Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

w204 c220 cdi, pachet AMG

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Comenzile sigur se potrivesc. Insa cu padelele s-ar putea sa fie o problema. Din cate auzisem, acestea au si ele la randul lor un computer/controller, si eventual un fir in plus ce merge la volan. De asemenea ar trebui verificat daca pe modelul tau de cutie se monteaza si versiuni cu padele. Cel mai simplu cred ca e cu activare din sam.

Comment

Originally posted by findlandezul View Post
      Comenzile sigur se potrivesc. Insa cu padelele s-ar putea sa fie o problema. Din cate auzisem, acestea au si ele la randul lor un computer/controller, si eventual un fir in plus ce merge la volan. De asemenea ar trebui verificat daca pe modelul tau de cutie se monteaza si versiuni cu padele. Cel mai simplu cred ca e cu activare din sam.
      Imi cer scuze, "activare din star".

Comment

In primul rand ma intereseaza daca functioneaza airbag-ul.
        Last edited by m_gherghisan; 01-19-2013, 11:56 AM.

Comment

Originally posted by m_gherghisan View Post
          In primul rand ma intereseaza daca functioneaza airbag-ul.
          Foarte tare volanul . L-ai cumparat ?
          De cand am facut test drive cu A class`ul mi-a ramas ochii la el , cusut asa cu ata rosie

Comment

Da chiar ala din poza e dar nu stiu daca mai are rost sa iau si airbag..poate imi aduce mosu' la anu cls'ul sa am la ce sa l pun totusi ca sa fie totu ok Am prins o oferta buna pe ebay.

Comment

Oare acesta cum a reusit sa pacaleasca, calculatoarele?
              Attached Files

Comment

Doar cate o poza imi da voie sa postez.
                Attached Files

Comment

salut

Originally posted by Ediz View Post
                  Salut , superba masina . Imi poti spune te rog de unde ai luat difuzorul si tipsurile ?
                  de unde ai luat difuzorul?

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF