Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Noul meu w123

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Levi View Post
    Am recitit cu plãcere tot topicul ! BRAVO !
    P.S. Cum se descurcã cu rulota ?
    Multumesc pentru aprecieri,iar cu rulota ce sa zic,mai lenta,dar in rest i-si face foarte bine treaba.

Comment

Am savutat cafeluta recitind topicul...fara cuvinte, imi place mult rezultatul. Pacat ca din cauza impozitului nu pot sa mai circul si eu cu a mea (3000D) si refuz sa ii schimb motorul, astept 2015. Toate cele bune.

Comment

Felicitari ,recunosc ca am ramas masca cand am vazut rezultatul final.Sa o stapanesti sanatos,grija de ea sunt sigur ca o sa ai .La cat s-a dus toata investitia ?

Comment

Felicitari!!!

Comment

Originally posted by lucian83 View Post
            Felicitari ,recunosc ca am ramas masca cand am vazut rezultatul final.Sa o stapanesti sanatos,grija de ea sunt sigur ca o sa ai .La cat s-a dus toata investitia ?
            Multumesc pentru aprecieri,avand in vedere ca totul am facut cu mana mea,la mine la garaj,undeva la 1000 euro.

Comment

Originally posted by florin man View Post
              Am savutat cafeluta recitind topicul...fara cuvinte, imi place mult rezultatul. Pacat ca din cauza impozitului nu pot sa mai circul si eu cu a mea (3000D) si refuz sa ii schimb motorul, astept 2015. Toate cele bune.
              Bine gandit,foarte bine faci.Am si eu o intrebare:ce consum are un motor de 3000?

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF