau franele calumea..si parca as fi vrut mai multa putere) tot mi-a placut..

                          Comment


                          • #14
                            te-ai indragostit de atv ?

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by Danny_bb View Post
                              te-ai indragostit de atv ?
                              nu neaparat de atv..dar mi-a placut feeling-ul ..m-am distrat super mult cu gaz-u la max pe potecile alea de pe langa plaja neptun) si cand te gandesti k m-a oprit si garda si nu avea ce sa imi zica (erau pol. obij, nu rutiera- ca aia nu aveau ce cauta acolo) si am plecat incet de langa ei si dupa aia tot la fel de tare i-am dat.. dar sa nu credeti k am fost iresponsabil sau ceva..i-am dat doar unde se putea..nu ca nebunu printre copii si oameni
                              si vreau sa fac scoala pt CAT. A
                              k doar nu o sa imi iau atv..

                              am vandut azi usile pe kre le aveam de rezerva
                              mai am cateva jenti de otel daca mai vrea cineva
                              si o coloana de directie (cred) .. e piesa aia metalica lunga asa , gen burlan ,neagra , in care intra volanul si merge sub capota de la motor
                              plus alte maruntisuri gen aeroterma aia si alte alea
                              daca mai vrea cineva ceva..
                              sau daca vrea cineva sa vada masina mea in scopul cumpararii
                              nr meu de tel il stiti.. il mai spun odata sa nu trebuiasca sa cauti 0723774393
                              Last edited by doktor4carz; 10-16-2007, 19:38 PM.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF