Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Unul din cele 12,337 fabricate

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by crstn_savu View Post
    Cat ai dat pe husa Gogule ... si eu mi-as lua una dar parca de destul de scumpa?
    Husa este facuta de cineva si proiectata de mine.Materialul a costat in jur de 100 de lei si ceva beri la meseriasi...
    Mercedes-Benz E220C 124 automatic '94
    Mercedes-Benz 230C 123 automatic '78
    Mercedes-Benz SL320 129 automatic '96
    Mercedes-Benz E200C 124 automatic '95

Comment

Zici ca ii originel... Cum ai facut cu emblema din fata? ai facut-o la un centru deasta de printari? Materialul este ceva profi sau doar cat sa o protejeze de praf in garaj?

Comment

Materialul nu este impermeabil,husa am conceput-o doar pentru interior,este cauciucat pe interior sa nu alunece si destul de gros iar emblema este vopsita

Comment

Intre timp W124 si-a gasit tatal W123
          Postez cateva poze nu prea multe cu masina pentru ca mai sunt cateva detalii de facut pe la ea!
          Multumiri lui white8snow pentru jante.
          Attached Files

Comment

Salutari si respectele mele, ma bucur ca a ajun si un w123 pe mana ta ,se vede cata pasiune ai pus in w124 . Sa le stapanesti sanatos .

Comment

Doua bijuterii.
              Last edited by viliwild; 06-30-2011, 21:35 PM.
              Ford- 1937 (nerestaurat)
              Chrysler Plymouth- 1936 (nerestaurat)
              Chrysler Plymouth- 1939 (nerestaurat)
              W126 - '87, 500SEL
              W126 - '88, 300SEL
              Simson 425 s - '57

Comment

Salut Gogul , ne am intalnit acum cateva luni intr o benzinarie din Bistrita , la iesire spre Reghin, mi a atras atentia imediat masina si ma uitam insistent la ea cand ai plecat de la pompa eram parcat la usa de la intrare in benzinarie , nu stiu daca m ai observat era un W202 negru cu nr de SV ...eram in drum spre Campu Cetatii la iurte.Foarte frumoasa masina si ingrijita , e bine ca nu circuli cu ea iarna si o mentii in starea asta ,numai bine.
                http://www.clubmercedes.ro/mercedes-...c-t5215p7.html

Comment

Originally posted by Lucian A View Post
                  Salut Gogul , ne am intalnit acum cateva luni intr o benzinarie din Bistrita , la iesire spre Reghin, mi a atras atentia imediat masina si ma uitam insistent la ea cand ai plecat de la pompa eram parcat la usa de la intrare in benzinarie , nu stiu daca m ai observat era un W202 negru cu nr de SV ...eram in drum spre Campu Cetatii la iurte.Foarte frumoasa masina si ingrijita , e bine ca nu circuli cu ea iarna si o mentii in starea asta ,numai bine.
                  Cred ca imi amintesc!Stiu ca m-am uitat si eu la 202 ca avea culoarea ca si a mea.Pacat ca nu neam luat si la o poveste!

Comment

Batrana Doamna`

Am mai facut azi la interior cateva poze la batranica!
                    Trebuie sa ii fac si tipica usita de la bord care sta intr-o parte...
                    Attached Files

Comment

Foarte frumoase amandoua! Sa ai grija in continuare de ele!
                      Mercedes Benz w202 C180 Elegance '98

Comment

Felicitari pentru masini ,inpresionante amndoua prin curatenie si originalitate tine-o tot asa si batalia cu ani osa fie mereu castigata de ele si bft la gasit jante

Comment

Salutare nu am mai postat de mult aici,intre timp w123 a ajuns la Cj la un baiat care sunt convins ca o sa aiba mare grija de ea.
                          La coupe s-au efectuat acum cateva saptamani lucrari in interior:vopsire piele volan,polishare lemn si o curatenie generala.
                          Din pacate anul acesta am facut doar 2.000 km reusind sa trec de 250.000 km!
                          Sper sa va placa lucrarile!

PS:In prima poza se vede volanul inainte de vopsire!
                          Attached Files

Comment

Foarte frumos coupe-ul ! Si asta nu numai datorita modelului in sine, ci mai ales datorita starii in care se afla. Vad ca este foarte ingriit si curat !
                            Si asta ma bucura si ma mira totodata pentru ca masina e in Romania si nu in Germania, unde e destul de usor sa tii masina ingrijita, pe cand la noi e o adevarata aventura.
                            Inca odata felicitari pentru masina si pentru marele fel in care o pastrezi. Cand am vazut pozele tale cu lemnul polishat mi-am adus aminte de 2 baieti din Germania care asta fac, dar nu pe bani putini. Intr-adevar, wurzelnuss-ul iese impecabil, dar vad ca si tu ai facut o treaba foarte buna. Nu stiu cat de "uzat" era lemnul inainte, dar de iesit a iesit bine. Si ai si culoare proaspata in el, nu e albit de soare, cum e in unele cazuri. Ai lucrat si pe partea asta sau doar la suprafata lui ? Intreb ca pentru improspatarea culorii se mai foloseste uneori ulei de in, care ajunge intre stratul de lac si lemn.

Toate cele bune !

Comment

Intradevar Orvo este foarte greu sa ti masina in parametrii in Romania.In cazul asta eu incerc sa ma adaptez prin faptul ca nu circul excesiv cu ea,aleg doar drumuri bune chiar daca ocolesc kilometrii multi,benzina buna,nu sterg niciodata masina dupa spalare cu lavetele jegoase din spalatorii,nu conduc cu viteza(nici nu imi amintesc cand am mers ultimadata mai tare de 120km,dar asta nu inseamna ca nu imi turez masina si nu ma folosesc de cei 150cp)si cel mai important nu circul iarna cu ea(pietricele,sare etc).
                              Cat despre lemn nu era intr-o stare rea,nu era albit avea doar zgarieturi superficiale!Albeata de la soare este mai rara la modelele in faza a3a.Am polishat si lemn de mercedes in faza a1a `87 in cazul acesta albit si crepat(albeata dispare prin matuire cu hartie de 2000 dupa care polish).Crepaturile dispar numai prin inlaturarea lacului original si lacuit din nou!
                              Numai bine!
                              Attached Files

Comment

Foarte frumoasa masina ta, se vede ca ai grija de ea. Si eu mi-am facut planuri sa-mi iau un CE in vremurile "scumpe", prin 2008, dar n-am gasit una ca si a ta si am fost nevoit sa trec la concurenta . Sper sa nu rada toata lumea de mine, dar cum adica, doar 12337 au fost fabricate w124 coupe? Numai bine!
                                - 2543 Actros 2001-
                                -1843 Actros 2000-
                                -1223 Atego 2003-
                                -818 Atego 2007-
                                -111CDI Vito 2005-
                                BMW 320i 05/1995
                                si visez la un Mercedes CE.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF