salut lume noua..ma numesc ANDREI si din 1999 mi-a intrat in familie una masina foarte iubita : mercedes w201 diesel.. cand am luat masina avea in jur de 180.000 km,,dar situatia sa schimbat drastic.. cum a luat tata masina "brusc" nu mai indica cati km face..
ca sa nu stie "casa " cati km face masina,mai nou eu nu vreau sa stie tata cati km fac eu cu ea..acum are putin peste 500.000 km.. de vreo 3 ani numai eu o merg cu ea zi de zi,o am la facultate in PITESTI, eu fiind din GAESTI -DAMBOVITA.. de curand i-am aplicat un polish {cu ajutorul unui om bun} si parca a "prins viata".
Ce am schimbat la ea: -un set amortizoare Monroe gas+ulei fata si gas pe spate,,toate bratele spate (luate de la dezmembrari 100 euro),2 capete bara,1 pivot, si un telescop la directie.+ cosumabile..
Imbunatatiri mp3 player SONY+ 4 boxe,, alarma ALCAR,inchidere centralizata,huse..a si gemuri ionizate spate,urmeaza date jos i schimbate cu unele normale si pus FOLIE..De masina sunt foarte foarte multumit.. saraca a cerut doar motorina si ii sa dat destula.. bafta tuturor. pana acum am folosit ulei MOBIL, ACUM FOLOSESC VALVOLINE 15W40.. BAFTA LA TOTI..

Ce am schimbat la ea: -un set amortizoare Monroe gas+ulei fata si gas pe spate,,toate bratele spate (luate de la dezmembrari 100 euro),2 capete bara,1 pivot, si un telescop la directie.+ cosumabile..
Imbunatatiri mp3 player SONY+ 4 boxe,, alarma ALCAR,inchidere centralizata,huse..a si gemuri ionizate spate,urmeaza date jos i schimbate cu unele normale si pus FOLIE..De masina sunt foarte foarte multumit.. saraca a cerut doar motorina si ii sa dat destula.. bafta tuturor. pana acum am folosit ulei MOBIL, ACUM FOLOSESC VALVOLINE 15W40.. BAFTA LA TOTI..
Comment