Hello si bine v-am gasit. In cele ce urmeaza va voi prezenta masinuta mea, si anume CLK w209 cabrio fabricat la finalul anului 2004. Sa incep cu inceputul, modelul este 200 kompressor (1800 cmc), are 117.000 km la bord pe care i-am verificat si re-verificat, cu toate ca masina a apartinut Andreei Banica si nu as fi avut de ce sa ma gandesc ca s-a umblat la kilometri. In fine, una peste alta am cumparat masina asta pentru ca am vrut neaparat un cabrio bej, elegant si cat mai ingrijit. La teste a reiesit faptul ca masina nu are parti revopsite si nu a fost lovita. Pielea se prezinta intr-un mod exemplar, la fel si ornamentele, etc. Ca imbunatatiri, i-am cumparat jante pe 17 inch de C-Classe modelul nou, si o navigatie Kenwood. + proiectoare xenon. (masina am luat-o cu jante de 16 incaltate de iarna si cd-player simplu). Las pozele sa vorbeasca si astept intrebari.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
My CLK w209 cabrio
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Super tare masinuta, am vrut si eu foarte mult sa imi iau una asa, dar am luat un E-Class doar din motivul ca in spate nu pot sta decat 2 persoane.oricum cred ca viitoare masina va fi un clk decapotabil ca tare imi mai fug ochii dupa elePoti sa imi spui te rog frumos cat ai dat pe ea, cat consuma si cum se comporta pe drumurile noastre, daca este rigida.... S
a o stapanesti sanatos si fara incidente.
-
Originally posted by Amerikanu View PostSuper tare masinuta, am vrut si eu foarte mult sa imi iau una asa, dar am luat un E-Class doar din motivul ca in spate nu pot sta decat 2 persoane.oricum cred ca viitoare masina va fi un clk decapotabil ca tare imi mai fug ochii dupa elePoti sa imi spui te rog frumos cat ai dat pe ea, cat consuma si cum se comporta pe drumurile noastre, daca este rigida.... S
a o stapanesti sanatos si fara incidente.
Salut si multumesc pentru aprecieri si urari! Masina a costat 12.500 euro. Negocierea a inceput de la 13.900. Mi-am dorit-o foarte mult asa ca am platit ultimul pret cerut. Cred sincer ca am platit pretul corect pentru cum arata si pentru starea in care este masina. Pe drumurile noastre se comporta foarte bine, suspensia e foarte ok, un pic moale, dar per total e ideala si pentru oras si pentru un mers mai sportiv. Nu prea stiu ce sa iti spun despre consum pentru ca merg foarte mult noaptea , cand e liber, si consuma cam 8.5 %. Dar in trafic sare spre 13.5 , cam asa.
Comment
-
Originally posted by Adry View PostSuper masina si mai ales super pret...e una din culorile mele preferate. In locul tau nu as face absolut nici o modificare masinii. Sa o folosesti sanatos cat mai multi km!
Comment
-
Originally posted by Drey63 View PostSInguru lucru care nu-mi place la masina ta, este lemnul din interior...In rest arata foarte ok. Multi km!
Nici pe mine nu ma prea incanta si vreau sa il schimb in curand. Caut ceva genul piano black sau eventual sa gasesc o vopsitorie buna care sa mi le faca negre. (nu sunt genul care sa apeleze la spray, tocmai de aia o sa caut pe cineva care stie sa vopseasca bine). Sau eventual le pot imbraca in fibra de carbon reala 100%, nu imitatie.
Felicitari pentru masinuta ta, e superba. (ma bate gandul sa dau o fuga pana in Germania sa imi iau un E 250 cgi cabrio) :-)
Comment
-
Daca as fi in locul tau, as cauta un Clk de vanzare cu piano black, cum ai zis tu, sau care o mai fi culoarea sau numele, i-as lua seria si mi-as da comanda. Chiar daca te-ar costa mai mult...Dar macar stii ca nu faci clich...
E coupe/cabrio sunt niste masini superbe...Pozele nu reprezinta nimic...Pe viu masina este de mii de ori mai frumoasa!16'' C350e
16" 911 Carrera
15" S350 Cdi
Comment
-
Originally posted by Drey63 View PostDaca as fi in locul tau, as cauta un Clk de vanzare cu piano black, cum ai zis tu, sau care o mai fi culoarea sau numele, i-as lua seria si mi-as da comanda. Chiar daca te-ar costa mai mult...Dar macar stii ca nu faci clich...
E coupe/cabrio sunt niste masini superbe...Pozele nu reprezinta nimic...Pe viu masina este de mii de ori mai frumoasa!
Apropo de masini coupe, am fost vineri la un drive-test cu noul C coupe. Pot spune ca se conduce foarte ok (la drive-test au varianta 220 cdi), si chiar arata foarte bine in realitate (asta de test era si foarte dotata : pachet AMG, interior piele rosie, culoare alba la exterior, plafon panoramic, etc). Dar tot nu se compara cu E coupe sau cabrio.
Comment
-
Cauta Clk'uri de vanzare si vezi ca pe multe situri apar si cu VIN'ul trecut. Te duci la Mercedes si ei iti dau comanda de ornamente...Nu ar trebui sa fie scumpe.
Super daca l-au adus deja...O sa incerc sa ajung si eu sa-l vad...Singuru lucru care mi se pare mai frumos la C coupe este interiorul. In rest, E coupe il bate peste tot.16'' C350e
16" 911 Carrera
15" S350 Cdi
Comment
-
Originally posted by Drey63 View PostCauta Clk'uri de vanzare si vezi ca pe multe situri apar si cu VIN'ul trecut. Te duci la Mercedes si ei iti dau comanda de ornamente...Nu ar trebui sa fie scumpe.
Super daca l-au adus deja...O sa incerc sa ajung si eu sa-l vad...Singuru lucru care mi se pare mai frumos la C coupe este interiorul. In rest, E coupe il bate peste tot.
Comment
Comment