Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

My W202 1,8 1994 - A beauty :)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Poze facute azi, in Padurea Trivale, Pitesti
    Picture 001.jpg Picture 038.jpg Picture 033.jpg
    Picture 004.jpg Picture 031.jpg Picture 030.jpg
    Picture 018.jpg Picture 019.jpg Picture 021.jpg
    Picture 027.jpg

Picture 040.jpg Picture 043.jpg Picture 047.jpg Picture 048.jpg
    Picture 053.jpg Picture 054.jpg Picture 055.jpg
    Last edited by Carmine; 04-02-2011, 21:22 PM.
    Mercedes-Benz C180 Elegance

Just like he said..."Now go home and get your f****n' shinebox !

Comment

Frumoasa masina! O aranjeaza foarte bine jantele...Singurul lucru de care nu sunt foarte incantat e culoarea interiorului..cu toate ca arata foarte intretinut...sa o stapanesti cu placere si sa te duca mult si fara probleme.
      Oo\=|=/oO

Comment

Originally posted by PapyVicK View Post
        Frumoasa masina! O aranjeaza foarte bine jantele...Singurul lucru de care nu sunt foarte incantat e culoarea interiorului..cu toate ca arata foarte intretinut...sa o stapanesti cu placere si sa te duca mult si fara probleme.
        Interiorul este CA NOU, doar lacul de pe mahon are ceva crapaturi in zona schimbatorului,probabil de la soare. Culoarea de interior e o chestiune de gust. Eu am cumparat masina tocmai pentru interior.
        Picture 036.jpg

In cateva luni o vopsesc total,are ceva rugina pe ea...nu se vede in pozele postate mai sus, dar se va vedea in astea:
        Picture 022.jpg Picture 025.jpg Picture 026.jpg
        Attached Files

Comment

Astazi ii fac schimbul de ulei, mai schimb filtrele de ulei(Mann) si benzina(Mahle). Cel de benzina inca nu a sosit,de-aia nu e in poza.
          Voi incerca acest Motul 5w40 full sintetic-e facut in Franta. Va tin la curent , dupa 500-1000 km cu modul de comportare al motorului cu acest ulei. Din ce am inteles eu, este egal cu Aral la teste. Chiar sunt curios, intrucat Motul nu e o marca de ulei care a "prins" la noi.
          6 L Motul - 150 lei;
          Filtru ulei 25 lei;
          Filtru benzina 80 lei.

Picture.jpg

Comment

Cu rugina se pare ca e cam boala la masinile astea...exact in aceleasi locuri si la mine.
            1994...Mercedes Benz...w202, c180
            Dragoste la prima vedere...

http://www.clubmercedes.ro/w202-merc...2.html?t=10022

Comment

Originally posted by sauron View Post
              Cu rugina se pare ca e cam boala la masinile astea...exact in aceleasi locuri si la mine.
              Da...in cateva luni sper sa o vopsesc total. Imi pare rau ca e vopseaua ei originala, dar si daca o "carpesc" s-ar putea sa nu iasa la fel.
              Dilema e alta: Sa o vopsesc doar la exterior, sau sa-i dau interiorul jos si sa o vopsesc total...mi-e frica sa nu se rupa anumite cleme sau ornamente in timpul desfacerii. Voi cum credeti ca ar fi mai bine?

Comment

Dupa mine, daca ai un atelier meserias unde sa o faci, cu cuptor si baieti de incredere( mai rar gasesti din astia) ar trebui demontat tot de pe ea, asta daca vrei sa o tii pt. tine.
                Daca tot faci o treaba...pe de alta parte te-ar ajunge pe la 1000 si ceva de euro si nu stiu daca mai merita sa investim atat in ele.
                E cu 2 taisuri treaba...si eu ma gandesc sa o vopsesc peste ceva vreme.
                1994...Mercedes Benz...w202, c180
                Dragoste la prima vedere...

http://www.clubmercedes.ro/w202-merc...2.html?t=10022

Comment

A aparut o problema la volan. Am pierdut surubul din partea dreapta de sub volan - sageata albastra( , iar ce am incercuit iese afara aprox 2 cm. , iar la denivelari zdroncane foarte urat.
                  Luni ma duc la reprezentanta sa vad daca au surub pentru asa ceva...am cautat la 6 magazine de piese auto si nu au gasit, iar la dezmembrari nici vorba*ori iau volanul cu tot, ori deloc )

Are cineva din intamplare un astfel de surub ?

Picture 0188.jpg

Comment

Am reusit sa scad sub 10% mers 70% pe drum national si 30% in oras !!

Am alimentat 56 L si am atins 600km

Comment

Am promis ca voi reveni cu opinii despre Uleiul Motul 5w40.
                      Am parcurs cu ea 1500 km de cand i-am facut schimbul, si sunt foarte multumit, in sensul ca nu consuma un gram de ulei, iar performantele sunt ceva mai bune ca inainte.

Comment

Frumoasa tare, sa o stapanesti sanatos! Jantele le-a avut cand ai cumparat-o?
                        dark days are coming...
                        http://www.youtube.com/watch?v=M-RP9...eature=related

Comment

Originally posted by sauron View Post
                          Dupa mine, daca ai un atelier meserias unde sa o faci, cu cuptor si baieti de incredere( mai rar gasesti din astia) ar trebui demontat tot de pe ea, asta daca vrei sa o tii pt. tine.
                          Daca tot faci o treaba...pe de alta parte te-ar ajunge pe la 1000 si ceva de euro si nu stiu daca mai merita sa investim atat in ele.
                          E cu 2 taisuri treaba...si eu ma gandesc sa o vopsesc peste ceva vreme.
                          Colegu' Sauron are perfecta dreptate. Daca o faci pe retusuri ai mare sansa sa iasa un mare fiasco. Poate or fi si "meseriasi" care lucreaza bine in "pierdere" cum se spune in limbajul lor...si o sa o poti face pe retusuri, iar apoi "look"-ul final sa il constitue vreo 2-3 polishari. Daca gasesti vreunul...recomanda-l te rog mai departe, ca astia sunt rara avis.

Si eu sunt cam in aceeasi situatie ca si tine si Sauron si probabil ca si multi alti colegi de forum. Au si ele o varsta, nu le poti condamna. Oricum podeaua eu zic sa i-o faci prima. Iar la rugina, mai "pacaleste-o" un timp cu spray anti rugina - eu folosesc Nigrin dupa fiecare spalare. Astfel macar la vopsire, nu te vei duce cu gauri in ea. Si cand e sa o vopsesti o faci ca la carte.

Pe mine ma bate gandul serios sa o tin si de acum incolo - prea sunt incantat de ea, asa ca am sa fac pasul asta cu vopsitul total la un moment dat.
                          Doua stele si alerg dupa ele...Steluta & Stelut
                          https://w124-coupe.com

Comment

Interiorul este CA NOU, doar lacul de pe mahon are ceva crapaturi in zona schimbatorului,probabil de la soare. Culoarea de interior e o chestiune de gust. Eu am cumparat masina tocmai pentru interior.

Imi pare rau dar nu e MAHON e radacina de nuc ,sal stapanesti sanatos.

Comment

Am luat-o cu jantele astea .
                              N-o fi el mahon, dar tot e frumos.

Comment

MARE BELEA MARE
                                In intersectia de la Guvern, Bucale, am avut bafta sa nu se asigure unu' si mi-a busit bestiuta....are asigurare la Carpatica si dupa cum ma asteptam, e belea cu ei (solicita expertiza, expert in dinamica accidentelor etc... si oricum astept cca. 1-2 luni sa plateasca service-ul, ca asa e la Carpatica, atunci cand trebuie sa ia bani, cu ambele maini...cand trebuie sa dea- eroare de afisaj). Omul a zis ca se ofera sa plateasca reparatiile, problema este ca nu stiu cat m-ar costa (cu piese sh si aftermarket, evident).
                                Trebuie schimbat asa : aripa dreapta, far si semnalizare dreapta(farul are clemele rupte), bara fata cu tot cu ornamente de crom, carenaj dreapta fata, si mai trebuie capota refixata(s-a strambat putin in balamale) si indreptata traversa pt. bara fata. + vopsit, evident.

Are idee cineva cam cat m-ar costa toata operatiunea ? Sau daca este cineva pe-aici pe forum care are piesele respective pe dezmembrari(toate originale)?

Picture 034.jpg Picture 035.jpg Picture 036.jpg Picture 042.jpg
                                Last edited by zbanghy1986; 06-07-2011, 16:36 PM.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF