Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Balena mea

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Foarte foarte frumoasa . Sa o stapanesti sanatos si cat mai putine evenimente. Culoare frumoasa, dotari frumoase, ingrijita mai ales. Ce poti sa vrei mai mult? Daca nu sunt indiscret ne poti spune cat ai dat pe ea si un consum aproximativ?

Comment

Am dat 3.000 Euro pe ea dar am bagat circa 6.000 Euro. Cutie noua, injectoare noi, reglaj sistem injectie, curea, role, placute, capsula vacuumatica, simeringuri, volan, lemn interior, casetofon, jante, cauciucuri, o gramada de piese noi. Consumul l-am facut acum 2 zile. Am mers din Cornetu spre Hornbach (prin Domnesti si iesire pe autostrada) si inapoi cu putin Bucuresti si 2 opriri la calea ferata si am avut consum 7.00. Mai am insa de schimbat tapiteria scaunelor din fata (originala care ma costa cam 1.200 Euro. Astea le-am facut pentru ca sunt indragostit de caroseria asta. Personal o consider "mercedesul suprem".

Comment

Cand spui cutie noua, te referi ca ai cumparat alta din reprezentanta sau doar ca ai schimbat-o. Din tot ce scrii e foarte usor de observat ca esti foarte pasionat de aceasta masina. E unul din foarte putinele 140 asa de ingrijite de la noi. De obicei avem doar cazane, foste masini ale diferitilor bogatasi gen Columbeanu, masini care acum sunt cotet pentru pasari.

Comment

Ce pot sa zic mai mult decat, felicitari, arata foarte bine! Si eu consider modelul acesta unul dintre cele mai reusite si impunatoare. Sa o porti sanatos!
          dark days are coming...
          http://www.youtube.com/watch?v=M-RP9...eature=related

Comment

Multumesc. Nu am cumparat cutie noua...nu avea sens. Am schimbat totul in ea. Blocul de valve l-am facut din 2 blocuri, reusind sa incropesc un bloc, ca lumea, fara uzura (personal l-am facut). Am folosit numai piese originale. Masina am luat-o de la niste tigani care, mai aveau un pic si cresteau in ea gaini. Acum am ajuns sa mai lucrez la estetica, partea tehnica fiind in stare foarte buna. Intr-adevar m-am chinuit la partea de vacuum, dar, cu ajutorul unora de pe forum am reusit sa fac rost de scheme si, fiind inginer de profesie si avand si scule adecvate plus experienta, am reusit sa o pun pe picioare. Oricum cred ca in maxim o luna v-a fi gata in totalitate. Doresc sa precizez ca mai am un un SL dar nu sunt atat de entuziasmat ca de aceasta masina. Practic, SL-ul nu l-am mai miscat de 3 saptamani. Ma mai dau un pic cu el decapotat...de fite. Postez poze cum arata balena la interior.

[QUOTE=priest;202426]Multumesc. Nu am cumparat cutie noua...nu avea sens. Am schimbat totul in ea. Blocul de valve l-am facut din 2 blocuri, reusind sa incropesc un bloc, ca lumea, fara uzura (personal l-am facut). Am folosit numai piese originale. Masina am luat-o de la niste tigani care, mai aveau un pic si cresteau in ea gaini. Acum am ajuns sa mai lucrez la estetica, partea tehnica fiind in stare foarte buna. Intr-adevar m-am chinuit la partea de vacuum, dar, cu ajutorul unora de pe forum am reusit sa fac rost de scheme si, fiind inginer de profesie si avand si scule adecvate plus experienta, am reusit sa o pun pe picioare. Oricum cred ca in maxim o luna v-a fi gata in totalitate. Doresc sa precizez ca mai am un un SL dar nu sunt atat de entuziasmat ca de aceasta masina. Practic, SL-ul nu l-am mai miscat de 3 saptamani. Ma mai dau un pic cu el decapotat...de fite. Postez poze cum arata balena la interior.
            Attached Files
            Last edited by mircea600sel; 06-23-2011, 23:49 PM.

Comment

"Balena Mercedesul suprem"- ABSOLUT CORECT!!!! Faina tare masina. Sa o folosesti sanatos!

Comment

Multumesc!

Comment

Respect pt tine Priest.....de aceasi parere sunt si eu...si eu am un S600 si exact k tn voi face si eu...doar ca sunt la inceput de drum. Bravo tie inca o data .....toata stima mea !
                  Last edited by Carmine; 06-25-2011, 13:51 PM. Reason: gramatica precara

Comment

Azi am schimbat tampoanele de la motor...incredibil, nu se mai simte nici o vibratie in habitaclu. La accelerari nici nu se mai aude motorul. Inainte imi vibra tot interiorul. Tampoanele erau ORIGINALE, de cand era fabricata masina.

Comment

Ma puteti ajuta si pe mine cu ceva scheme la blocul hidraulic vreau sa fac si eu cam acelas lucru 2 in 1 la aceeasi masina W140 3,5!
                      Orice ajutor orice documentatie e binevenita!

Multumesc anticipat!

Comment

Working...
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF