Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Batranul meu w201

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Batranul meu w201

masina are un motor de 1997 cmc benzina si este din 1983.eu o am de 3 ani si nu i-am schimbat decat amortizoarele spate si de cateva ori consumabilele....in tot acest timp nu m-a lasat niciodata in drum...si am facut destui km....acum nu stiu ce sa fac ...sa o vand sau sa bag niste bani in ea.....
    Attached Files

Masina am vazut-o mult timp la vanzare... ultima oara pe 4tuning parca.
    De recomandat... daca nu ai mult de munca la ea, pastreaz-o.
    Sau o dai, pui o diferenta si iti iei ceva mai "mare" - tot Mercedes, logic

Comment

In poze arata bine...sa o vedem si la urmatoarea intilnire...sau poate alta ,cum te lasa inima si bugetul.Succes in oricare situatie.

Comment

e ok masina!!cateva obiectii am totusi: stickerele alea pe lateral(nu`mi dau seama daca e cioara sau ce...) ,pleoapele la faruri si eleronul.in rest se tine bine din ce arati in poze
        1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
        2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
        Si o panarama de scuter

Comment

masina nu are mari probleme.....cu putini bani se rezolva toate....nu stiu ce bucse pe spate pt. k la denivelari face putin balans...si in rest chestii de estetica interioara..anourile usilor din fata sunt intepate de la coate,macaraua geamului din dreapta scapa,si parbrizul este fisurat.....si trebuie putin asezat spoilerul fata..pt k am luat un caine din greseala si s-a fisurat putin .in rest nimic......

P.S....:il dau la schimb pe un 124 si diferenta din partea mea...de preferat benzinar(dar nu numai)....cine stie..poate este cineva interesat.....multa bafta

Comment

Agregat tunat domne!!!
            W110-2.0 D 1966
            W115-2.0 D 1971
            W123-2.4 D 1982

Comment

Ia legatura cu asfalttango. E in Constantza, deci nu foarte departe. Va ajutatzi reciproc eventual cu piese si diverse de W201.

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF