Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

CLK 270 cdi

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• CLK 270 cdi

Salutare mi-am luat de curand un clk 270 cdi si m-am gandit sa postez astfel voi afla sau voi fi sfatuit in privinta nedumeririlor deci, CLK 270 cdi 2004 100000km extra full , astept pareri pro contra sfaturi.
    Attached Files
    Last edited by hesus; 09-25-2010, 01:30 AM.

E spectacol masina!!!Motorizare,culoare,interior ...frumoasa rau.
    Sa te bucuri de ea.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

E absolut superba masina cu toate optiunile astea, dar i-ar sta si mai bine cu niste jante originale Mercedes, eventual unele AMG.

Comment

da m-am gandit sa ii pun unele pe 19 amg dar nu stiu ce sa zic in legatura cu asta pentru ca astea care le am sunt pe 18 si e directia cam greoaie cred ca la alea pe 19 deja ar fi enervant presupun.ma gandeam sa-i pun geamuri negre ce ziceti?luni ma duc sa-i schimb numerele si nu am idei pentru numar poate ma ajutati salutare

Comment

Originally posted by hesus View Post
          da m-am gandit sa ii pun unele pe 19 amg dar nu stiu ce sa zic in legatura cu asta pentru ca astea care le am sunt pe 18 si e directia cam greoaie cred ca la alea pe 19 deja ar fi enervant presupun.ma gandeam sa-i pun geamuri negre ce ziceti?luni ma duc sa-i schimb numerele si nu am idei pentru numar poate ma ajutati salutare
          Eu i-as pune jante originale de w209 pe 17 pentru gropile din Bucuresti.
          Daca nu ai alta inspiratie la numar ar merge sa-i pui B 270 CLK.
          Si da, e o idee buna sa-i faci geamurile negre.

Comment

da se simte cea mai mica denivelare ca are si suspensie sport.vizavi de jante i-as pune pe 18 dtm spitate am vazut unul si da foarte bine pe masina.ma intereseaza unde dau si eu un polish profesional , nu conteaza banii doar sa iasa ceva frumos si sa ma incante si astept intrebari incontinuare vizavi de masina

Comment

Super adevarata, so stapanesti sanator si sa faci multi km fara probleme.
              Vizavi de jante, in caz ca iti trebe AMG II, originale, pe 17 cu tot cu anvelope, cauata-ma si ne intelegem,
              Se pot vedea aici:

Bafta si bucurii cu noua gacica
              W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
              http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Eu zic ca ai un interior prea frumos pentru geamuri negre...(plus ca deja ai jante negre,masina nu o sa mai aiba nici un contrast)am dat o parere!
                Mercedes-Benz E220C 124 automatic '94
                Mercedes-Benz 230C 123 automatic '78
                Mercedes-Benz SL320 129 automatic '96
                Mercedes-Benz E200C 124 automatic '95

Comment

Interiorul e foarte frumos mai ales ca are si super exclusivista si super scumpa optiune DESIGNO. Dar cu folia gusturile sunt impartite. Unii nu concep masina fara folie iar altii nici nu vor sa auda de folie. Aici tine de preferinta ta.

Comment

Foarte frumoasa masina, sa te bucuri de ea!!!
                    Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

Comment

Masina este superba, sa o stapanesti sanatos sa te bucuri de ea si sa ai grija de ea ca este o bijuterie. Este Avantgarde nu? parerea mea este ca nu se merita sa pui folie pe geamuri... arata mai bine asa originale cum sunt cu tenta albastra mai ales ca are ce arata la interior...

Comment

Da e Avantgarde sunt de parere cu voi nu cred ca ii voi pune geamuri insa jantele vreau sa le schimb am gasit modelul care-mi place dar sunt pe 19 si nu stiu ce sa fac, eu caut pe 18.aveti idee unde gasesc si eu manulul ei in engleza ca al ei este in germana nu inteleg nimic
                        Attached Files
                        Last edited by mircea600sel; 09-26-2010, 14:11 PM.

Comment

Cum activez tv-ul? cand apas pe buton imi arata pe display no tv, ce ma sfatuiti?
                          Last edited by mircea600sel; 10-02-2010, 01:34 AM.

Comment

Poate ca nu ai modulul TV de iti apare asa...
                            W203 C180K Wetterauer Stage 1|K&N Intake|MAE Rims|H&R Spacers|CL Smoked Taillights|Llumar|Stein Springs
                            E93 335i COBB V3|BBS Rims|H&R Spacers|HiFlo Gas Pump|Catless X Pipes|NGK Iridium|BMS Dual cone intake|V-max On|Performance Grills
                            YFZ 450 5V|DOHC|HMF Stage 4 DynoJet|HMF Race Spec Exhaust|K&N Intake|ProTaper HandleBar|ÀDX Nerfbars|White Brothers Spacers|NGK Iridium IX Spark|Smoked Headlamps|DID Chain|ZipTie Mod
                            GRAND CHEROKEE 4.0 Ironman

Asphalt F*ck*r

Comment

Originally posted by hesus View Post
                              Cum activez tv-ul? cand apas pe buton imi arata pe display no tv, ce ma sfatuiti?
                              Nu ai optiunea TV. Cel mai bine se observa pe decodarea VIN-ului.
                              Si eu la w220 am buton de tv, dar nu am optiunea asta, nu am tv-tunerul. Butonul e acolo in caz ca vrei sa faci un update si sa iti pui tv-tunerul.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF