Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

S500 extra full

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ti-as zice multumesc dar nu prea am inteles ,de pe traducatorul google am inteles ca ar fi sub scaunul din dreapta spate ???

Multumesc ! Dar deja au aparut primele probleme exista ceva care imi consuma foarte repede bateria cei de la Mercedes Italia au pus-o pe test si mi-au zis ca ar fi de vina 2 "centraline" computere una dintre ele cea de airbag...oricum partea proasta e ca vor 2000 de euro pentru a le schimba !
    Last edited by mircea600sel; 02-11-2011, 02:00 AM.

Comment

Asta inseamna masina de 140-150.000 de euro.Intretinere raportata la aceasta valoare...

Comment

Salut "vecine"! Ce sa mai...impresionanta bestia!sper sa-i rezolvi probleme si sa te bucuri de ea si cati mai multi km fara probleme!

Comment

Multumesc vecine am rezolvat toate problemele masina merge impecabil nu mai are nimic si este si in vanzare daca intereseaza pe cineva sa ma contacteze la sopo_scorpion sau 0039.380.201.6623! (o vand doar pt ca vreau sa iau cls 350/320 sau s-ul nou)

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF