Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W124 250d

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • W124 250d

    Acum sa prezint si eu masina mea pe care desi o detin de ceva vreme, din lipsa unor poze nu am apucat sa o expun pe forum.

    Dupa cum spune si titlul este un W124 250D din 91 motor 602.912. Masina a fost o bijuterie inainte fiind un 300E 4matic.

    In ceea ce priveste dotarile depistate de mine pana acum se numara:
    -4 geamuri electrice
    -oglinda electrica dreapta
    -clima automata (trebuie compresor, il am doar cel de benzina si nu pusca pe suporti, asadar daca are cineva nevoie de un compresor clima pt benzina contactati-ma)
    -Oglinda heliomata
    -Inchidere centralizata (nu cred ca este originala)
    -Pilot automat (nu functioneaza dar proiectul este pe rol)
    -Volan Piele

    Masina are niste bube pe care va trebui sa le rezolv printre care se numara cele de mai sus amintite +
    -tetierele care nu se mai culca la comanda
    -incuietorile nu merg decat din telecomanda, deci va dati ce distractie daca se duce inchiderea cumva
    -parca porneste doar in 4 si 3-4 secunde merge asa (se simte ca nu merge rotund desi nu scoate vreun sunet ciudat)
    -mai trebuie date jos unele prostii de la fostul benzinar.
    -A sarit lacul pe majoritatea pieselor deci cam trebuie revopsita. Se vede intr-una din poze pe capota mai bine.

    In schimb motorul are 233.000 km, dar caroseria bate undeva la 350.000 parca. Motorul si tot ce a fost luat transplantat s-au luat de pe o masina care a fost a armatei in zona Germania sau Austria. Masina a fost luata de la un mecanic si era inca acolo masina donatoare si mi-a aratato si pe aceea.

    Interiorul in stare foarte buna, doar omniprezentele uzuri la nivelul scaunelor din fata.

    VIN: WDB1242301B444801 (daca m-ar putea ajuta cineva cu o decodare a VIN-ulu as fi recunoscator)

    Per total sunt multumit de ea, un consum mixt insemnand ca o parte s-a circulat in Oradea mi-a dat un consum de sub 6.5. Intr-adevar cand merg Oradea Cluj imi consuma peste 7, poate aproape de 8 pt ca sunt nevoit de multe ori sa merg pana in 4000 pt a depasi si pe portiunile pe care se poate o tin la 2600-2800 de turatii in a 5-a (110-120km/h)
    Attached Files

  • #2
    Faina masina, iar in ceea ce priveste motorul de 2,5 diesel in 5 cilindri sa stii ca e unul din cele mai reusite de la Mercedes. A avut tatal meu un 190 D cu motorul asta de 2,5 si pot sa-ti spun ca a mers absolut impecabil (masina luata la 180.000 undeva prin '98 si vanduta prin 2002 la peste 350.000km si circula si astazi pe strazile din Suceava). Ai facut o alegere super in opinia mea. Sa o stapanesti sanatos cat mai multi km!

    Comment


    • #3
      Multumesc Adry. Sunt foarte constient de ceea ce zici, sincer tocmai din cauza aceasta am incercat (si am si reusit intr-un final) sa-i conving pe ai mei ca merita facut sacrificiul in ceea ce priveste impozitul asta imputit pentru ca e o masina foarte reusita si se si economisesc multi bani prin consumul mai mic fata de cobra (fost mea masina).

      Pe acest thread va voi tine la curent cu ce operatiuni se mai fac la masina si voi incerca sa fac si poze cu operatiunile pentru a fi de ajutor celor care se vor mai lovi de aceste probleme.

      Comment


      • #4
        Colegii incetut m-am apucat si eu sa fac masina si am inceput cu partea mecanica pe care vreau sa o aduc la nivelu Neckerman. Am schimbat saptamana trecuta asa:

        Bara de directie - OEM - 650 lei
        Amortizor de directie - Bilstein - 150 lei
        Bucsa semicaseta - Febi - 80 lei
        Bielete stabilizatoare spate - Febi - 50 lei
        Flansa cardan spate - Lemforder - 150 lei
        Flansa cardan fata - Lemforder - 230 lei
        Amortizor flansa cardan fata - 170 lei

        Remarc faptul ca masina nu mai bate absolut deloc, se aseaza infinit mai bine pe drum in curba si faptul ca datorita schimbarii flanselor la schimbarea vitezelor nu mai bruscheaza si nu mai se aud jocuri urate sub masina. Sunt reparatii pe care le recomand tuturor daca vor o masina care sa mearga impecabil.

        Am schimbat in toamna toate bujiile cu altele pe Beru nou noute. Indiferent de temperatura pornea la sfert in toate pistoanele . Am reparat incuietorile si urmeaza sa schimb si contactul avand un mic joc. (am unul nou, dar nu am apucat sa-l schimb)

        Mai am o problema mecanica de rezolvat legata de incalzirea motorului. Se observa ca daca pe caldurile astea urc o panta mai in forta sau schimb masina in turatii mai inalte sau daca trebuie sa stau mult in trafic (ambuteiaje) mi se cam incalzeste apa pana la linia dintre 80 si 120 (unde banuiesc ca sunt 100 de grade) uneori trecand si peste.

        Am cumparat deja un termostat, dar majoritatea persoanelor mi-au spus ca ar fi de fapt vascocupla. Ce parere aveti?

        In ceea ce priveste partea estetica in momentul de fata imbunatatirile sunt doar la ceasurile de bord. I-am montat inele cromate si urmeaza sa primesc de la un prieten si afisajul digital al temperaturii exterioare.

        Comment


        • #5
          Facut si frana de mana ... alti 300 lei
          Itp ... 80 lei.

          Urmeaza sa vad ce pot rezolva cu faza cu incalzirea.

          Comment

          Working...
          X
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF